[Utmaning] Ettbladsscenarion till rollspel på svenska!

Nirbulas

Veteran
Joined
8 May 2011
Messages
148
Här är sex stycken Eon 4 scenarier. För den som inte diggar alver rekommenderas scenariot Fängelsehålan.
 

Attachments

kwarnberg

Swordsman
Joined
8 Jul 2015
Messages
707
Hyfsat off topic, men om någon skulle råka vara intresserad av att se mina anteckningar som låg till grund för mitt scenario kan ni göra det här. Tänker att sånt "behind the scenes"-material kan vara kul att dela med sig av, och lärorikt att se hur andra gör.
 

vije

Veteran
Joined
21 Jan 2017
Messages
78
Jag var också tvungen att göra ett till :)

Det innehåller inga egentliga regelbitar så jag tänkte att det kunde attribueras till "valfritt svenskt fantasyrollspel" - kan man göra så? Jag kan annars dedikera det till något specifikt spel. Det funkar till Kopparhavets hjältar, Svärdets Sång, Dod, osv.

(Angående "behind the scenes" som kwarnberg nämner ovan, så kan jag bara kort konstatera att det här iaf inte var avsett att bli så här makabert :) )

EDIT: Detta äventyr finns nu också som dubbelsidigt med bilder och lite lull-lull


En för tio, tio för en:
 

Attachments

Last edited:

pellejones

Veteran
Joined
8 Aug 2000
Messages
120
Location
Sverige, Uppsala
Ett äventyr till Mutant År Noll... jag behöver kanalisera ut lite tankar och rensa hjärnan för att kunna få ett bättere fokus på Drakborgen goes Forbidden Lands... så denna utmaning är perfekt! Igen en utmaning för mig själv, att göra karta, innehåll och design på två dagar.


 

Lemur

Speleman
Joined
7 Sep 2015
Messages
950

Bengtsson

Veteran
Joined
27 Oct 2020
Messages
84
Igår skrev jag på en kväll ett mycket hastigt litet miniäventyr till Call of Cthulhu Sverige, som min kollega nu sitter och redigerar designen på. Det är det första vi skapar ihop i rollspelsväg, så det känns kul.
 

Badmojo

Warrior
Joined
21 Sep 2011
Messages
205
Top