Marvel Faserip skurkar

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Asp är en mutant och strippa från Egypten med giftkrafter. Är man nära henne väldigt länge kommer man tillsist antagligen dö från energin som läcker från henne. Hon kan också skjuta en giftstråle som gör… okej skada? Och antagligen paralyserar en person. Men hon kan bara göra det en gång i halvtimmen för det gör henne supertrött att skjuta folk med den.

Hon har varit en skurk i the Serpent Society som är en av de minst kompetenta superskurksgrupperna. Deras vanliga fiende är Captain America. Alltså, bara honom. De är en grupp folk med krafter och de slåss mot en snubbe som precis inte har superkrafter på något sätt och de förlorar hela tiden. Hon har också varit med i Bad Girls Inc. och varit en anti-hjälte när hennes kompis Diamondback dejtade Captain America och det blev för jobbigt att behöva slåss mot bästisens pojkvän.

Asp är extremt mekaniskt svag i Marvel FASERIP. Förutom att hennes krafter är kass så är hon dålig på att slåss (inte ens tränad av Taskmaster). Om du har med henne i en vanlig superstrid så kommer hon förlora omedelbart, om det inte är mot bara en enda hjälte och i så fall kommer hon ha en rejäl chans att omedelbart vinna striden med sin enda paralyserande attack. Så inte en kul fiende i en strid. Kanske som backup i en grupp skurkar, men nu ska vi ha henne som fokus i plot hooken. Så…

Asps plan ser ut så här: Hon har lyckats vara ensam med en rad rika personer i hjältarnas stad. Hon har förfört några, låtsas vara någon såsom en brevbärare för att komma nära någon och helt enkelt bara ringt på dörren hos några. Hon har sedan skjutit dem med sin paralyserande kraft, poserat dem och tagit extremt pinsamma bilder av dem. Hon har sedan utpressat dem, inte direkt på pengar utan har fått dem att göra vissa investeringar/affärsbeslut. Hon har sedan insider tradeat och tjänat en förmögenhet. Desto fler miljonärer hon har sina krokar i desto lättare är det att tjäna pengar. Allting gick som smort… Tills det plötsligt inte gjorde det.

Asp har precis utsatt Howard Smith för sin senaste fotosession. Howard är gift och har fyra små barn, han vill verkligen inte att bilderna kommer ut men vill inte heller låta sig bli utpressad. Han har använt sina pengar och kontakter för att få kontakt med hjältarna direkt. Han berättar om vad som hänt honom och ber om hjälp. Lyckas hjältarna hitta Asp (hon har spenderat pengar på att vara svårhittad) kommer de upptäcka att hon satt upp ett arrangemang med en advokatfirma, om hon grips eller inte höra av sig vid en viss tid varje dag kommer bilderna på alla hennes offer skickas till alla större tidningar och flera väldigt skvaller sugna bloggare. Hon hotar också att släppa bilderna ifall hjältarna försöker stoppa hennes insider trading. Kan hjältarna lyckas hitta ett sätt att ställa allting till rätta?
 

krank

Går ondskans ärenden
Joined
28 Dec 2002
Messages
35,685
Location
Rissne
och varit en anti-hjälte när hennes kompis Diamondback dejtade Captain America och det blev för jobbigt att behöva slåss mot bästisens pojkvän.
Alltså superstrider är egentligen helt ointressant för mig; jag läser Marvel mestadels för ball high-concept och för de invecklade dumma såpagrejerna. Och jag verkligen älskar sånt här. Just det här citatet kan liksom få symbolisera allt jag verkligen gillar med superhjältesåpor.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Alltså superstrider är egentligen helt ointressant för mig; jag läser Marvel mestadels för ball high-concept och för de invecklade dumma såpagrejerna. Och jag verkligen älskar sånt här. Just det här citatet kan liksom få symbolisera allt jag verkligen gillar med superhjältesåpor.
1000% medhåll! Marvel är roligare än DC för mig för det är mer sådant här. Hjältar blir skurkar, slurkar blir hjältar, folk dejtar varandra, folk försöker ändra sin image och folk måste försöka hantera hur de mår över att deras liv är så vansinniga. Jag läste precis igenom Secret Wars och den bästa grejen där är att Wasp och Magneto har en liten romans insprängt mellan allt annat eftersom de blir fast i samma superfort i en rymdstorm!
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Så Atlantis finns i Marvel universumet och är en undervattencivilisation av mestadels blå människoliknande atlantianer som kan andas under vatten och är lite starkare än normala människor men som inte kan överleva på land. Attumas folk är en grupp atlantianer som sparkats ut från Atlantis och lever som ”barbarer” (vad det nu betyder i Atlantis) på havsbottnen. Attuma är av någon anledning som aldrig förklarats ännu mer superstark och tuff än en vanliga atlantian (och Dr. Doom har gjort att han kan överleva på land). Hela hans grej är att han vill erövra Atlantis, döda deras kung Namor och sedan härska som den nya kungen. Han har dessutom lyckats vara kungen över Atlantis under ganska stora delar av sin karriär! Han är en undervattens viking som ofta är skurken när Marvel berättar Sword & Sorcery historier under vattnet och det är coolt!

Så den här plot hooken utspelar sig medan Attuma är kung över Atlantis. Han håller makten, Namor är tillfälligt död eller något, och Attuma har lyckats stabilisera Atlantis. Men långsiktigt kommer han behöva mäktiga allierade från andra riken för att hålla tronen. Så han behöver vad så många kungar behövt tidigare, ett politiskt äktenskap! Men vem ska han gifta sig med? Det behöver finnas någon gnista där och de måste vara mäktiga.

Så Attumas hov har arrangerat en rad dejter utspridda över en vecka. Han har kommit med sitt hov till hjältarnas stad som besökande kunglighet och de kommer äga rum där. Staden behandlar detta som om någon annan världsledare skulle vara på besök och på grund av hotbilden kommer stadens ledare be hjältarna om hjälp. Hotbilden? Ja, det finns en risk för attacker från ninjas, atlanteanska terrorister lojala till Namor, Hydra splintergrupper, organiserad brottslighet och anti-mutant grupper. Attuma har nämligen dejter inbokade med:

-Madame Hydra

-En ninja princessa från The Hand

-Sin, Red Skulls dotter.

-Polaris, Magnetos dotter och en av ledarna av mutantnationen Genosha.

-Madame Masque, arvinge till Maggian och dotter till Count Nefaria.


Kan hjältarna hindra lönnmördandet av en världsledare i deras stad? Och kan de se till att Attuma hittar sitt livs kärlek/blir ihop med någon som inte är för politiskt dålig?
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Avalanche är en av mutanterna i the brotherhood of evil mutants andra version, den där Mystique är ledaren istället för Magneto. Så han gör lite terrordåd för att rädda mutanterna men när Mystique sluter ett avtal med regeringen, agera som USA:s militära superteam Freedom Force i utbyte mot benådningar, så hänger han på. Det beteendet förklarar på många sätt vem Avalanche är: Alltid en följare, aldrig en ledare. Han har tre saker gående för sig som gör honom intressant:

-Hans krafter, att kunna skaka, förstöra och flytta material runt sig är osannolikt cool. Han är som en surfare på en Katamari Damacy liknande våg av förstörd stad som orsakar jordbävningar.

-Hans dräkt är ganska enkel men cool, särskilt hans nyare svarta dräkt.

-När han slutar vara en skurk men innan han blir en X-man så driver han en bar i San Francisco. Alla superskurkar som lagt undan pengar för att kunna öppna en bar när de pensionerat sig är coola i min bok.

Så Avalanche har kommit till stan och satt upp en exklusiv svartklubb, bara öppet för supermänniskor, men absolut neutral mark. Ingen bråkar på The Avalanche Club för då spöar Avalanche skiten ur en och svartlistar en. Det har blivit ett ställe där både skurkar och hjältar kan slappna av, ta en drink, dejta och ha en skuggekonomi. Alla de där ritningarna för plasmagevär och bitarna av adamantium måste man ju ändå köpa någonstans och det här är säkraste stället att göra det på. Allting är frid och fröjd tills polisen försöker göra en raid mot klubben och Avalanche dödar dem allihop när de vägrar släppa sina vapen och gå därifrån. Klubben stängs såklart, men den öppnar nästan direkt på ett annat ställe. Resten av stans superhjältar tycker antingen att poliserna orsakade det här själva eller tycker att det som hänt är sorgligt men att The Avalanche Club är en för dyrbar resurs för att stänga ner. Skurkarna bryr sig så klart inte alls. Polisen är upprörd och när uppgifter om vad som faktiskt hände kommer ut i media blir det ett ramaskri från allmänheten. Står supermänniskor över lagen? Gör hjältarna något för att bevara allmänhetens förtroende eller stöter de sig med varenda superhjälte i staden?
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Awesome Android (Awesome Andy!) är ju inte en skurk! Han är en artificiell varelse skapad av The Mad Thinker utifrån Mr. Fantastics forskning som istället för att vara ond fick ett medborgarskap, en utbildning och blev en assistent på en advokatfirma. Han lever den amerikanska drömmen för robotar och andra konstgjorda personer ju! Han är kompis med She-Hulk! Han har hjälpt Damage control (företaget som städer efter alla superfighterna i serierna)! Han borde inte vara på den här listan alls! Men okej, om jag måste göra en plot hook för honom så…

Efter att hjältarna förstört robotar (så typ när som helst i en superhjältekampanj) så blir de stämda. Awesome Andy har avslutar sin juristutbildning och öppnar sin karriär med att hävda att all artificiell intelligens bör räknas som människor. Genom att förstöra robotar borde hjältarna vara ansvariga för att ha orsakar deras dödsfall och därmed vara skadeståndsskyldiga. Vad han egentligen vill är att driva det här till högsta domstolen och få dem att besluta att A.I. har mänskliga rättigheter men att bara få ut det i den politiska debatten är i sig en seger.

Rättegången är en ursäkt för att dra in Marveluniversumets jurister (She-Hulk och Daredevil måste ju minst dyka upp!) såväl som dess konstgjorda hjältar och skurkar som vittnen. Kan hjältarna försvara sig i rätten? Är det ens moraliskt att göra så om det innebär att robotar inte får mänskliga rättigheter?
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Baron Blood är en vampyr och en nazist! Han är en nazist som blev förvandlad till en vampyr av Dracula (Dracula är sur på England efter vad som hände i boken med hans namn som titel) varpå nazisterna supervetenskapade på honom så att han blev en daywalker. Sedan dödade han en massa folk och drack deras blod under andravärldskriget för… NAZISTVAMPYR! Han är fortfarande aktiv i modern tid för vampyr och fortfarande ond för nazist.

Ni vet nazisterna som röstade på Trump? Killarna och tjejerna i MAGA hattar? Folket bakom capitol insurrection incidenten? En grupp av dem är vampyrer nu, för de är folket som Baron Blood tycker ska vara odödliga. För de är nazister. Och nu håller de på att äta sina politiska fiender! Som tur är så är de inte specialvampyrer som Baron Blood själv så de är inte daywalkers, men det är ändå superdåligt!
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,380
Location
Helsingborg
Problemen med att skriva en hel session runt Armadillo som en brottsling är att han är tönten en ensam hjälte spöar i början av en session för att etablera att de är coola/kompetenta. Men sedan blir alla ledsna när de får reda på att Armadillo bara är upprörd för att hans fru är otrogen mot honom. Så vi kommer inte gå med den grejen. Nej, istället kommer vi fokusera på en av perioderna när Armadillo är reformerad och en wrestlare.

Så hjältarnas rykte är i soporna (du behöver inte rälsa dem ens en sekund för att det här ska hända. De är spelarkaraktärer och superhjältar. Skit kommer gå fel och se dåligt ut) när Armadillos agent kommer till dem. De håller på att sätta ihop en wrestling show för välgörenhet, men killarna som skulle brottas med Armadillo har varit tvungna att ställa in. Kan hjältarna ställa upp och brottas? Jobbet är att få Armadillo att se bra ut och att det ska se realistiskt ut när de förlorar. Det är för välgörenhet och bra PR!

Förutom själva matcherna måste hjältarna så klart hantera rykten i skvallerpressen, galna fans, paparazzi och bibehålla kayfabe!
Jag hade inte kunnat hålla mig ifrån att ett par absolut monstruösa skurkar som egentligen inte är superonda (typ Venom) dyker upp mitt i finalen och alla är "fuuuuuck" fram tills att skurken tar mikrofonen och insisterar på att de bara kommer att lämna arenan på ett sätt, och det är om någon besegrar dem i ringen! Cue in Tag-team match där det är superhjältarna och Armadillo vs vem det nu är som de slåss mot.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Jag hade inte kunnat hålla mig ifrån att ett par absolut monstruösa skurkar som egentligen inte är superonda (typ Venom) dyker upp mitt i finalen och alla är "fuuuuuck" fram tills att skurken tar mikrofonen och insisterar på att de bara kommer att lämna arenan på ett sätt, och det är om någon besegrar dem i ringen! Cue in Tag-team match där det är superhjältarna och Armadillo vs vem det nu är som de slåss mot.
Det är riktigt bra! :D
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Baron Mordo, ond trollkarl, lärjunge till samma mästare som Dr. Strange (den nuvarande mäktigaste magikern i universum) och en man som känner att han blivit lurad på det han förtjänar. Det bästa med Baron Mordo är att när han inte specifikt är med för att försöka slåss med Strange så kan hans storylines sammanfattas så här: ”Den här sjuka grejen hände, det finns ingen sensmoral!”.

Baron Mordo har slutit en pakt med en stor grupp tomtar, troll, näckar, älvor och andra varelser som slutit pakter med människor i Europa varpå de människorna flyttade till Amerika. Det är en sällsynt mäktig magisk fevarelse som kan casha in på en sådan deal över Atlanten (vatten är dålig för deras magi) så de flesta har struntat i att kräva betalning på de paktern. Några hundra år har passerat och ättlingarna till Europeiska utvandrare vet inte ens att gammelfarfars farfar lovade tomtarna gröt varje vecka. Tomtarna minns såklart (de lever lääääänge), och avtalen är bindande för de ättlingarna, men tomtarna struntar i det hela. Tills Baron Mordo dyker upp som ett inkassobolag, köper upp alla de skulderna från fevarelserna mot en engångssumma och åker till hjältarnas stad för att kräva betalning. Med ränta och förseningsavgifterna blir det… Din och dina barns själar!

Så Mordo flyger runt, kräver in själar för att göra sig själv mäktigare och har faktiskt rätt till det. Hjältarna kan stoppa honom med våld tillfälligt, men han kommer bara komma tillbaka. Inte ens döden håller en så här mäktig trollkarl länge. Så vad göra? De måste stämma Mordo! Men vilken domstol tar de det här till? Alltså, Mephisto kan man alltid hävda jurisdiktion hos när det handlar om själar men han är också mer än lite partisk. Asagudarna har rätt att gå in och medla när det kommer till fevärlden men de har en väntetid på tretusen år just nu så det är inte till någon nytta. Det visar sig att den enda dödliga regeringen som har förhandlar avtal så att deras domstolar kan döma över fevärlden… Är i Latveria. Dags att försöka få Dr. Doom att höra fallet och döma till offrens fördel.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Baron Heinrich Zemo, är den första baronen i Zemo familjen som blev en superskurk. Nästa post kommer handla om hans son, som också kallas Baron Zemo. Men i alla fall, Zemo var en nazist och en superforskare vars största upptäckt var: Superlim. Japp, killen försökte slåss mot Captain America med lim. Helt väntat fick han en lim i ansiktet som gjorde att han aldrig kan ta av sin mask. Den första Zemo hade lite annan supervetenskap också, men han var inte någon stor kämpe eller så.

Det stora problemet här är att få spelarna till en tidsperiod där de faktiskt kan slåss mot Zemo. För han funkar bara under andra världskriget. Jag tänker att vad vi löser det här så enkelt som möjligt. En tidsmaskin de experementerat på vid universitetet har börjat felfungerar och portaler har öppnats till alperna 1942. En grupp forskare som jobbade på maskinen föll igenom en portal innan de lyckades få kontroll över maskinen igen. Maskinen fungerar genom att koppla upp sig till en komet som just nu passerar över jorden. Den fungerar bara i tio timmar till om man inte väntar 40 år och tiden på andra sidan rör sig i samma hastighet som tid i nutid. Forskare med modern kunskap kan verkligen förstöra tidslinjen om de faller i Nazisternas klor. Så hjältarna ombeds ta sig igenom portalen, rädda forskarna och komma tillbaka innan portalen stängs.

Forskarna har så klart fångats av Baron Zemo och hålls i hans onda nazist slott där han tvingar dem lära honom modern vetenskap. Rädda dem innan han lär sig bygga ett kärnvapen!
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Baron Helmut Zemo, är den andra baronen i Zemo familjen som blev en superskurk. Men den första som blev en superhjälte! Men inte på ett sådant där sätt att han aldrig egentligen var en skurk. Helmut var en skurk, sedan låtsades han vara en hjälte, sedan var han en anti-hjälte, sedan var han faktiskt en superhjälte, sedan blev han en skurk igen.

Baron Zemo uppfostrades av sin superskurks far och blev i sin tur en nazist och en superskurk som sökte att hämnas på Captain America. Han formade en särskilt farlig grupp skurkar, The Masters of Evil och genomförde diverse onda planer. Planen som skulle ändra hans liv var dock The Thunderbolts. När allmänheten trodde att The Avengers var döda fick han den briljanta planen att han och en grupp skurkar skulle låtsas vara hjältar. De bytte dräkter och kallade sig The Thunderbolts! Det som följde var att de upptäckte att de föredrog att hjälpa folk och faktiskt blev hjältar. Men ingen genomgick en större förändring än Zemo. Ni borde läsa Thunderbolts original serien, det är en av de bästa serierna någonsin! Zemo utvecklades under tiden serien pågick och han slutade vara en rasist, slutade vara en fascist, slutade tro att han är född bättre än andra och insåg att det är dåd, inte blod som gör någon till en bättre person. Han blir på riktigt en hjälte och har ett riktigt förhållande med en annan människa som en jämlike. Och sedan blir han en superbrottsling igen, men inte för att han är en nazist igen utanför att han inser att status quo i världen inte är okej. Och superskurkande är sättet att fixa det på!

Så… En av mina favorit karaktärer och jag känner pressen!

Så, det här börjar med att en ung mutant får sina krafter på det värsta möjliga sättet. Magma krafter efter en bilolycka i en underjordisk tunnel. Folk är fast, det är kaos och hjältarna kommer ha händerna fulla med att evakuera folk och hjälpa den nya mutanten att få kontroll över sina krafter. Efter situationen är löst kommer mutanter som identifierar sig som kommandes från Xavier institutet dyka upp och ta hand om mutanten. Förutom att de inte alls är därifrån vilket uppdagas när riktiga X-men dyker upp dagen efter. Vem var det som hämtade den unga mutanten egentligen?

Svaret är att Zemo har startar sitt eget utopiska projekt. På sin skola (Zemo institutet) i the Savage Land tränar Zemo unga människor med potential och i vissa fall superkrafter till att bli super frihetskämpar. Målet är att långsiktigt nedmontera världens existerande maktstrukturer och istället etablera nya styrelsesätt som gjorts möjliga av superkrafter, magi och sportteknologi, resurser som Zemo och hans följeslagare tycker ska tillhöra folket. Men Zemo tränar inte sina elever till att ha superstrider. Han lär dem om politik och ekonomi. Han lär dem att nedmontera länder på riktigt. Att kunna slåss mot Hulken är mindre viktigt än att kunna göra ett val ogiltigt och destabilisera en region. Hans första klass är nästan redo att ta examen och ge sig ut i världen. De kommer vara organiserade i en cell struktur på samma sätt som Al-Qaida och kommer inte kunna stoppas genom att en central ledare slås ut. Nu är enda sätter att stoppa planen!... Genom att anfalla en skola.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Baroness Blood… Okej, lätt sammanfattat och fantastiskt kul!

Dottern till en av Draculas tjänare blev förvandlad till en vampyr av Baron Blood. Men eftersom folk han förvandlar till vampyrer inte blir daywalkers som han själv behövde hon hitta en annan lösning. Hon får reda på att om en vampyr dricker ut den heliga graalen så blir de daywalkers så hon hittar den, dricker ur den och slår sönder den. Sedan ger hon sig av för att göra onda vampyr grejer!

Andra intressanta saker:
-Folk hon förvandlar till vampyrer är också daywalkers, för heliga graalen är bättre än nazisternas supervetenskap!

-Hon har bytat dräkt en massa gånger men allihop är bangers! Ingen av dem är inte åtminstone rejält cool!


Planen är enkel! Vampyrer är ganska svaga (knappt starkare än normala människor till en början) men blir mäktigare med tiden vilket är ett problem om man vill ha en badass vampyr arme på en gång. Ja, den heliga graalen och nazistisk supervetenskap kan boosta enskilda vampyrer men Baronessan har inte tillgång till de sakerna. Så hennes plan? Förvandla personer som redan har superkrafter till vampyrer! Så hon förklär sig till en advokat, Ada Jarndyce, och sluter avtal med flera av stadens superskurkar som just nu sitter i fängelset. De begår självmord och när de kommer till bårhuset återupplivar hon dem som daywalker vampyrer! De blir fria och får leva för evigt, i utbyte mot att de tjänar baronessan i tio år. Kan hjältarna genomskåda planen innan deras stad är fylld med supervampyrer?
 

luddwig

Lawful evil
Joined
30 Jan 2013
Messages
5,620
Kul tråd. Påminner mig om att superhjälteserier är väldigt likt wrestling. Storslaget, urbota dumt och väldigt underhållande.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Kul tråd. Påminner mig om att superhjälteserier är väldigt likt wrestling. Storslaget, urbota dumt och väldigt underhållande.
Ja! De tre genrerna som är närmast varandra är Wrestling, Superhjältar och Såpoperor! :D
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Basilisks namn kommer från att han egentligen heter Basil Elks. Killen har inte krafter som påminner om en basilisk eller något sådant. Hans namn bara låter som något så han tog den saken som sitt skurk namn.

Han är en ganska kass tjuv som försöker stjäla en kristal, den går sönder (det är egentligen en rymdkristal) och ger honom en hel hög superkrafter. Det ser ut som om de rullade upp snubben med slumptabeller. Han styr radiovågor och kyla och är supertuff och kan skjuta plasma och ännu mer grejer.. Han vann lotteriet om superkrafter men är en klåpare så han kan inte använda dem ordentligt.

Basilisk använder först sina krafter till att sno saker, sedan får han reda på att det finns en till kristal och försöker hitta den, sedan försöker han förstöra världen och sedan dödas han av en Punisher rip-off för att den karaktären ska se coolare ut. (Han har återupplivats och gör annan slumpad skurk skit nuförtiden).

Basilisk fick stryk av Spindelmannen en hel del, vilket är respektabelt. Men han fick också stryk av den mannlige Captain Marvel (inte Shazam, Marvels Captain Marvel) vilket är mindre respektabelt.

Basilisk är bäst när han rullar in, och man slåss mot honom för han vill råna banker eller ta över världen… och man glömmer vilket det är för lösningen oavsett är att spöa upp Basilisk. Han har nog med krafter och är tuff nog att vara en cool fight för en hel grupp superhjältar så han behöver inte så mycket set-up eller en särskild miljö för att striden ska vara kul.

Basilisk har gjort slut med sin flickvän. Eller, alltså, hon har dumpat honom för att han är en förlorare. Så han har gjort det enda logiska, gått ut och supit sig full. Han är nu övertygad om att ifall han bara spöar skiten ur hjältarna så kommer hans flickvän älska honom igen. Så han dyker upp utanför hjältarnas högkvarter, kräks i en buske, drar på sig masken och börjar förstöra grejer.
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,380
Location
Helsingborg
Det finns många skurkar i Marvel med puppeteer krafter, vem tycker du hade varit jävligast om de hade tagit kontroll över Basilisk (så att han plötsligt är kompetent)?
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,667
Det finns många skurkar i Marvel med puppeteer krafter, vem tycker du hade varit jävligast om de hade tagit kontroll över Basilisk (så att han plötsligt är kompetent)?
Purpleman! Alltså, om du har en kompetent sadist bakom spakarna blir Basilisk plötsligt riktigt, riktigt läskig. För hans krafter är great för att vanställa och mörda max antal människor på en gång. Ge en hel stad leukemi och skit.
 
Top