Bra mobilspel jag spelat på sistone

Tant Ragnar

Gamle usling
Joined
23 Jun 2016
Messages
1,711
Jagg håller inte riktigt med. Visst, en del lekar ger sig själva (som Move), men det är bara ungefär hälften av korten i min Wong-lek som är riktigt Core, och resten går att laborera med (Magik, Invisible Woman och Arnim Zola är alla kort jag skulle testa om jag hade dem). Man kan ofta göra modifikationer - en del Self-Destruct-lekar har Moon Girl för att man riskerar att få slut på kort annars, en del lekar blandar Self-Destruct och Discard, Devil Dinosaur är så bra att man ofta kan splasha in honom. Har du utrymme för counters som Shang-Chi, Cosmo och Enchantress kan det vara extremt efektiva tillägg till ett annat lekkoncept (hata Cosmo!). Och så finns en uppsättning icke-uppenbara lekar som Serra, Destroyer-Armor-Professor X, Mr. Negative, No Ability-Patriot, Sunspot-Armor-Infinaut (som lär bli väldigt poppis när She-Hulk kommer), Lockjaw-Reveal, Beast-Falcon-Weenie-recycle, Power 3 Cerebro, och så vidare.
Ok, då är det nog dels min okunskap, och dels min något bergränsade kortsamling som är problemet snarare än designen i sig.
 

JohanL

Swashbuckler
Joined
23 Jan 2021
Messages
3,020
Ok, då är det nog dels min okunskap, och dels min något bergränsade kortsamling som är problemet snarare än designen i sig.
Det du säger stämmer på ett vis - man kan göra en lek genom att välja Reveal, Ongoing, Destroy, Discard, och så vidare (mina två första var en Ironheart-White Tiger-Odin Reveal och sedan en Spectrum-Ongoing) - men ju bättre kortsamling man har, desto mer möjligheter öppnar sig.
 
Top