Recent content by Tzam

 1. T

  Nekromanti Ripost

  Jag har tänk efter lite och tycker att reglerna ska fungera på följande vis. Även då riposten räknas in i samma handling som paraden (vilket gör att motanfallet inte får någon svårighetsökning) så tycker jag att det, i resten utav rundan, ska räknas som två handlingar vilket ger nästa handling...
 2. T

  Nekromanti Ripost

  Blev en del diskussion senaste spelkvällen angående. Jag kollade en del i VM, men antingen hittade jag det inte eller så var det för sent.. Vi leker med tanken att en motståndare ska attackera två gånger under rundan. Frågor: 1>Kan man ripostera båda attackerna eller bara en? 1b>Om man...
 3. T

  Nekromanti Alviskt namn

  Försökte hitta vad man formellt skriver om det är en alv vid namn Lorianna av stammen Sanari och kommer från Haléa Teren. Hittade inget, kan någon hjälpa?
 4. T

  Nekromanti Carwelan svärdet och Thism alver

  Thism är helt säkra på att det var Thism som skapade Carwelan svärdet och Learam är helt säkra på att det var Learam. Hur du egentligen ligger till vet ingen, men det finns en herrans massa spekulationer. Men, ja. En Thism kan och har med störst sannårlighet ett Carwelan. När jag skriver med...
 5. T

  Nekromanti Smidigare spel

  Mitt tips skulle vara, sluta strida och rollspela istället. Vill man slås så gäller det att man står ut med långa strider om man ska ha ett bra system som gör strider uthärdliga och realistiska.
 6. T

  Nekromanti Vad har ni på gång egentligen? [Edit]

  Ok och jag som trodde att vi hade mycket igång... Tydlingen inte. *Mutant - Pirit *Eon - Asharien runt kampanj *Eon - 'Farmen Asharien' *N2 - Pandora Complex *D&D 3.5 - Rosor an is *D&D 3.5 - Never ending storey *Star Wars - Bounty Hunters *Vampire the M - Vampire in 1930 *Vampire the R -...
 7. T

  Nekromanti Glas?

  Tror du inte att dom blåser en hel del glas i Asharien också. Jag menar, det finns ju en hel massa sand där. Asharien är ju även känt för lite speciell sand som i sin tur kanske blir speciellt glas.
 8. T

  Nekromanti Fummel och perfekt

  Ja (NT) NT = No Text (Ingen text)
 9. T

  Nekromanti Fummel och perfekt

  Se s. 102 i 'Spelarens bok' under 'Perfekt genomförd handling'.
 10. T

  Nekromanti Skräckäventyr i fantasymiljö

  Hej. Jag undrar om det sär någon som har ett bra skräckuppdrag som utspelar sig i fantasymiljö. Uppdraget behöver inte vara skrivet i minsta detalj, utan alla idéer skulle uppskattas.
 11. T

  Nekromanti Artefakter och tidsåtgång

  Jag undrar om man trycker in en besvärjelse med en tidsåtgong på två rundor, t.ex. Davas vederstyggliga brisad (4), i ett föremål. Tar det då fortfarande två rundor att akrivera artefaktet?
 12. T

  Nekromanti Besvärjelser på andeplanet

  Är det möjligt att väva besvärjelser, t.ex. Catzorans sirituella egid, då man är på andeplanet efter att ha gott in i trance eller om man har dött. Och om det skulle fungera så borde inte andeplanet vara högmagiskt för psykotropi.
 13. T

  Nekromanti WCRPG

  Är det någon som vet var man kan finna WarCraft RPG boken på internet?
 14. T

  Nekromanti Järnforsen

  Hur bred skulle ni säja att järnforsen är?
 15. T

  Nekromanti Material??

  Jag undrar vad för slags tyg en alvinna(finare kvinna) skulle ha i sin klänning?
Top