Nekromanti Speltråd Zombies i Bergsfors

Cissi

Up to no good.
Joined
29 Jul 2012
Messages
3,111
Location
Ostgothia
På varje våningsplan stannar jag och låser dörrarna in på avdelningarna genom att slå in en tunn skruvmejsel i låsen och vrida om.

"Tvärt emot att öppna låsen på en bil med mejsel..." mumlar jag och lyssnar nedåt trapphuset. Alla sinnen på helspänn.
 

Recca

Femme Fatale
Joined
22 Jun 2011
Messages
6,383
Location
Linköping
"Vänta. Jag ska bättra på våra chanser." Jag tar mig in i en städskrubb här på första våningen. Kommer ut igen med en sopborste. Det går snabbt att hitta resten jag söker, några volymer lakan, outspädd rengöringssprit.

I det orangea skenet från en passerad solnedgång hugger jag av sopborsten i tre ungefär lika långa pinnar. Jag lindar sedan strimlor av lakanen kring ändarna på varje pinne och knyter till dem. Skvätter sprit på mina hembyggda facklor och återvänder till de andra.

[Vet inte hur vi löser det här tidsmässigt, men Rutger kanske säger till er att vänta och inte dra ner för trapporna direkt via komradion... ]
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,828
Lollo och Sam

Femtonde, fjortonde, trettonde och tolfte inga problem än så länge, även om det har låtit som om det fanns zombies på flera av vånings så har Sam lyckats låsa dörrarna innan de har upptäckt dem.
Men när dörren till våning elva ska låsas går plötsligt allting fel.
Rutan till dörren hade sedan tidigare en stor spricka och när Sam låser dörren missar hon zombien som har fått syn på henne. Rutan krossas och en arm sticker igenom och griper tag om Sams hals. Sam skriker till.
Då börjar snabba steg höras i trappan nedifrån antagligen åtminstone två våningar ner då det inte låter som det är precis nära.
Det låter i alla fall som det är fler än en individ av stegens frekvens att döma.


Första våningen

Det går knappt att se men Axel ler när Nicky kommer tillbaka med vad han antar är precis det han sökte, facklor.
Ja vad väntar vi på? Tänd igång dem.
Säger han glatt
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,828
Daniel Olander


[Lång läsning... Innehåller kanske hintar om framtiden så läs på egen risk...]

Det är fjärde dagen i rummet för Daniel. Från början var de sju stycken, nu är det bara han kvar.
En efter en har de lämnat honom, mot deras egen vilja.
Daniel sitter fast med ena handen i ett kraftigt rör i väggen, runt hans hand sitter grova handklovar. Grövre än de som polisen brukar ha, antagligen för att de ska vara omöjligt att bryta sig loss ifrån dem.
Rummet Daniel sitter i är avlångt med ett långt bord i mitten, längs bordet står det flera stolar.
Rummet verkar ha haft ett fönster, men det har blivit helt igenombommat med en stor plywood skiva som täcker det som antagligen är fönstret. En klocka över den enda dörren i rummet har låtit Daniel och de andra hålla koll på hur länge de har varit där.
Lysrör i taket har försett Daniel och de andra med ljus men det är också det enda.
Daniel har alternerat sin tid genom att sitta och ligga på golvet och att sitta på en av stolarna som han lyckats dra till sig med en av hans fötter. Att ställa sig upp har inte gått då armen sitter fast för långt ner, till och med att sitta på stolen har inneburit att han måste ha armen hängande på ett obekvämt sätt nerför ena armstödet.
Han har fortfarande sina kläder på sig men ryggsäcken har han inte kvar, kanske tappade han den redan i gränden när han slocknade, eller så är den någon helt annanstans.

Det var för fyra dagar sen på morgonen som Daniel blev ”tagen”.
Det var en vanlig morgon för Daniel, han hade precis vaknat efter att ha sovit i en gränd i Tallinge, en lättare baksmälla ifrån öldrickandet ifrån dagen innan.
En mörkröd skåpbil med texten ”Sjögrens Kakel och Klinker” körde förbi, rutorna var tonade vilket är ovanligt för en vanlig arbetsbil men Daniel tänkte inte så mycket på det.
Men när bilen vände i en kraftig sladd och accelerade snabbt mot Daniel ringde varningsklockarna.
Daniel smet in i gränden igen och började springa.
Det sista Daniel kände innan allt blev svart var att stick i ena skinkan, nästan som ett getingstick fast mycket kraftigare.

När Daniel vaknade var han i rummet, vart rummet är vet Daniel inte, inte ens om han är kvar i Bergsfors eller om han ens är kvar i Sverige.

Sex andra satt runt honom, vissa var svåra att se då bordet var i vägen, men det verkade vara en blandning av folk.
Mitt emot Daniel satt en stor man, flintskallig och med bomberjacka på sig, t-shirten under var sönderriven och en tatuering av ett hakkors tittade fram.
Mannen som aldrig brydde sig om att säga sitt namn till de andra sparkade och slog i väggen och skrek ständigt i ett försök att få kontakt med vilka som nu hade satt dem där.
Han var den första som blev utdragen. Två män gick in båda i rånarluvor och skottsäker väst och med en pistol sköt de ut en pil som sövde honom, sen låste de upp handbojen och släpade ut honom.

Ytterligare några timmar flöt på innan de drog ut nästa, en äldre dam klädd i skitiga kläder och trasiga skor. Daniel hade något svagt minne av att sitta nere vid bäcken tillsammans med henne och några andra och dricka öl ett par somrar sen. Det är dock möjligt att det var någon annan.

Det gick nästan ett helt dygn innan nästa person blev utdragen, under tiden har männen gått in en gång till, alla blev nervösa då de trodde att de var deras tur att gå.
Istället kastade männen påsar med mat till de resterande fem som satt längs väggarna. Påsarna innehöll ett par smörgåsar, ett äpple och en banan även en en och en halv liters flaska med vatten.
Vissa var betänksamma innan de började äta, men hungern var såpass påtaglig att de flesta åt upp allting på direkt. Den enda som sparade något var Daniel. Åren på gatan har lärt honom att inte slösa med de resurser man har. Det har även gett honom en resestans mot hunger då de inte alltid är lätt att få tag i mat.
Person nummer tre att åka blev en ung kille klädd i helsvarta kläder. Hans hår var också förgat mörkt och han hade mörk sminkning runt ögonen. Han hade vart tyst i början men öppnat upp sig efter några timmar, presenterat sig som Peter han visste inte heller varför han var här och inte heller vart dem var.
Peter skrek när männen närmade sig med sin pistol, han bad om att de bara skulle släppa honom men de brydde sig inte och sköt honom med sin pistol. Pilen träffade i bröstkorgen och Peter säckade snart ihop.

De var bara fyra stycken kvar nu och snacket började gå vart de var och vad som händer med dem som har blivit utdragna, ingen har kommit tillbaka...

Emanuel, en man i kostym som tydligen jobbade som mäklare var nästa att få lämna rummet. Större delen av tiden han suttit där spenderade han med att rabbla ord på något språk som ingen annan i rummet förstod. Han förklarade för de andra att det var böner och ord om ånger.
Stämningen i rummet blev ännu mer tryckt när Emanuel berättade om ett fasansfullt dåd han hade gjort flera år tidigare, även om han målade upp det som en olyckshändelse så var det oförlåtligt i alla fall i hans egna ord. Emanuel hade kört rattfull, första och enda gången, en man i äldre tonåren som antagligen var lika full han hade klivit framför bilen...

Det var nu tredje dagen i rummet, lederna i de kvarvarande kroppar var rejält stela och musklerna började krampa flera gånger under timmarna som förflöt.

Kvinnan som var kvar, Aiko instruerade i övningar man kunde göra på golvet för att hålla kroppen igång. Hon hade jobbat som sjukgymnast i flera år och kroppen var något hon kunde bra.
Vid det här laget sparkade hungern in rejält, sedan deras första påse har bara en påse tillkommit. Mackorna och frukten gjorde inte mycket i det här läget, alla behövde något mer rejält.

Aiko hade pratat, eller snarare viskat länge om hur hon skulle göra när dem kom in nästa gång. Hennes plan var tydligen att sparka en stol mot dem i hopp om att fälla någon så att hon eller någon annan skulle kunna få tag i pistolen och söva den andre vakten.
Planen var gjord för att misslyckas, när de kom in nästa gång sparkade hon stolen mot dem men den välte på sidan och resultatet blev inte alls som hon hade tänkt.
Hon skakade bara på huvudet när pilen satte sig i magen på henne.

Nu var det bara Daniel och en till kvar, Marcus.
Daniel och Marcus har hela tiden suttit bredvid varandra i rummet som de gemensamt kommit fram till måste vara ett konferensrum.
Marcus och Daniel började tidigt prata, även om de båda försökte hålla uppe hoppet så visste de att de inte fanns mycket de kunde göra. Två stora män beväpnad med en bedövningspistol är inget man får överhanden på enkelt.

Teorier om vad som skedde med dem som gick ut uppkom också, Marcus hade idéer om att de alla var gisslan som blev släppta för pengar. När Daniel berättade sin livssituation sjönk dock hoppet för den idén.

Marcus passade på att öppna upp sig för Daniel, han pratade mycket om hans kärlek till mat, han hade jobbat hela sitt liv som kock på flera restauranger i stan och Daniel misstänkte att hans snack om olika kök och matkulturer var bara ett sätt att hantera paniken i rummet.

När vakterna kom in tog Marcus upp något ifrån sin ficka och höll upp det, när pilen träffade han i låret la han äpplet i Daniels hand.
Marcus kan ha varit den enda människan som Daniel har känt något kamratskap med på flera år och skräcken har svårt att hålla sig borta nu när Daniel är själv.

Hela dagen har nu Daniel varit själv, äpplet åt han upp för några timmar sen och det verkar inte vara någon mer mat på väg. Vakterna har han inte sett sedan de hämtade Marcus för nästan ett dygn sedan.

För några timmar sen hördes höga ljud utanför dörren, kraftiga ljud, med all sannolikhet var det skottlossning som hördes.
Nån timme eller två efter, tiden känns inte som om den spelar någon roll för Daniel länge slocknade ljuset i rummet, den tändes upp strax efter men lysröret flimrade till direkt och slocknade och det verkar inte som om det kommer tändas upp igen.

Tiden är nu nån gång på kvällen, klockan har inte varit synlig sedan ljuset släcktes. Rummet är helt mörkt och inga ljud hörs utanför dörren.
Daniel känner kraftigt av hungern och musklerna är stela när han sitter där själv i det avlånga rummet...
 

Cissi

Up to no good.
Joined
29 Jul 2012
Messages
3,111
Location
Ostgothia
Lunde/Sam

Lollo och Sam

Femtonde, fjortonde, trettonde och tolfte inga problem än så länge, även om det har låtit som om det fanns zombies på flera av vånings så har Sam lyckats låsa dörrarna innan de har upptäckt dem.
Men när dörren till våning elva ska låsas går plötsligt allting fel.
Rutan till dörren hade sedan tidigare en stor spricka och när Sam låser dörren missar hon zombien som har fått syn på henne. Rutan krossas och en arm sticker igenom och griper tag om Sams hals. Sam skriker till.
Då börjar snabba steg höras i trappan nedifrån antagligen åtminstone två våningar ner då det inte låter som det är precis nära.
Det låter i alla fall som det är fler än en individ av stegens frekvens att döma.

Jag känner hur greppet om halsen gör det svårt att andas och famlar efter fälgkorset och slår det mot zombien på andra sidan dörren. Ytterligare glasskärvor regnar över mig men jag slår igen och igen samtidigt som jag försöker vrida mig loss. Tillslut verkar greppet lossna lite och jag tar chansen att slita mig loss. Jag tumlar bakåt ut på golvet men väntar inte på att zombien på andra sidan dörren ska få chans att komma ut till oss. Jag kastar mig fram och trycker in en kniv under dörren som en stoppkloss och försöker sedan låsa den igen. Sittande på golvet, undvikandes de vevande armarna.
 

mårten1

Swordsman
Joined
15 Aug 2011
Messages
518
Location
Motala
Rutger

Rutger står i trapphuset och väntar, plötsligt blir det ljust längst upp. Verkar som Lunde har gjort 16e våningen till ett fyrtorn tänker han.
Nickola går in i vad som ser ut som en städskrubb men han väntar fortfarande i trapphuset, det är helt tomt där han står, efter ett tag hörs ett viskande skrik, han kan inte förklara det bättre. Han vet inte vad det är så tar upp radion,
"Lunde, är allting ok där uppe? Tyckte jag hörde något." Han håller volumen lite tyst, han vill inte att den ska höras för långt.

Han tittar upp igen, det är ju inte som han kan springa upp själv, men den där lampan borde nästan vara som en magnet för zombis så finns det fler zombis i trapphuset är nog de där uppe i störst fara.
 

Iskaral

Swordsman
Joined
15 Nov 2012
Messages
641
Location
Norrland
Mikael/Lollo

Jag står alldeles bakom Lunde när rutan krossas. Jag försöker komma åt med geväret samtidigt som jag med stigande skräck hör hur ljuden nerifrån kommer allt närmare, När Lunde till slut lyckas slita sig loss sticker jag fram geväret riktigt nära och skjuter. Ljudet av geväret i trapphuset får mig nästan att släppa det till marken.

Hyfsat säker på att ha skjutit skallen av en medelålders mustaschprydd herre (och spräckt mina trumhinnor) svänger jag runt och siktar nedåt
 

Vicotnik

Den onde
Staff member
Joined
28 Mar 2004
Messages
4,312
Daniel Olander
Ensam i rummet och med så pass lång tid sen de senast var och hämtade Marcus så börjar jag frukta att de snart kommer komma för mig och då kommer min tid vara kommern. Polisen i Svergie skulle aldrig behandla såna som mig så här illa. Möjligtvis Finland eller hemska tanke Ryssland. Shit är jag i Ryssland? Då är jag körd, fuck no jag tänker inte vara kvar här, jag måste ta mig ut här ifrån fort.

"Lugn Dan, lugna ner dig Daniel. Du kan fixa det här." säger jag tyst för mig själv. "Tänk!"

Efter en stunds funderande så slår det mig hur jag ska fixa det. Det har trots allt fungerat på film, så det borde fungera i verkligheten också.
Så med stressen sakta börjar krypa sig på mig så tar jag och drar min fria arm ur min skinnjacka, så att ärmen blir hängande. Där på rullar jag ihop en del av jackansärm tills den blir tillräckligt stor för mig att bita.

Hoppas för i helvete att de inte hör det här, tänker jag för mig själv. Var på jag vrider mig runt på golvet så att jag ligger mer eller mindre ihop kruppen med fötterna i samma riktning som min fast kedjade hand. Sen tar jag i med full kraft för att se ifall jag lyckas sparka min tumme ur led så att jag kanske kan pressa min hand genom handfängslen sen.

Det här kommer göra ont så in i helvetet, är det sista jag tänker innan jag sparkar till mot tummen med all kraft jag har.
 

yjoben

Veteran
Joined
5 Jan 2012
Messages
48
Location
trollhättan
Erdan, som står bredvid Steve räcker fram sin ena kniv till materialaren. Tittar honom snabbt i ögonen och säger ." Jag kommer snart tillbaka"

Erdan famlar sig fram till rummet där Anna sitter och sätter sig på huk framför henne. Hon bara skakar. Erdan tar av sig jackan och sätter den över hennes axlar. "Du måste vara stark" viskar han. Hon nickar och ser mest rakt ut i intet.
Erdan tar fram sin mobil och säger." Här... Nu har du en ljudkälla,jag går tillbaka till Steve och Mohammed, så vet du vart jag finns."

Erdan beger sig målmedvetet tillbaka och känner samtidigt en viss nervositet. Snart händer det något.....
 

Feuflux

omjonasson.se
Joined
8 Jan 2001
Messages
4,987
Location
Linköping
Bengt följer Lundes instruktioner. Han ler lite imponerat under ett ögonblick när stressen över deras situation är förträngd. Vilken kvinna och ledare hon har blivit sedan de senast träffades vid gocart-banan för en massa år sedan.

Tänk om Lars kunde träffa nån sån och fixa lite barnbarn...

- Jag hoppas det går bra för dom, säger jag lite rakt ut i luften.
 

Recca

Femme Fatale
Joined
22 Jun 2011
Messages
6,383
Location
Linköping
Ljudet av ett gevärsskott ryter genom trapphuset. Jag tar den första facklan och kastar mig upp för de första trapporna. Man ska inte springa med svärd, jag vet - men nu är det bråttom. Med facklan i vänster hand och katanan i höger tar jag trapporna i tre steg.
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,828
Sextonde våningen

Ljudet av ett skott ekar upp genom trapphuset och väcker oro bland flera av personerna däruppe.
Mohammad griper hårt om sin batong som han har i handen och säger.
Vi kanske borde följa efter dem...
Det syns tydligt på Mohammad att han egentligen inte vill ge sig av ifrån där han står framför dörren.



Första våningen

Axel rycker till när han hör skottet ifrån trapphuset han funderar en stund på att springa efter men när Nicky sätter iväg i rasande fart så väljer han istället att stanna.
[Väntar in vad Rutger gör innan jag uppdaterar vad som händer Nicky]


Lollo och Sam

Ljudet av skottet tar tillfället bort hörseln för både Sam och Lollo. Sam lyckas låsa dörren och det verkar som om Lollos skott träffade där den skulle då zombien inte dyker upp igen i rutan.
Med geväret riktat neråt trapporna ser Lollo hur en zombie dyker upp framför honom.
Zombien ramlar nästan fram när han vräker sig upp för trappan.
Tätt följt är två zombies till, det kan vara ännu fler bakom dem...


Daniel

Ljudet som blir när tummen knäcks är brutalt, men det verkar funka. Daniel sliter loss sin hand ifrån klovarna, flera hudflagor lossnar när handen dras mot järnet i handklovarna.
Smärtan är olidlig men Daniels vänsterhand är nu fri ifrån det fängelse som den suttit i i flera dagar.
Handen blöder från flera ställen där huden skavts av och tummen hänger på ett onaturligt sätt.
 

Vicotnik

Den onde
Staff member
Joined
28 Mar 2004
Messages
4,312
Daniel Orlander
Ljudet som blir när tummen knäcks är brutalt, men det verkar funka. Daniel sliter loss sin hand ifrån klovarna, flera hudflagor lossnar när handen dras mot järnet i handklovarna.
Smärtan är olidlig men Daniels vänsterhand är nu fri ifrån det fängelse som den suttit i i flera dagar.
Handen blöder från flera ställen där huden skavts av och tummen hänger på ett onaturligt sätt.
Ett kort dämpat skrik lämnar mina läppar då tummen knäcks till och det helt svartnar för ögona en stund. Shit det gick, det var som fan. Smärtan pulserar i från handen och upp längds armen. Helst av allt så vill jag bara lägga mig ner och skrika av smärta, men biter ihop så gott jag kan och tar på mig jackan ordentligt.
"Fokus Dan, fokusera för fan Daniel, gråta får du göra sen."
Säger jag tyst för mig själv medan jag famlar mig bort mot bordet i vad som troligtvis är ett sånt där rum där rika personer har möten hela dagarna. I dimman av smärta så fumlar jag runt på bordet tills jag hittar det jag letar efter: burken med blyerspennor. Tar en bunt pennor ifrån burken och stoppar dem i ena byxfickan.
Så tyst som möjligt tar jag mig sen bort mot den del av bordet där jag tidigare satt fast. Med stor möda lyfter jag upp stolen jag tidigare suttit upp på bordet.
Då jag plötsligt slår i handen i en annan stol, smärtan skjuter omedelbart genom kroppen och får mig tillfälligt förlora synen och balansen.
Fan!
Kanske vart det lite för högt. Utan att vänta på ifall någon hört mig så klättrar jag upp på stolen och skjuter bort en av de vita platorna i taket och börjar desperat försöka klättra upp.
Om jag Kommer upp så sparkar jag omkul stolen i förhoppning att den ska landa på golvet och stänger igen hållet efter mig.
 

mårten1

Swordsman
Joined
15 Aug 2011
Messages
518
Location
Motala
Rutger

Skit, vad händer där uppe, men utan att fundera eller vänta på svar i radion börjar han springa in i mörkret i trappan med hammaren redo. Nicola ser han kommer inspringande i trapphuset med en fackla men han håller sig i mörkret framför henne för att behålla det lilla mörkerseende han har fått. Går han in i fackelljuset nu tror han att han inte kommer se längre än ljuset sprider sig så han håller sig i mörkret framför.

Ljudet från geväret har nog fått zombisarna att röra sig uppåt tänker han och om de skulle titta bakåt skulle de troligen märka facklan först så han kanske kan få in ett slag innan de ens vet att han är där. Men han är redo att slå så fort han ser något framför sig.
 

yjoben

Veteran
Joined
5 Jan 2012
Messages
48
Location
trollhättan
"KLART SOM FAN VI SKA HJÄLPA TILL" skriker Erdan och slänger sig mot dörren ner i trapphuset. "Steve! Stanna här med de andra, och kom ihåg, vi ska till Spanien sen!" Han slänger en snabb blick mot Mohammed samtidigt som han rör sig neråt mot ljudet.
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,828
Daniel

Det är inte lätt för Daniel att häva sig upp genom luckan han har öppnat, det blir ännu svårare med det faktum att ena handen är nästan helt obrukbar men efter mycket möda lyckas Daniel häva sig upp.
Stolen sparkar han bort det sista han gör och den ramlar med mer ljud än vad som skulle önskas.
Utrymmet vid taket är trångt och kablar och ledningar är överallt. Daniel kommer vara tvungen att ta sig fram liggande. Plattorna är inte heller gjorda för att krypa på, så det gäller att välja sina platser ordentligt.

[Ge mig en stund så skickar jag en planlösning över där du är]


Rutger och Nicky

[Är facklan tänd?]

Flera gånger håller Rutger på att missa trappstegen när han och Nicky springer upp i ett rasande tempo.
De första våningarna går bra men när Rutger passerar dörren som leder in till den sjätte våningen så flyger en zombie ut och trycker upp honom mot väggen.
Väsningar ovanifrån kommer närmare, snabba steg hörs i trappan och de närmar sig snabbt.

Sextonde våningen

Mohammad nickar ett par gånger.
Självklart, självklart det är ju det här jag gör, skyddar folk vad tänker jag med egentligen? tänker Mohammad innan han slänger sig efter Erdan med batong i hand.

[inväntar lite fler innan ni är framme vid Lollo och Sam]
 

Cissi

Up to no good.
Joined
29 Jul 2012
Messages
3,111
Location
Ostgothia
Lunde/Sam

Lollo och Sam

Ljudet av skottet tar tillfället bort hörseln för både Sam och Lollo. Sam lyckas låsa dörren och det verkar som om Lollos skott träffade där den skulle då zombien inte dyker upp igen i rutan.
Med geväret riktat neråt trapporna ser Lollo hur en zombie dyker upp framför honom.
Zombien ramlar nästan fram när han vräker sig upp för trappan.
Tätt följt är två zombies till, det kan vara ännu fler bakom dem...

Jag snurrar runt mot Lollo när jag säkrat dörren, än så länge så ger strålkastaren ett bra ljus så jag ser zombien som kastar sig upp från trappen, på alla fyra, som ett djur.

"Jävlar i helvete!" utbrister jag och kommer snabbt på fötter och möter zombien med en backhand med fälgkorset. Det tar, inte så bra som jag hade velat, men det tar. I rena förskräckelsen backar jag upp mot trappräcket. Zombien kastar sig emot mig och jag duckar med armarna över huvudet, det smärtar till någonstans i sidan men jag ser min chans. Jag häver mig upp med armarna om zombiens ben och häver honom över trappräcket, inte så snyggt men vad gör man inte... Han faller med ett fräsande mot botten på trapphuset och jag vänder mig mot anstormingen.
 

Vicotnik

Den onde
Staff member
Joined
28 Mar 2004
Messages
4,312
Daniel Olander
Det är inte lätt för Daniel att häva sig upp genom luckan han har öppnat, det blir ännu svårare med det faktum att ena handen är nästan helt obrukbar men efter mycket möda lyckas Daniel häva sig upp.
Stolen sparkar han bort det sista han gör och den ramlar med mer ljud än vad som skulle önskas.
Utrymmet vid taket är trångt och kablar och ledningar är överallt. Daniel kommer vara tvungen att ta sig fram liggande. Plattorna är inte heller gjorda för att krypa på, så det gäller att välja sina platser ordentligt.

Väl uppe under taket tar jag ett djupt andetag och är nära att sätta i halsen då en hel del damm dras med in i munnen. En kvävd hostning senare så pustar jag ut. Var på jag sakta börjar röra mig framåt med hjälp av kablar och stänger som håller innertaket och platorna på plats, liggandes på mage. Målet är att ta mig bort mot ena kortväggen i förhoppning om att tillfälligt kunna vila mot den och där se över min hand.
 

Recca

Femme Fatale
Joined
22 Jun 2011
Messages
6,383
Location
Linköping
Facklan är tänd.

[Jag inväntar väl att Mårten skriver hur han reagerar på zombien som anfaller honom så att han inte skriver in sig före mig efter att jag skrivit ett inlägg.]
 

mårten1

Swordsman
Joined
15 Aug 2011
Messages
518
Location
Motala
Rutger

Han tar handtaget och trycker det mot zombins hals vilket tvingar han bakåt. Tanken var att slänga den över räcket men den drar med sig Rutger okcås. Dock tappar zombin då sitt greep och Rutger lyckas göra så att zombin faller ner mellan alla trappor. Själv använder han zomin lite som språngbräda och landar en våning längre ner på mage, bakom Nicola och hennes fackla.

All luft går ur honom när han slår i trappan men får ut sig ett lufttomt "Över oss" till Nicola som stor en trappsats över honom. Han känner att det kommer ta ett tag innan han kan resa sig upp igen.

[Ber igen om ursäkt ifall jag hindrade din karaktär Recca men nu är du överst och Rutger kommer inte störa på ett tag så gör vad du känner för :gremsmile: ]
 
Top