Recent content by Loffeboll

 1. Loffeboll

  Warlock!

  Jag har en bok Warlock liggandes hemma som aldrig är använd och aldrig kommer användas, någon som vill ha? Kan hämtas gratis i göteborg eller postas för fraktkostnaden.
 2. Loffeboll

  TSR tillbaka

  Vad är TSR? o_O
 3. Loffeboll

  Rollspels "måsten"

  Roller: annars är det bara ett spel. Interaktion mellan rollerna: annars är det inget spel. Konventioner för hur interaktioner sker: för att man inte ska börja slåss vid spelbordet.
 4. Loffeboll

  Vilka pbta-spel gör grejen bra?

  Jag har haft riktigt kul med SCUP :)
 5. Loffeboll

  Burning wheel online

  Jo precis, tänkte att vi kunde ha en session 0 och spåna setting, situation och karaktärskoncept. Alternativt att ta det över discord fram till dess, men jag skulle gärna vilja veta lite mer om vad ni är intresserade av innan jag börjar spåna iväg för mycket. Angående längd så är mitt mål att...
 6. Loffeboll

  Burning wheel online

  Gött mos, då tänker jag att vi spikar det. Funkar det att köra igång om två veckor?
 7. Loffeboll

  Burning wheel online

  Är du med på jämna måndagar @Christoffer ?
 8. Loffeboll

  Burning wheel online

  @Impetigo kunde bara jämna veckor tror jag
 9. Loffeboll

  Burning wheel online

  Måndagar jämna veckor då kanske?
 10. Loffeboll

  Burning wheel online

  Jag är öppen för förslag, men tänker mig typ tre timmar per session.
 11. Loffeboll

  Burning wheel online

  Fint hörni! Jag tänker att 3-4 spelare är lagom. Såhär ser mina tider ut: Måndagar funkar. Tisdagar funkar udda veckor. Torsdagar funkar. Söndagar funkar.
 12. Loffeboll

  Burning wheel online

  Jag är flexibel när det gäller tider, men vill gärna undvika fredagar och lördagar. Tänker att man kör en kväll typ varannan vecka.
 13. Loffeboll

  Burning wheel online

  Jag är sugen på att prova spelleda burning wheel, någon som är sugen på att vara med och spela? Tänker mig köra online över discord och roll20. De enda kraven är att man äger en kopia av grundboken och är sugen på att lära sig spelet.
 14. Loffeboll

  Dungeon i rörelse

  Man skulle kunna basera sannolikhet för förändring på vilket tillstånd som är aktivt. Exempelvis: När besten ligger ner, rulla en t6. På 1-3: den fortsätter ligga ner. På 4-5 Den reser sig upprätt. På 6: Den börjar gå. När besten står upp, rulla en t6. På 1-3: Den börjar gå. På 4-5: Den...
 15. Loffeboll

  Hjälp mig med mitt hemmabygge

  Ja, detta! Varje gång man misslyckas får man en t6 som man lägger i en tur-pöl. När man slår ett tärningsslag kan man sen ta bort tärningar ur tur-pölen och lägga till dem i den vanliga tärningspölen.
Top