Marvel Faserip Hjältar

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Box 1: Är arbetarklass Iron Man och rad! Roger Bochs var en ingenjör och mekaniker som förlorade sina ben. Han är en fet kille med en funktionsvariation, han ser inte ut som en superhjälte. Han bygger en robot superhjälte som han styr på avstånd med en hjälm. Han döper roboten till Box eftersom hans efternamn låter som Box när man uttalar det. Roboten ser amazing ut också, den ser fet ut! Den är stor och klumpig och ful. Iron Man rustningen är sexig och cool för Tony Starks ego reflekteras i rustningen. Box ser ut som en stor låda med ben för Roger bryr sig mer om effektivitet.

Medan jag tycker det är coolt och smart att ha en fjärrstyrd robot superhjälte så gör de snart grejen där roboten byggs om med hjälp av mutantkrafter så att den är bättre men Roger måste då ”bli ett med den” för att styra den. Han är inte i den som Tony Stark är inuti Iron Man rustningen utan mer blir ett med den som när en Power Ranger frammanar sin rustning. Det är lite weird. Mutanten som hjälper till med den grejen blir senare Box 2 när Roger dör.

Massivt hopp till när karaktären dör innan vi pratar om Rogers supergrupp. Okej, så Roger blir skadad och en mutant som har kraften att forma kött botar honom. När han ändå är igång formar han nya ben till honom och formar om honom till att vara en sexig small atletisk kille. Vad den mutanten inte berättar är att han använt döda kroppar för att skapa benen, något som gör att Rogers kropp börjar ruttna. Detta driver Roger till vansinne och är en anledning till att han samtidigt med en annan person blir ett med Box rustningen vilket gör att de blir en vansinnig superskurk. Roger inser vad som händer och offrar sitt liv för att lösa situationen.

Okej, med allt det över låt oss tala om Alpha Flight och Kanada. Så Kanada brukade ha ett helt program med olika ligor av superhjältar. Alpha Flight var deras bästa och mest erfarna hjältar, Beta Flight var deras ganska erfarna hjältar som fortfarande behövde mer erfarenhet och Gamma Flight var nybörjarna. Det var ett briljant system! Så det exploderade så klart och nu har de istället bara Alpha Flight som är lika ragtag blandat som Avengers brukar vara. Det var trevligt när Kanada var mer organiserat och körde sina superhjältar som en myndighet. Roger var i Beta Flight när saker exploderade och sedan blev han med i mer normala supergrupp versionen av Alpha Flight

Grejen med Alpha Flight är att den har alla grejerna du vill minimera i din supergrupp. De är mest i kontakt med X-Men så de har hur många mutanter som helst (jag är inte en rasist! Men mutanter drar till sig kosmiska krafter och mordiska robotar!), de har en massa magiska karaktärer, (vilket drar till sig demoner och body horror) de har ett gamma skapat monster (som ibland flippar ut och spöar/förstör alla/allt) och de har kopplingar till Weapon X programmet som är den ondaste gör hemliga experimenterar på mutanter gruppen i Marvel. Detta gör att Alpha Flight är en inkompetent men väldigt våldsam soptunnebrand som ofta dyker upp för att slåss mot X-Men av kassa anledningar.

I FASERIP är Box rustningen i mitten maktmässigt av hjältarna som har rustningar. Men den är enormt tuff och verkar byggd mekaniskt för att spöa upp grupper av fiender. Men lite back-up är den helt livsfarlig att slåss mot.


Plot hook: En ung mutant som någon har experimenterat på kommer till hjältarna för att söka skydd. Någon har experimenterat på honom och han har sladdar av adamantium som sticker ut ur ryggen. Hjältar som kan supervetenskap förstår snabbt att den här mutanten genererar massiva mängder energi och någon har byggt om honom för att kunna kopplas in till elnätet. Han borde kunna generera lika mycket energi som ett kärnkraftverk själv. Box dyker upp som ledare för en Alpha Flight grupp för att hämta hem mutanten, Kanadensiska regeringen har efterlyst honom som en farlig terrorist med dödliga superkrafter (Kanadas regeringen går Weapon Xs ärende här). Box tänker inte lyssna på diplomati, lämna över mutanten eller slåss mot Alpha flight!
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Brother Voodoo: Jericho Drumm är Fantomen fast istället för att ha pulp hjälte träning och inga superkrafter så har Jericho svart magi. Du tror mig inte?

Jericho har varit i väst och utbildat sig (till psykiatriker) när han kallas tillbaka till sitt hemland (Haiti) efter att hans släkting som fyllt en mystisk roll som beskyddare dödas. Hans bror stannade på Haiti och blev en voodoo magiker/präst. Brodern har blivit förhäxad av en ond trollkarl så han är döende när Jericho anländer. Jericho svär att ta över efter sin bror och åker för att få träning av broderns mentor. Efter bara några veckor är Jericho mycket mäktigare än sin bror någonsin var, han är till och med den mäktigaste voodoo magikern på planeten! Han besegrar den onda trollkarlen innan han sätter upp sig själv som beskyddare över Haiti och svart magi grejer överlag.

Så han är den senaste i en rad av mystiska beskyddare. Hans högkvarter är en läskig gömd herrgård som innehåller samma mängder och typ av mystiskt bråte som Fantomen grottan. Han har en rolig betjänt sidekick som är precis dom Fantomens (Jerichos heter Bambu). Och han har samma typ av äventyr. Det här är status quo ganska länge. Jericho som Brother Voodoo åker då och då iväg för att hantera magiska nazister, vetenskaps zombies eller whatever. Men detta gör också att karaktärer med magiska problem kan komma till honom och få hjälp men utan att han löser saker. Tidigare var den rollen fylld endast av Doctor Strange men the Sorcerer Supreme är en ultramäktig New Age ”magi som okänd vetenskap” karaktär, så det känns fel när han hänger med typ Werewolf by Night eller Moon Knight. Brother Voodoo fyller den rollen mycket bättre.

Oh, Jericho brukar frammana anden av sin bror och få hjälp av honom. Det är lite roligt.

Så det är karaktären som han är i FASERIP. Reglerna speglar honom som en ganska mäktig magiker men av en mörkare och mer jordnära typ än Doctor Strange eller Agatha Harkness. Så det är bra. Men saker har hänt med karaktären sedan dess. Vi tar det här nedanför.

De hade en grej där han blev ond. Jag och alla andra hatade det men det blev bort retconnat genom att den onda versionen var en hamnskiftande alien. Med det fixat blev han sedan sorcerer supreme när Strange inte var det ett tag, då bytte han namn till Doctor Voodoo. Det är ett skumt namnbyte eftersom han varit en doktor hela tiden och Doctor Strange är inte en doktor för sin magi… Men det stora problemet är att Doctor Doom är killen som är näst i tur för ämbetet och han fyllde i praktiken rollen mer än vad Jericho gjorde.


Plot hook: Haiti i Marvel är super coolt! Okej, så Marvel använder vissa nationer till att fylla vissa roller i det paranormala/superhjälte ekosystemet. Kanada är ju i Marvel fyllt med hemliga/oetiska vetenskapsexperiment, England är centrum för magiska andra världar och Haiti är fyllt med läskiga övernaturliga skräckfilmsgrejer. Det är en mindre extrem version av när de hittar på en låtsasland som ersätter ett riktigt land. Doctor Dooms Latveria är ju super Jugoslavien.

Så låt oss skicka hjältarna till en skräckfilm!

En av hjältarna har räddat någon och den personen har lagt till dem i sitt testamente som tack. Det var flera år sedan men resultatet är att de precis ärvde en stor herrgård på Haiti! Det hela är dock en fälla gillrad av Baron Mordo (eller en annan ond trollkarl). När hjältarna är i huset och solen gått ner kommer spökena ut! Det är magiskt omöjligt att lämna huset innan soluppgången och spöken kommer krypa fram från alla hörn för att försöka dra ner hjältarnas själar till helvetet! Jericho märker att de onda döda i huset vaknar och lyckas göra telepatisk kontakt med hjältarna. Han kan inte ta sig in i huset men han vet allt om det de möter och kan berätta sätten att överleva olika typer av spöken/demoner.
 

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
6,382
Bolt ... Box

Vänta nu, var är Boom-Boom?! Eller är hon Meltdown just nu?
 

Paal

Imaginär fantast
Joined
10 Nov 2011
Messages
1,374
Dumt namn, snygg dräkt (att tecknas av Adam Pollina när han var som bäst hjälper långt).
Boom-Boom är ju inte direkt ett briljant namn heller… 😄
Har hon någonsin haft en ikonisk dräkt? Har inte jättebra koll på henne, men kan inte se någon specifik framför mig.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Boom-Boom är ju inte direkt ett briljant namn heller… 😄
Har hon någonsin haft en ikonisk dräkt? Har inte jättebra koll på henne, men kan inte se någon specifik framför mig.
Jag tänker alltid på henne i Nextwave rocken. Men den är ett skämt, alla i Nextwave har ju en cool trenchcoat över vad de nu har på sig.

B620D3D5-FCEF-4442-8F8D-80F3DC085E43.jpeg
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Bolt ... Box

Vänta nu, var är Boom-Boom?! Eller är hon Meltdown just nu?
Man Meltdown är ett så bra namn, men det är värsta eran för karaktären. Det är försöka bonda med lobotomerade Sabertooth (”Lol nej jag läker och är fortfarande en seriemördare”) eftersom han påminner om hennes pappa:confused:
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Cable: Jag kommer hålla det här så absolut kort jag kan. Cable är en karaktär där tidsresor, alternativa versioner, kloner, andra dimensioner, andra tidslinjer och Marvels märkligaste familjeträd alla är viktiga och vanligt förekommande. Så det här är den korta versionen. Vill folk prata om X-Man serien från 90-talet (som jag läst om för den här tråden) så är jag game, men jag tänker inte gå in på detaljerna här direkt.

Nathan Christopher Charles Summers är antagligen (kanske är han bara en klon och hans onda klon Stryfe är originalet) sonen till superhjälten Cyclops och Madelyne Pryor som är klonen (hon är kanske inte en klon utan ett själf/psyche fragment som… Vet du vad? Den detaljen är inte viktig) av hans döda (hon är kanske inte död eller, det beror på hur man definierar det och… Igen inte viktigt) flickvän superhjälten Jean Grey som var (eller kanske inte var, eller som Gud i Bibeln alltid är) Phoenix. Efter en massa nonsens blir Nathan infekterad av ett teknoorganiskt virus och blir skickad till framtiden utan sina föräldrar (det visar sig att de var med i framtiden sedan men ingen visste det) med en mystisk kvinna (som visar sig vara hans kanske halvsyster från en alternativ tidslinje från en annan version av framtiden av 616-universumet). För i framtiden har de sätt att behandla viruset så att det är hanterbart men inte botbart. Man tror först aldrig att man kommer se Nathan igen men snart kommer han tillbaka genom tidsresor. Oh, och Nathan är född för att en odödlig ond rasbiolog ägnat minst 100 år åt att para ihop hans föräldrars blodslinjer.

Fan, titta på det föregående stycket, det är oläsligt. Det är fortfarande lättare att följa än att läsa serierna.

Cable kommer tillbaka inte som en bebis eller ens en ung man utan som en hård anti-hjälte i 60 årsåldern. Han har ett robotöga och arm från det teknoorganiska viruset som han hindrar från att sprida sig ännu mer med hjälp av sin telekinesis. Detta begränsar hans krafter så att han bara har lite krafter. Vid de tillfällen där vi ser honom kunna använda alla sina krafter spöar han upp Silver Surfer och lyfter städer med sina tankar utan problem. Men trots en cool cyborgkropp och lite krafter är Cable mest en soldat som använder vapen, om än idiotiskt stora sci-fi sådana, för att slåss mot mutanternas fiender.

Cable introducerades under 90-talet och är typexemplet på alla den tidens flugor. Han är en mörk antihjälte som dödar folk med skjutvapen, aldrig ler, har för många fickor och är primärt ritad av Rob Liefeld. Grejen är att han faktiskt använts till bättre grejer sedan dess! Han är en fantastisk straight man i team-ups med Deadpool och det är genuint rörande ibland när han försöker lära känna sin pappa som nu är en mycket yngre man än han själv.

Namnet Cable kommer från att han är en länk mellan nutiden och framtiden, något Scott säger när han skickar honom till framtiden för att rädda honom. Det är en ganska fin bakgrund till bakgrund till ett supernamn.

Ett tag väldigt nyligen var Cable en tonåring och dejtade alla 5 av Emma Frosts döttrar som är ett hivemind samtidigt. Det var ganska great. Speciellt hur irriterad Emma var över det.

I FASERIP är Cable en cyborg med lite telepati och telekinesis. Vilket är vad man behöver antar jag. Men var är reglerna för hans idiotiska enorma gevär?! Hur ska man kunna spela Cable utan de orealistiskt enorma vapnen?!


Plot hook: Cable söker upp en av hjältarna och undrar vad fan som pågår? Hans ton är typ ”Är du utbytt av en utomjording eller har du börjat knarka?”. I Cables tidslinje är hjälten den här erans största superhjälte. Ja, de har ett apokalyptiskt fall från de höjderna senare men så här dags i tidslinjen borde de ha besegrat Ultron, avslöjat korruptionen i FN och botat verklighetscancern som äter omniversum. What is upp? Är det butterfly effect från tidsresenärer eller vad?

Sedan hade jag haft ingen uppföljning. Verkligen inget. Spelarna kommer skapa det själva, och den här anti-profetian av misslyckande av att leva upp till sin potential kommer äta på spelarens/karaktärens psyke utan att man behöver göra något alls. Ingenting är lika förödande som när någon som både är en besviken gammal man och en besviken gen z snorunge samtidigt säger att man är ett misslyckande. Det är sådant som får folk att gå ut och göra galet riskabla saker.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
De flesta familjeträd behöver inte poster som "klon av" eller "version av från en annan tidslinje".View attachment 10803
Jag älskar det här släktträdet så mycket!

Nere till vänster under frågetecknet utan ett namn? Det barnet mördades av Deadpool som kastade en katana genom det! Deadpool mördade Cyclops barnbarn som var en bebis med ett samurajsvärd! Jag läste just om den storyn som research för tråden och den är kassare än den låter :p

Känns skumt att Sinister inte är med här, det är ju hans fel att det ser ut så här! Men han är inte tekniskt släkt.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Luke Cage: Skapades på det tidiga 70-talet som en blaxploitation karaktär för att casha i på den trenden. Cage hamnade i fängelse för ett brott som han inte begått, i fängelset experimenterade de på honom med en version av supersoldat serumet vilket gav honom superstyrka och osårbarhet. När han kom ut ur fängelset startade han sitt företag, Hero(s) for Hire! Han gör sedan superhjältande för folket som de andra superhjältarna inte lägger märke till och för betalande klienter. Cage har också en episk bromance med kung-fu äventyraren Iron Fist och tillsammans är de de ultimata 70-tals superhjältarna.

Luke Cage fungerar så bra eftersom han är fantastisk enkel, han är en hygglig, hederlig person som kommer från en ganska tuff bakgrund. Han har en enorm självrespekt som han lyckas behålla oavsett vad som händer och han hanterar de vansinniga superhjälte situationerna han hamnar i med hjälp av den självrespekten. Han svär inte ens, oavsett vad som händer! Så när Dr Doom, en av de mäktigaste varelserna i universum, inte betalar sin räkning på 200 $ åter Luke till Dooms slott i Dooms land och kräver att få pengarna som Doom är skyldig honom! Så det spelar inte någon roll om det handlar om att någon gör smutsiga fastighetsaffärer i Harlem eller Black Panther behöver hjälp att spöa vampyrer på andra sidan landet, han tar båda på lika mycket allvar.

Hans krafter är super enkla också! Han är ganska superstark och kan inte bli skadad, nämn en supergrupp som inte behöver det! Det är bra representerat i FASERIP.

På 2000-talet moderniserades karaktären. Han började dejta Jessica Jones som han sedan fick barn med innan de gifte sig, han ledde en Avengers grupp och sedan var han chef över Thunderbolts. Författarna upptäckte att Luke är kul i en grupp med ALLA karaktärer i Marvel. Luke och Spindelmannen är en komisk duo utan like med Luke som the straightman. Luke och Wolverine är kul för de har båda en kod, men det är väldigt olika koder. Luke är kul med Iron Man för han respekterar honom inte alls.

Just nu är han New Yorks borgmästare för de behövde någon som kunde besegra Kingpin i valet. Det är ganska fantastiskt, för Luke tar det på allvar.


Plot hook: Efter en lyckad period som borgmästare över en av världens största städer ställer Luke Cage upp i presidentvalet som en av demokraternas kandidater. Lukes plattform är fylld med fängelsereform, smarta lagar rörande superkrafter och bra saker som karaktärerna/spelarna gillar. Saker går så bra att han behöver välja en kandidat för vicepresident posten och han vill ha en av hjältarna. Som ett motdrag skaffar republikanerna fram sin egen kandidat med en ”super” profil: Carol Danvers. Starka krafter inom S.H.I.E.L.D., regeringen, andra regeringar, allmänheten, det politiska etablissemanget och till och med superhjälte världen vill inte att någon av dem vinner! Om någon av dem vinner skulle världen sannerligen falla till ett tillstånd där bara superhjältar spelar någon roll. En tredjeparts kandidat seglar upp och börjar dra till sig många röster, anti-super extremisten Graydon Creed.
 

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
6,382
Luke Cage
Jag tyckte hela tiden att Power Man & Iron Fist i MCU borde ha gjorts med sjuttiotalet som setting, eftersom det briljanta med setupen är att det är intersektionen av Blaxploitation och Kung Fu, och det funkar helt enkelt inte senare än så - det är hela poängen!

Deadpool gjorde en galet rolig utflykt till sjuttiotalet som jobbade just med detta.

(Insåg just att den svarta sjuttiotals-Slayern i Buffy gör samma sak, i det fallet ihopkokat till en person.)
 

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
6,382
Älskar passagen där Luke Cage och Jessica Jones desperat söker nanny åt sitt barn och har en lång serie katastrofala intervjuer, innan det slutar i Squirrel Girl som perfekt val.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Älskar passagen där Luke Cage och Jessica Jones desperat söker nanny åt sitt barn och har en lång serie katastrofala intervjuer, innan det slutar i Squirrel Girl som perfekt val.
Ja! De sidorna är amazing! :love:
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Caliban: Föreställ dig att du är en hatfylld mutantfob, okej? Och din son visar sig vara en mutant som ser ut som ett blekt monster, okej? Så du kastar ut honom på gatan, okej? Är det här tillfället då du gör en Shakespeare referens och kallar din som för monstret från The Tempest? Nej? Då är du inte Calibans pappa!

Caliban flyttade ner i tunnlarna under New York och är med när The Morloks grundas. The Morloks är fula mutanter som bor under marken för att de inte kan integreras i det mänskliga samhället. Calibans ena kraft, att känna andra mutanter, hjälper dem att rekrytera nya medlemmar. Hand andra kraft är en vag skräck kraft han inte kan styra och som fyller folk nära honom med rädsla när han blir stressad. Men Caliban är inte någon som en fantastisk att slåss eller så, han har inte de krafter. The Morloks är mest kända för att bli massmördade av mutant skurkarna The Marauders. Detta är traumatiskt för Caliban och det driver honom i händerna på mutant superskurken Apocalyps som använder sin uråldriga superteknologi till att förvandla Caliban till en av hans underhuggare med mycket mer superkrafter.

Så Caliban som han är efter att Apocalypse muterat honom vidare är versionen i FASERIP. Caliban är nu mer fysiskt monstruös med superstyrka, supertuffhet och han kan kontrollera en starkare version av sin skräckkraft.

I serierna så glider Caliban runt i Mutant världen. Ibland är han med de goda mutanterna och ibland jobbar han för Apocalypse. Han är mest ett offer som inte är gjord för den här supervärlden men är fast i den. Vi har inte sett så mycket av honom på Krakoa ännu, det ska bli intressant att se honom i en situation där alla mutanterna jobbar tillsammans


Plot hook: Calibans kraft att hitta mutanter pingar då och då till i hjältarnas stad. Krakoa vill hitta alla mutanterna så intresset väcks rörande varför den här mutanten förefaller blinka in och ut ur världen. Caliban kommer för att undersöka, hjältarna meddelas först så det inte ska bli några missförstånd, och sedan försvinner han. Vad pågår?

En ung mutant har fått kraften att skapa en verklig värld i sin fantasi. Han kan stiga in i den världen och ur ur den normala verkligheten, vilket är varför Caliban då och då inte kan känna av honom. Fantasivärlden är formad efter mutantens känslomässiga tillstånd och har därför varit en trevlig plats. Tills någon med fruktansvärda skräckkrafter som startar av sig själv när han blir stressad blev insugen i fantasy världen utan förvarning! Nu är det ett absolut mardrömslandskap fyllt med terror som varken Caliban eller den unga mutanten kan ta sig ut ur. Hjältarna behöver ge sig in där och rädda dem!
 

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
6,382
Vi har inte sett så mycket av honom på Krakoa ännu, det ska bli intressant att se honom i en situation där alla mutanterna jobbar tillsammans
Forge har klätt sig i honom (jo faktiskt) för en utflykt till The Vault nyligen.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,681
Callisto: Callisto var ledaren för The Morlocks, de synligt annorlunda mutanterna som
Bodde isolerade i tunnlarna under New Yorks gator. Callisto är inte särskilt ful själv, men hon är fruktansvärt ärrad och saknar ett öga vilket hon säger är från när hon försökte leva med människorna. Hennes kraft är supersinnen vilket låter henne leva i de mörka tunnlarna obehindrat och gör att hon kan kasta knivar med enorm träffsäkerhet.

Karaktären introducerades när hon kidnappade Angel för att han var så vacker och var efter det en sidokaraktär fram till att Morlocksen massmördades. Efter det tvingades hon vara en mer aktiv karaktär och var ibland en superhjälte, men ofta mest en respekterad auktoritetsfigur bland mutanterna som försökte hjälpa sitt folk.

Oh, ett tag blev hon gjorde snygg av en annan mutant. Hon var då en supermodell som dejtade Colossus när han hade minnesförlust och jobbade som konstnär i New York.

Jag har fasat för det men nu måste vi tala lite om Decimeringen och House of M, för det är viktigt för karaktären. Superhjälten Scarlet Witch som är en omöjligt mäktig verklighetsändrande häxa blir galen och folkmördar mutanterna genom tre magiska ord: ”No more mutants”. Med detta förlorar alla utom ungefär 200 mutanter sina krafter, något som leder till att många av dem dör. Vi talar alltså om mer än 16 miljoner mutanter som förlorar sina krafter och tusentals dödsfall. Vi kommer prata mer om den grejen när vi kommer till Scarlet Witch. Men det viktiga för Callisto är att hon förlorar sina krafter och har en personlig kris över det.

Callisto försökte få tillbaka sina krafter genom att använda Inhumans Terragen Mist men detta gjorde henne bara fruktansvärt sjuk. Hon har sedan dess varit utan krafter tills alldeles precis i serierna där hon fått tillbaka dem under Krakoa eran. Under Krakoa eran jobbar hon för Emma Frost som en agent som skyddar mutanternas intressen på den grå marknaden runt mirakel medicinerna de använder som ett politiskt maktmedel.

I FASERIP har hon regler för en kort period när hon hade tentakel armar… Men som systemet fungerar kan man välja att ha henne med dem eller utan dem enormt lätt. Så det är riktigt bra!


Plot hook: Det finns en massa samhällen under New York. Det finns de hemlösa skyddade av D-man. Där finns ”The Forgotten” som skyddas av the Abomination. Där finns monsterstaden. Callisto och mutanterna har tagit sig därifrån, först genom att flytta till District X, deras eget etniska kvarter i New York, och Genosha. Nu har de flyttat till Krakoa eller det där gated communityt som Krakoa ordnat åt dem. Men alla andra är kvar i tunnlarna! Fuck that! Så Callisto köper upp ett område i hjältarnas stad med Krakoa pengar, flyttar allt folket från tunnlarna dit och skickar dem pengar att leva på varje månad. Det är bra PR för Krakoa och ett massivt problem för staden. Plötsligt är ett helt område fyllt med folk som varit hemlösa i 20 år, Varulvar, krokodilmänn, småskaliga superskurkar/superhjältar och märkliga självmedvetna robotar. Lycka till med det nya problemet hjältarna!
 

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
6,382
Det är inte en riktig Callisto-berättelse förrän någon av hjältarna hamnar i påtvingad BDSM-utstyrsel.
1670262832644.png
1670262870658.png

Helst ska det dyka upp en sexigt strategiskt sliten brudklänning också, som ovan eller här också:

1670263100199.png

Det verkar vara mycket hålla-igång hos Morlocks, helt enkelt.
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,383
Location
Helsingborg
Jag vet inte om Callisto-centrerade Morlock storylines är det ultimata uttrycket för allting jag ogillar med Claremont, men det är nära i alla fall.
 
Top