Nekromanti Varför spelar alla EON?

parasite

Veteran
Joined
16 Jan 2002
Messages
51
Yeye

Drakar är enklare, men det håller inte i längden...
Visserligen tar allt i drakar mycket kortare tid att göra... EON är segare
 
Joined
3 Oct 2000
Messages
1,413
Location
Alingsås
Re: Versionen är ju ganska avgörande

Nåja, DoD chronopia är JÄKLIGT enkelt. I den avancerade åldersindelningen så kan man välja år(!) istället för att bara skriva "vuxen" eller "medelålders" osv...

Enkelt är dock sällan lika med bra.
 
Joined
3 Oct 2000
Messages
1,413
Location
Alingsås
Om färgkodning.[OT]

Tycker ni inte att det är komiskt att många dnd inspirerade rollspel har färgkodat många raser. Ta exempelvis drakar (bästa exemplet) En gyllende drake ÄR på detta vis. Alla gyllende drakar tänker så har osv. Det är minst sakt trångsyntheten i sitt ess.
 
Joined
3 Oct 2000
Messages
1,413
Location
Alingsås
Re: Vampire [ot]

Värst vad du klagar. Jag utdelar exp så för att de som inte spelat vampire kan snabbt nå samma "skicklighetsgrad" som de mer erfarna spelarnas karaktärer. Inget annat. Om du sedan blir inspirerad att läsa böcker om olika klaner och sekter för att få exp så gör det mig inget eftersom du lär dig massor om klanen/sekten du spelar. Så sluta lipa din fjant.
 
Joined
3 Oct 2000
Messages
1,413
Location
Alingsås
Annars kan det ha och göra med att den där dvärgkungen (eller vad han nu var för nått) ville ha en juvel och det ville alverna också ha. Efter det att draken dog. Sedan kom orcherna och alverna och dvärgarna blev tvugna att alliera sig med varandra.

(Bilbo)
 
Top