[Utmaning] Ettbladsscenarion till rollspel på svenska!

Joined
Nov 15, 2004
Messages
1,629
Location
K-town
Regler:
  • Bidrag ska vara en A4 (fram och eventuellt baksida) i pdf-format
Betyder inte detta att man rent tekniskt faktiskt kunnat skriva 2 sidor, för man kan ju printa ut det på ett A4 ark, och bryter ju då inte mot reglerna?

EDIT: Såg nu att Khan gjort precis så. Bra jobbat alla som postat bidrag. Alla jag läst verkar skoj och jag kommer nog leda flera av dessa som oneshots framöver.
 
Last edited:

vije

Veteran
Joined
Jan 21, 2017
Messages
30
Det här fick mig så inspirerad att jag tog mig i kragen och aktiverade mitt användarkonto vars mail och lösenord och hela faderulla jag hade slarvat bort (tack Vicotnik!)
Hursomhelst - jag tog en liten paus i äventyrsskrivandet till Kopparhavets Hjältar och krafsade ner ett litet äventyr till... Kopparhavets Hjältar :)
 

Attachments

Lemur

Speleman
Joined
Sep 7, 2015
Messages
411
Hade varit kul att se något till Mörk Borg, Cthulhu Sverige, Svärdets Sång eller Symbaroum. Hinner nog inte göra fler själv dock :D
 

pellejones

Veteran
Joined
Aug 8, 2000
Messages
107
Location
Sverige, Uppsala
Last edited:

God45

Champion
Joined
Oct 23, 2012
Messages
11,517

pellejones

Veteran
Joined
Aug 8, 2000
Messages
107
Location
Sverige, Uppsala
Här kommer ett bidrag till Väsen... Vet inte exakt vad som gäller med deras OGL så jag slängde in den där för säkerhets skull. Det är ändå jag som ritat allt (kartan är gjord i Inkarnate och sen photoshop). Skrev och ritade det igår och idag. Hoppas det duger :)


OK det var lite småfel i den. Den är nu uppdaterad. :) T.ex så hette Stormhattsskogen "Stormhatsskogen" på kartan. Det saknades lite detaljer osv.
 
Top