Universums Öde – arbetsdagbok & frågetråd

krank

Rödvinsvänster. Fast nykterist, då.
Joined
Dec 28, 2002
Messages
29,228
Location
Nynäshamn
UPPDATERING 2020-07-31

Sådärja!

Jag skrev fel igår; då låg jag på 5675, inte 6575. Idag ligger jag däremot på 19 sidor och totalt 7151 ord, och hela outlinen för Solsystemet är omvandlad till råtext.

Idag har jag alltså skrivit om De Yttre planeternaJupiter (och månen Europa, med isen som kanske innehåller liv), Saturnus (och månen Titan, som är storföretagens högkvarter i det yttre systemet), Uranus (solsystemet soptipp), Neptunus (som just ingen bryr sig så mycket om) och slutligen Pluto (där det finns mycket uran men är ont om glädje). Jag har också skrivit en kort grej om spökhistorier kring Morning Star. Klart allt behöver filas på men nu är det i varje fall feature complete!

46 sidor blev det alltså allt som allt – fortfarande tillräckligt nära 2 × outlinen för att jag ska kunna känna mig lite nöjd.

Nu är min plan att återigen ta helgpaus. Om jag ids kanske jag börjar kolla på lite kommentarer, men antagligen kommer jag fokusera på återhämtning och återkommer isf på måndag.

Nu ska jag skicka iväg länken till det här dokumentet till Daniel så han när han har tid och möjlighet kan börja titta, och kanske även skicka vidare till andra som ska tycka saker.

Tjipp!
 

krank

Rödvinsvänster. Fast nykterist, då.
Joined
Dec 28, 2002
Messages
29,228
Location
Nynäshamn
UPPDATERING 2020-08-03

Idag har jag gått igenom alla kommentarer jag fått på Jorden-kapitlet. Det gick ganska snabbt.

Jag tänker nog inte göra så mycket mer idag heller. I morgon tar jag och skriver ihop något slags outline till mitt äventyr, tror jag.
 
Top