Recent content by Joniserad

 1. J

  Nekromanti DoD, Tha Movie.

  Re: Inte lysande direkt :( En ond magiker försöker spela ut ett helt kungadöme i ett överråd. Den lilla unga oskuldsfulla prinsessan får nys om ett magiskt föremål som kan kontrollera röda drakar... den onde tjuvlyssnar och vill givetvis oxå ha den... två tjuvar försöker göra inbrott i...
 2. J

  Nekromanti DoD, Tha Movie.

  Inte lysande direkt :( Jag har sett den och tyckte inte den var direkt lysande.
 3. J

  Nekromanti D&D Movie - totalflopp?

  Den är inte väldigt bra i alla fall! Det är ganska underhållande att titta på om man kopplar bort skådespelarna och dialogen och handlingen och... Om jag var er skulle jag se den på bio för att få någon som helst behållning av filmen. Man kan ju bara hoppas att uppföljarna blir bättre.
 4. J

  Nekromanti Speltjejer!!!!!!!!!

  Gott försök!(NT) ....
 5. J

  Nekromanti Översättningar av Sagan om Ringen.

  *apploderar* (NT) ...
 6. J

  Nekromanti Uppmärksamt? :)

  Stjärnhimmeln Hrm Hrm! Du har nog glömt ett komma mellan ettan och sjuan. Jag har ett svagt minne av en sommarkväll, en skogsvandring, ett kalhygge, en stjärnhimmel.... §8)
 7. J

  Nekromanti Utlänska rollspel

  Warhammer Jag måste rekomendera Warhammer RPG. Detta gör jag dock med vissa restriktioner. 1) Jag är ett enormt fan av Warhammer Fantasy Battle så det känns extra speciellt att sätta sig och läsa om världen och allt annat som finns publicerat. 2) Jag har inte hunnit spela någon kampanj (eller...
 8. J

  Nekromanti Chronopia, en bluff?

  Håller med. Jag instämmer med kritiken mot Chronopia. Jag tror att den löst sammansatta världen är ett resultat av allt för löst ihopasättande av frilansande skribenters egna önskningar. Det kändes inte som någon värdig uppföljare till DoD.
 9. J

  Nekromanti DoDv6 framtid

  Innan vi skriker högt och lågt om vilket nästa tillbehör kommer vara får vi nog börja med att hoppas att de släpper något överhuvudtaget så det inte blir en massa förseningar. Något annat retligt är om det tar Lååååååååång tid mellan släppen av tillbehören, man tappar liksom suget att vänta.
 10. J

  Nekromanti Friform

  Re: Fel forum Enligt neodarwinismen och sociobiologin finns vår moral, vad som är rätt och vad är fel, nedärvd i generna så innom kort då den genetiken når sin topp får vi snart svar på alla de tidigare ställda frågorna!
 11. J

  Nekromanti finns det klubbar!???

  En av de älsta! Jag är medlem i en av sverges älsta klubbar! United Knights är en sveroc ansluten förening så jag kan rekomendera er att ansluta er till sveroc så får ni hjälp med regestrering och annat som kan vara bra!
 12. J

  Nekromanti Varför är WarhammerRPG bra? (nt)

  Rock on Jag har spelat WHFB sen urminnestider och måste säga att spela GW är fantastiskt roligt, underbart skönt att få se sin nymålade Lord göra mos av motståndaren. Men för den sakens skull skulle jag aldrig få för mig att jämföra rpg o whfb. Kag själv längtar att få rocka loss i rpg världen...
 13. J

  Nekromanti Varför är WarhammerRPG bra? (nt)

  Re: Warhammer ÄR inte bra, IMHO Har köpt Enemy Within och ska spelleda det. Längtar!!!
 14. J

  Nekromanti Friform

  interiör Hu vad härligt det hade varit att krypa upp i den mysiga soffan han alltid satt i och gosa med hans skägg. Det var tider det §8)
 15. J

  Nekromanti Stämningsfull musik

  Tidigare? Tack! (nm) §8)
Top