[Utmaning] Ettbladsscenarion till rollspel på svenska!

Badmojo

Veteran
Joined
21 Sep 2011
Messages
162
Här kommer ett bidrag till Väsen... Vet inte exakt vad som gäller med deras OGL så jag slängde in den där för säkerhets skull. Det är ändå jag som ritat allt (kartan är gjord i Inkarnate och sen photoshop). Skrev och ritade det igår och idag. Hoppas det duger :)


Otroligt snyggt! Mera! PS Går det att få kartan utan Äventyrsnamnheadingen?
 
Last edited:

Bengtsson

Veteran
Joined
27 Oct 2020
Messages
80
Här kommer vårt bidrag till utmaningen: Hisingsvandraren, ett mikroäventyr till Call of Cthulhu Sverige. För att vara vår första rollspelskreation någonsin, som skrevs ihop på en kort natt och designades av min kollega Helena på ungefär samma tid, så är jag faktiskt väldigt nöjd.

Den som vill ha högupplöst version (rekommenderas för illustrationerna) kan kolla in Google Drive, annars har en lågupplöst version bifogats direkt här på forumet.

 

Attachments

pellejones

Veteran
Joined
8 Aug 2000
Messages
112
Location
Sverige, Uppsala
Alltså, tack som fasen för att ni drog i gång detta. De två jag skrev har nu spelats (delvis) och jag inser nu hur svårt det är att skriva saker på två sidor men samtidigt behålla en ordning. Läser igenom mitt stormhattsscenario och inser att det är svårt att hitta allt viktigt i dessa 1½ sidor text :D Jag har tidigare skrivit 30+ långa grejer och spelat, utan några som helst problem.

Tack igen för utmaningen! Mer sånt :) Det är otroligt utvecklande.
 

Khan

Kondottiär
Joined
23 Apr 2014
Messages
2,278
VINNARNA ÄR KORADE!

 
Top