Kungens råd - första mötet

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
Xyas: Ja den här är ju ännu enklare att analysera, jag kan helt enkelt citera alla hans inlägg i helhet utan att det tar för mycket plats...

Xyas:
Xyas #87 said:
Jag missade helt att forumet var tillbaka, så har en del att läsa ikapp :/

Jag skummade snabbt men hittar inte någon ny sluttid för första rundan från feuflux?
Xyas #90 said:
Haha, what? Det här känns ju inte ens på riktigt. Ett drev mot mig i första rundan måste väl ändå vara det mest meningslösa ur informationsinsamlingssynpunkt. Eftersom jag spelar som jag gör, och dessutom varit frånvarande större delen av första rundan så blir mina analyser av andra spelare första rundan alltid ganska grunda, samt att det är jätteenkelt för folk som hoppar på ditt drev att motivera det i efterhand. Det är ju ganska vanligt att jag åker ut första rundan och vips så har ulvarna blivit av med en bybo, fått en runda på sig att nattmörda, och i gengäld får byn nästan noll information.
Xyas #91 said:
Halo9000/BDG som ulvkombo känns ju hyfsat rimlig just nu. Men vet inte vem som känns mest ulvig just nu i hur de reagerar på den teorin.

Röst: Halo9000

(varför skriver vissa Halo77?)
Så eftersom han spelar som han gör, och tydligen inte har lust att ändra på det oavsett vad som händer så finns det ingen anledning att dreva mot honom. Istället ska han ha ett frikort att gå helt under radarn om han är ulv, och tja i ett större spel tycker jag fortfarande det är extremt störande men då kan man offra ett siande på honom och så kanske det löser sig, här där vi kanske bara har två chanser så tycker jag det är rent byförstörande att ha den inställningen.

Sen blir jag ju visserligen nyfiken på det han hävdar (vilket jag också frågat om men inte fått något svar på) att han ofta åker ur första rundan, för det är inte så jag minns det, men det kan ju vara något som hänt senaste åren och kudos till byn i så fall, och ännu konstigare att han fortfarande inte börjat spela sina förstarundor annorlunda. Dock tror jag det först när jag ser det.

Visst kom det in en röst till på Xyas? Kan vi få några fler? Annars så kommer jag ju behöva byta röst själv snart för att inte kasta bort den, för eftersom Xyas inte kommer säga något så kommer jag ju liksom inte få ett bättre case än så här och det verkar inte vara tillräckligt?
 

Stövelkatten

Mästerkatt
Joined
13 May 2005
Messages
802
Location
STHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLM!!!!!
Ok, Vimes har svarat. Låter väl rimligt just nu. Och jag är ledsen Vimes, men det handlar inte bara om att vi läser slarvigt, utan att det är lite knepigt att tolka det du skriver. Brödsmulor är svåra i sådana här spel.

Jag vill nog att alla resonerar kring det här med Masters of... Kan det tex vara ett sått att hitta den ulv som inte har fått någon titel? Varför väcker inte det mer intresse hos andra att rollerna har någon sorts namn kopplade till ev funktion?

Går tillbaka till Khan men frågan skulle kunna ställas till alla!

Röst: Khan
Min tes är att suffixet i "Master of..." har med eventuell roll att göra. Vill minnas att Feuflux beklagade sig lite över att det hade blivit otydligt i förra partiet och därför är det väl rimligt att anta att han tightat kopplingen mellan fluff och hård data i detta.

-----
Sen vad gäller Khan så blev jag inte direkt jättemycket mer upplyst kring hans lojaliteter efter det inlägg #137. Känns ju väldigt mycket som någon i förbifarten ihoptrasslad konspiration, och inget välgrunnat. Men det här skulle ju lika så gärna faktiskt kunna bero på bristande tid.
Jag skulle till exempel vilja hör hur han förklarar rationaliteten i att ljuga om siarrollen i runda ett? Det är ju ett väldigt ballsy move om man inte har explicit information om att det faktiskt inte finns någon siare...
 

Vimes

Lenny Kravitz
Joined
15 Jun 2000
Messages
11,386
Vimes!

Vad syftar "den" på i det fetstilade partiet?
Min titel.

För grejen är att du är Master of ships, vanilj och bybo. Vad får dig att tro att den där kategorin då har betydelse för spelet?
Därför att den är markerad som en fristående kategori.

(Bevisligen har den ju bäring på spelet i.o.m att min "of Ships" är vanilla, och din är "of Spies" och är siare. Så jag hade ju rätt. (obv!))
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
För mig är de ungefär lika graderade i misstanke. Möjligen att Khan är något rödare, han är trots allt inne på forumet och härjar. Något borde han ju kunna få ur sig tycker man. Men det kan ju också bara vara vanlig omotivation. Xyaz har ju ändå skrivit något av substans tycker jag.
Började kolla på Stövelkatten men kände att jag nog ville bryta ut det här. Som du kan se så citerade jag alla Xyas inlägg ovan, var i dom inläggen får du ihop att Xyas har skrivit något av substans?
 

Stövelkatten

Mästerkatt
Joined
13 May 2005
Messages
802
Location
STHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLM!!!!!
Började kolla på Stövelkatten men kände att jag nog ville bryta ut det här. Som du kan se så citerade jag alla Xyas inlägg ovan, var i dom inläggen får du ihop att Xyas har skrivit något av substans?
Inlägg #90 var det jag åsyftade. Visst det är inte någon bautaanalys sådär men det är ändå något att jobba med. Han svarar upp mot det som har skrivits och det gör ju någon form av materia att jobba med. Sen kan jag väl inte direkt påstå att han varit någon enormt värdefull bybo i det här partiet.
 

Vimes

Lenny Kravitz
Joined
15 Jun 2000
Messages
11,386
Lite samlade tankar:

Gröna: Basse och Halo, via claims. Halo har spelat fruktansvärt dåligt, men eftersom ingen counterclaimat bör han vara grön. Jag gillar Basses val att outa, men i övrigt har han gjort 0 nytta. Båda bör vara gröna dock.

Verkar vara en cool kis: Stövelkatten. Han tänker som jag gör och läser och förstår det jag skriver. Jag gissar att han också är vanilla (Master of Sewers!?!!!!!).

Fan vet: xyas. As usual. Just nu röstar jag på Khan, men kommer han med något grönande kan jag mycket väl hänga xyas bara för att säkra upp att man inte kan lågflyga som ulv. (Du får leva med att du är "i brist på bättre alternativ" i alla spel xyas. Det är en konsekvens av ditt sätt att spela.)

Då har vi BDG, Larsson och Khan kvar.

Khan har gjort ett försök att skriva något relevant om det som hänt i spelet och stått 100 % på näsan. Hans enda inlägg där han inte beklagar sig över att han inte skriver är kanske det minst intressanta inlägg någon skrivit i ett varulvsspel, mellan tummen och armbågen.

Larsson har duckat spotlighten med stor skicklighet. När jag började skriva det här inlägget hade jag glömt bort att han ens var med i spel. Mycket skickligt. Ulvvarning.

BDG har varit bra och dålig på samma gång. Han är smart och skicklig, men ganska många av hans inlägg upplever jag bygger på rätt ansträngda antaganden om spelet. Det är svårt att vara duktig i första rundan, och jag är nog villig att ge BDG en runda till (inte minst för att jag hade skjutit honom direkt om jag var ulv).

Så summa summarum: Khan är ulvigast, BDG och Larsson på andra plats. Xyas kan vara ond, men det går inte att veta. Stövlis är nog snel. Halo och Basse är grönade av claims.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
När vi kollar på stövelkattens inlägg så är det viktigt att komma ihåg att det är så här Stövelkatten tycker att en bybo ska spela:
[quote = Stövelkatten #102]
Ja, i det först stycket så är ju den rätta vägen den gyllene medelvägen. Min andemening är att jag tror att byn tjänar mest på om man är lite återhållsam med sina inlägg och kanske istället för att posta tre-fyra inlägg med väldigt lite content spar detta till ett rejält inlägg med en större analys. För att det är i analyserna som man nånstans ser vad spelaren har för information och intention. Eller ja, det är så här jag läser dem iaf.
En ulv kan här hålla på och hålla med, haka på enkla misstankar, switcha när det lugnar ner sig. Vara aktiv, men egentligen inte bidra särskilt.
[/quote]

Som bybo är det bra att posta ett rejält inlägg med en större analys och inte hålla på och haka på enkla misstankar, switcha när det lugnar ner sig och så vidare. Vi tänker på det och kollar på Stövelkattens inlägg:

#11 - på en direkt fråga så menar han att det inte finns så mycket att säga om Basenanji, lite skumt att han inte tror att Feuflux skulle ge ulvarna fördelar, men han kan ju ha glömt det, men det kan ju också vara en dimridå, fast han brukar ju vara bra och bidra mycket...

#44 - tror på att Basenanji är siare, röstar på Halo77 för att han försöker 'gröna sig själv genom aktivitet', wow han gillar verkligen inte folk som skriver många inlägg...

#87 - En analys av mig och lite frågor, analysen går ut på att jag är väldigt ulvig men han vill inte rösta på mig

#96 - Två korta stycken om att det är bättre att vi pressar en person och om vi röstar ut fel så är det inte så farligt för då är det ju nån annan som är ulv.

#97 - citatet i inlägg 96 är fel

#99 - Tycker att Halo är en bra röst med motiveringen att det är lite för mycket att hugga på något för att ha något att hugga på. och att han inte misstänker Vimes

#102 - Inlägget jag pratar om i början

#104 - Tycker det är väldigt tydligt vad Vimes menar (2 meningar totalt)

#105 - Säger att han nu ska göra annat ett tag.

#121 - Fortsätter anklaga Halo efter att han outat väktare.

#122 - Ställer en kort fråga till Basenanji

#123 - Ändrar sig och misstänker inte Halo lika mycket längre, flyttar sin röst till Khan
Stövelkatten said:
Jag flyttar min röst till Khan som gärna får skriva lite om, ja, någonting. Hur han ser på spelet hittills kanske.
Det här tycker jag är spännande eftersom från att hela partiet hävdat att det är skummare att skriva många inlägg, så hoppar han plötsligt på ett drev med nästan ingen motivering alls och i princip motsatt mot vad han sagt tidigare. Hur var det med att en ulv lätt kan haka på enkla misstankar och switcha när det inte passar längre? (Khan har alltså ett drev på sig här)

#126 - Misstänker Halo ännu mindre än i förra inlägget, men bara lite.

#132 - Kort inlägg där han svarar på mig och menar att Khan och Xyas är ungefär lika misstänkta, kanske Khan lite mer eftersom Xyas skrivit saker med substans

#153 - Hävdar återigen att han förstår Vimes

#157 - Efter att blivit ombedd om ytterligare förklaring så hävdar han återigen att han förstår Vimes

#162 - Kort resonemang om 'Master of...' och hävdar sen att han inte vet så mycket mer om Khan.

Så för att sammanfatta så har han på 17, alla ganska korta, inlägg först röstat på ett drev med motiveringen att Halo hade mycket aktivitet och sen på ett annat drev med motiveringen att Khan hade lite aktivitet. Han har försvarat Vimes ett antal gånger och har efter ett tag gått med på att både den som claimade väktare och den som claimade siare kan vara gröna.

Jag har ju tyvärr väldigt svårt att se det här som något annat än någon som gör exakt det han själv säger att en ulv gör:

Stövelkatten said:
"En ulv kan här hålla på och hålla med, haka på enkla misstankar, switcha när det lugnar ner sig. Vara aktiv, men egentligen inte bidra särskilt."
Tyvärr betyder ju inte det att jag har honom som superröd, för själv tycker jag ju inte att det är ulvigt att hålla på och haka på lite här och där, peta runt och se vad som ger reaktioner, skriva många korta inlägg och så vidare. Och Basenanji som vi ju tills vidare får lita på verkar ju dessutom hålla honom som ganska grön, men tycker ändå det vore kul om du levde som du lär nu och kommer med ett längre inlägg med några knivskarpa analyser istället för att bara haka på enklast möjliga drev hela tiden.
 

Xyas

Swashbuckler
Joined
22 Aug 2009
Messages
3,200
Location
Malmö
Sen blir jag ju visserligen nyfiken på det han hävdar (vilket jag också frågat om men inte fått något svar på) att han ofta åker ur första rundan,
Senaste spelet var det så, och det är ungefär så långt bakåt jag orkar leta hård data att visa upp. Är inte så säker på att det spelar någon roll egentligen? Eller har det bäring för din analys av det här spelet? För du hävdar ju samtidigt att ett drev mot mig är meningslöst OCH det bästa för byn? Men vad är det för bra info byn får genom att dreva mot och sen rösta ut mig? Jag är inte ens ute efter att försvara mig på den här punkten längre, jag vill genuint veta varför det är så himla bra för byn ur infosynpunkt? För den begriper jag verkligen inte, till skillnad från kritiken om lågtflygande vilken jag absolut kan förstå, även om jag inte riktigt förstår besattheten vilken känns lite oproffsig från en påstått rutinerad spelare som du.
 

Halo9000

Swordsman
Joined
9 Jun 2020
Messages
575
Har jag spelat fruktansvärt dålig? Nej det tror jag inte. Däremot så verkar det som att Vimes blir rätt upprörd när man röstar på honom eller ställer jobbiga frågor.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
Nästa på min lista att analysera är Vimes, men jag tror tyvärr inte att jag orkar det ikväll så för att sammanfatta resten:

Basse och Halo gröna via claims: Om ni har något smart att säga så säg det fort för ni ligger nog löst under natten.

Vimes: Inte säker på alls var jag har honom, tycker han har växlat mellan att vara ganska lat och oförstående (jag är till exempel helt säker på att Vimes kan förstå mitt resonemang om powerrollerna men han vägrar att ens försöka utan avfärdar det bara med att 'det där lät komplicerat, du har fel), till att bli väldigt defensiv och upprörd när folk inte förstår honom. Men det där känner jag ju igen så väl själv, att bli frustrerad när man tycker att folk missförstår saker medvetet. Har också varit ganska aggresiv mot mig men aldrig röstat på mig eller på riktigt försökt få ut mig, och till slut så vill han plötsligt rösta på exakt samma två personer som jag vill rösta på? Men ja, det är ju också förstås bra bybospel tycker jag att rösta ut Xyas/Khan och jag tror nog ändå kanske att han som ulv kört drevet mot mig ännu hårdare.

LJSLarsson: har också varit hyfsat inaktiv och mest hängt på olika drev? Har också ganska omotiverat varit på mig ett antal gånger, nu blir man ju lätt självcentrerad i sånt här spel men min spontana konspiration blir att han och Vimes kanske är ulvar ihop och på sina olika sätt fiskade lite för att se om dom skulle få igenom ett drev mot mig dag ett eftersom dom gärna förstås hade gjort sig av med mig, men när det inte verkade som att så många hängde på så vände dom åt ett annat håll. Men.. precis som Vimes så röstar han ju nu på Khan som jag tycker är näst-bästa rösten och jag tycker inte att han har gjort så himla ulviga saker, men tja, om det visar sig att Vimes är ulv så är LJS helt klart min förstakandidat som ulvpartner, och att Vimes försöker distansera sig lite mot honom utan substans nu i sitt sista inlägg tycker jag inte gör det mindre sannolikt.

Allmänt i spelet så känns det som att bollen just nu ligger väldigt mycket hos Khan, men det torde ju inte finnas några fler powerroller att outa så jag blir imponerad om Khan kan komma med något som vänder drevet, men om du är bybo så vill jag absolut att du försöker!

För övrigt anser jag att Xyas bör röstas ut om han inte blir mer aktiv.
 

Xyas

Swashbuckler
Joined
22 Aug 2009
Messages
3,200
Location
Malmö
Jag kan också göra listor.

LJSLarsson: ingen upfattning. Ofärgad.
Halo9000: tycker hans agerande kring rollsnack var extremt ulvigt, vilket paradoxalt gör honom grön givet vad som sen outades, för är han ulv måste ulvarna ha albi och hade förmodligen inte agerat på det sättet. Grön.
Vimes: jag kan inte se vad som skulle vara vagt eller ulvigt i vimes spelande. Tycker det framkommit som ganska konsekvent utifrån han uppfattning kring vad outande av powerroller ger.
Basenanji: känns odefinerat off faktiskt. Kan inte sätta fingret på exakt varför. Men outandet är grönande. Grön.
Khan: ingen uppfattning. Ofärgad.
Xyas: flyger lågt, pingar rött.
Stövelkatten: aktiv och konfrontativ. Svagt grön.
Björn den gode: slår hårt och substanslöst på Xyas, vilket enkelt kan bortförklaras nästa runda.Tycker besattheten är märklig. Jag är ju inte den enda spelaren som inte alltid är superaktiv. Gul.

Gällande diskussionen kring powerroller så är jag nog lite mer i vimes läger. Jag tror spelet riskerar bli för kort för att informationen ska kunna användas ordentligt och med välkoordinerade ulvar riskerar bli brus. Ska bli intressant vad det resulterar i nästa runda i form av siande och nattmord.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
Senaste spelet var det så, och det är ungefär så långt bakåt jag orkar leta hård data att visa upp. Är inte så säker på att det spelar någon roll egentligen? Eller har det bäring för din analys av det här spelet? För du hävdar ju samtidigt att ett drev mot mig är meningslöst OCH det bästa för byn? Men vad är det för bra info byn får genom att dreva mot och sen rösta ut mig? Jag är inte ens ute efter att försvara mig på den här punkten längre, jag vill genuint veta varför det är så himla bra för byn ur infosynpunkt? För den begriper jag verkligen inte, till skillnad från kritiken om lågtflygande vilken jag absolut kan förstå, även om jag inte riktigt förstår besattheten vilken känns lite oproffsig från en påstått rutinerad spelare som du.
Du skulle inte kunna försöka vara lite mer aktiv dag 1 då om det som händer är att du alltid blir drevad och utröstad runda ett? Hade inte det varit roligare, och bättre för byn de gånger du är bybo?

Angående informationen, så vet jag inte om jag hävdat att det skulle ge oss så himla mycket information att rösta ut dig? Men däremot kommer ju mängden information som finns på de spelare som är kvar i genomsnitt vara större för om du är kvar så har vi ingen information på dig (om du nu fortsätter med att inte säga något då förstås). Sen är det ju så att mest information, och bäst på alla sätt, får vi ju om vi lyckas rösta ut en ulv, för även om vi röstar ut en bybo som har skrivit mycket så gör ju liksom inte det att den bybon skrev blev sant, det var ju bara en bybo som visste lika lite som oss andra liksom. Viss information kan man förstås få för att se vilka som drevat mot den eller försvarat den, men det kan man ju om vi röstar ut dig också så där är det ingen större skillnad.

Men hey, du är här nu, slösa inte för mycket tid på mitt drev (det är ju dessutom bara jag som är med i drevet tror jag) utan var lite konstruktiv istället så blir det nog bäst för alla!
 

Xyas

Swashbuckler
Joined
22 Aug 2009
Messages
3,200
Location
Malmö
Du skulle inte kunna försöka vara lite mer aktiv dag 1 då om det som händer är att du alltid blir drevad och utröstad runda ett? Hade inte det varit roligare, och bättre för byn de gånger du är bybo?
Jag var aktiv dag 1 i det spelet. I detta spelet låg forumet nere då, så var svårt att vara aktiv.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
Jag kan också göra listor.

LJSLarsson: ingen upfattning. Ofärgad.
Halo9000: tycker hans agerande kring rollsnack var extremt ulvigt, vilket paradoxalt gör honom grön givet vad som sen outades, för är han ulv måste ulvarna ha albi och hade förmodligen inte agerat på det sättet. Grön.
Vimes: jag kan inte se vad som skulle vara vagt eller ulvigt i vimes spelande. Tycker det framkommit som ganska konsekvent utifrån han uppfattning kring vad outande av powerroller ger.
Basenanji: känns odefinerat off faktiskt. Kan inte sätta fingret på exakt varför. Men outandet är grönande. Grön.
Khan: ingen uppfattning. Ofärgad.
Xyas: flyger lågt, pingar rött.
Stövelkatten: aktiv och konfrontativ. Svagt grön.
Björn den gode: slår hårt och substanslöst på Xyas, vilket enkelt kan bortförklaras nästa runda.Tycker besattheten är märklig. Jag är ju inte den enda spelaren som inte alltid är superaktiv. Gul.

Gällande diskussionen kring powerroller så är jag nog lite mer i vimes läger. Jag tror spelet riskerar bli för kort för att informationen ska kunna användas ordentligt och med välkoordinerade ulvar riskerar bli brus. Ska bli intressant vad det resulterar i nästa runda i form av siande och nattmord.
Och nu var jag för långsam, för det här är ju exakt något sånt jag hade önskat mig!

Följdfrågor på det:

Om du nu tycker att Xyas pingar rött för att han flyger lågt, varför tycker du inte att samma sak gäller Khan som har flugit nästan lika lågt som Xyas?

Hur menar du att stövelkatten varit aktiv och konfrontativ när det med mest substans han gjort är att lägga sin röst på det drevet som för tillfället är störst?

Röst: Khan (Förklaring i min analys några inlägg upp plus att Xyas ju har kommit igång och med ett inlägg redan gett mer än Khan gjort totalt)
 

Khan

Kondottiär
Joined
23 Apr 2014
Messages
4,271
Hm.

Alla verkar ha någon sorts Master of X-titel, antagligen som referens till Game of Thrones. Jag funderar lite på vad jag kan göra för att försöka vända det allmänna drevet mot mig, och jag kan nog inget säga mer än att vara ärlig om att det faktiskt är IRL som brutit in, och att jag inte har någon annan ursäkt.

Men jag har läst igenom tråden en gång till och jag vill faktiskt tänka om i vem jag är skeptisk mot.

En riktigt vanlig ulvtaktik är att röra om i grytan och sedan låta alla andras paranoia göra grejen. Lite så känns det som om LJS spelar just nu. Han har inte postat på ett bra tag (#111), längre än mig till och med, och han var superaktiv i början med väldigt konfrontativ stil som hoppade runt mellan olika personer. Att hans röst landade på mig i slutändan ser jag mest som en slump, i ärlighetens namn. Det kunde lika gärna blivit den då lika inaktive Xyas.

Vimes aggressivitet mot mig har jag svårt att förstå. Men det kan ju vara den vanliga paranoian runda ett, där det är högt i tak och alla misstänker alla.

Jag tror jag kastar en röst på Basenanji eller LJSLarsson. Vad har ni för argument för att jag borde rösta på den andre?

RÖST: Basenanji
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
Och jag inser att jag inbjuder till missförstånd när jag pratar om dagar, det är bara en gammal vana, jag menar alltså "första rundan" eller vad det kallas när jag har pratat om första dagen, inte första faktiska dagen i verkligheten.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
Hm.

Alla verkar ha någon sorts Master of X-titel, antagligen som referens till Game of Thrones. Jag funderar lite på vad jag kan göra för att försöka vända det allmänna drevet mot mig, och jag kan nog inget säga mer än att vara ärlig om att det faktiskt är IRL som brutit in, och att jag inte har någon annan ursäkt.

Men jag har läst igenom tråden en gång till och jag vill faktiskt tänka om i vem jag är skeptisk mot.

En riktigt vanlig ulvtaktik är att röra om i grytan och sedan låta alla andras paranoia göra grejen. Lite så känns det som om LJS spelar just nu. Han har inte postat på ett bra tag (#111), längre än mig till och med, och han var superaktiv i början med väldigt konfrontativ stil som hoppade runt mellan olika personer. Att hans röst landade på mig i slutändan ser jag mest som en slump, i ärlighetens namn. Det kunde lika gärna blivit den då lika inaktive Xyas.

Vimes aggressivitet mot mig har jag svårt att förstå. Men det kan ju vara den vanliga paranoian runda ett, där det är högt i tak och alla misstänker alla.

Jag tror jag kastar en röst på Basenanji eller LJSLarsson. Vad har ni för argument för att jag borde rösta på den andre?

RÖST: Basenanji
Men ehm, va? Du har inte glömt bort att Basenanji har claimat siare va, och att ingen sagt emot honom, och att han claimade det väldigt tidigt i ett läge där det inte fanns någon press på honom? Jag menar det är klart att det kan vara en supergalen bluff och att ulvarna på något sätt har informationen om att det inte finns någon siare men så länge inget konstigt händer så håller jag mig ju ändå väldigt skeptisk till den teorin... Är du bara en ulv som ger upp? Det har jag iofs å andra sidan inte något emot...
 

Xyas

Swashbuckler
Joined
22 Aug 2009
Messages
3,200
Location
Malmö
Följdfrågor på det:

Om du nu tycker att Xyas pingar rött för att han flyger lågt, varför tycker du inte att samma sak gäller Khan som har flugit nästan lika lågt som Xyas?

Hur menar du att stövelkatten varit aktiv och konfrontativ när det med mest substans han gjort är att lägga sin röst på det drevet som för tillfället är störst?
Mest en självironisk kommentar. Jag anser inte att låg aktivitet i sig självt är ett rött ping (till skillnad från noll aktivitet, som absolut är det), utan det beror på vad den aktiviteten består av.

Jag menar att han har haft en tydlig åsikt som han stått för och bestridigt om han inte håller med andra (utan att för den saken skull äga att jag nödvändigtvis håller med). Men kanske inte nödvändigtvis grönande. Därav svagt grön.
 

Vimes

Lenny Kravitz
Joined
15 Jun 2000
Messages
11,386
Hade det här varit Cluedo hade jag valt att göra min anklagelse nu. Såhär:

Bland Khan-BDG-Larsson finns våra två ulvar.

Grattis byn, nu är vi hemma i halmen.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,314
Location
Göteborg
Hade det här varit Cluedo hade jag valt att göra min anklagelse nu. Såhär:

Bland Khan-BDG-Larsson finns våra två ulvar.

Grattis byn, nu är vi hemma i halmen.
Lika säker som när du sa att det var jag och Halo? :)

Men visst gör du tillräckligt många såna här och är bybo så kommer du ju kunna länka till det om några år och visa hur duktig du är... Får faktiskt inte ihop hur du får ihop mig med varken Khan eller Larsson, hade jag försökt se partiet utifrån så tycker jag det finns flera mycket tydligare ulvpartners till Björn den Gode än både Khan och Vimes, eller ok så många är vi inte och dessutom är två i princip clearade, men jag hade nog haft både Vimes och Xyas som troligare partners till ulv-BDG än Khan och Larsson.

Men det är klart, det kan ju också vara att Khan och Larsson och du lägger med mig bara för att du vill att jag ska överleva till imorgon, noterar ju att du fortfarande inte nån gång under rundan röstat på mig, och det är en kombo jag inte har analyserat så hårt än, som jag minns det var LJS rätt tidigt på Khan dock? Du har säkert kollat upp det när du kan komma med så här självsäkra uttalanden så länka mig gärna... (Eller ja, det är ju om du inte redan vet vilka som är ulvar då och bara plockar lite i luften...)
 
Top