D&D DnD - skvalkanalen

olaberg

Hero
Joined
1 Feb 2006
Messages
916
Location
Göteborg
- O hjälte! När jag lämnade Lorath i all hast glömde jag ättens stekspade. Jag och mina släktingar har samlat våra resurser och har fått i hop 100 guldmynt om stekspaden kan återbördas till oss. Kan ni ta på er detta rättfärdiga uppdrag?

- Lorath, är det samma Lorath som ligger vid Dolkstötskusten? Bortom eldjättarnas berg, dödens skog och de hemsökta slätterna?

- Oh, ni känner till platsen?

- Bara till ryktet. Samma Lorath som det med snabba hästar minst tar fyra månader att nå. Och då endast förutsatt att hästarna överlever det förgiftade gräset på de hemsökta slätterna, att man inte stöter på den grip som hemsöker dödens skog, blir uppäten av jättarna i bergen, eller konfronteras av de olevande styggelser som nu härskar över Dolkstötskusten.

- Densamma!

- Hundra guldmynt? Det låter rimligt. Tja, vi ses väl om ett år då.

- Trevlig resa, och glöm inte stekspaden.Det kallades FedEx-quest när jag spelade med Gula Hjälmen. Finns det några hemligheter för att göra sådana intressanta att spela?
Stekspaden har en egen vilja. En otrevlig sådan.
 

Skarpskytten

KOBOLD
Joined
18 May 2007
Messages
4,297
Location
Trakien
Ny UA: jättar.

Vad säger kremlologerna? Betyder detta att vi kommer att få se en bok om jättar a la Fizban’s inom 18 månader?
 
Last edited:

.Per.

Rollspelsverket
Joined
3 Feb 2018
Messages
378
(nästan) En gång i veckan, 4-5h sessions under 10 månader, men nu så är vi klara med Rime of the Frostmaiden. Det var sjukt jävla episkt. Särskilt sista sessionen: intriger, kaos, dubbla naturliga tjugor vid kritiskt läge (precis som i Curse of Stradh). Det är något visst när alla ställer sig upp runt bordet och skriker. Det får man ändå ge 5E. Vi slutade på level 10.
 
Top