[Vinnare] Ettbladsscenarion till rollspel på svenska!

Khan

Kondottiär
Joined
23 Apr 2014
Messages
2,283
Nu är det dags att tillkännage vilka som har vunnit i Sällskapet PBS:s scenarioskrivartävling 2020 (alla bidrag hittar du i den här tråden).

GULD
Med nästan en fjärdedel av rösterna plockar @Ymir hem guldmedaljen med sitt scenario till NeoTech Edge. Sibirisk kyla, amurtigrar och ett eget språk gjorde att Röd Snö inte bara vann publikens gillande, utan också hela tävlingen. Stort grattis till guldmedaljören!

SILVER
Med ett stämningsfullt och välillustrerat scenario till Nordiska Väsen hamnar silvermedaljen hos @pellejones. Monstren från Stormhattsskogen består av en liten by täckt med höstlöv och oktoberregn, och den förbannelse som drar rollpersonerna till platsen. Stort grattis till silvret!

JURYNS PRIS
Skräck. Mörker. Blod och maktbegär. Svensk obygd. En enkel kursgård avsedd för teambuilding och allt som kan hända långt från civilisationen, ära och sedlighet. @Ape of Wrath har skrivit scenariot Blodrot till Barkhäxan. Ett stiligt designat scenario både grafiskt och skräckmässigt. Suggestivt lyckas det säga mycket med få ord, och känsla av obehag är stark. Med enkla medel förmedlar det en riktigt bra spelkväll fylld av eskalerande fruktan och panik, allt ihopskrivet på en enkel A4. Därför lämnar vi med varm hand över Juryns Pris till Ape of Wrath!

Stort än en gång till alla deltagare, alla som röstat och alla som kommit med glada hejarop under resans gång. Det här gör vi om någon gång!
 
Last edited:
Top