SL för Marsklandet

crilloan

Warrior
Joined
4 Jul 2017
Messages
247
Location
Uppsala
Har precis dragit ingång med Marsklandet (Mythras via FoundryVTT)

Tar gärna emot tips på hur ni körde modulen.

(spelarna är hyffsat intelligenta, första sessionen i själva deltat och de hittar till drakön, efter att de sett gången in o de brända resterna backar tjuven, prästen o krigaren långsamt och försiktigt därifrån, tar sig till båten och ror därifrån i tystnad...)

/C
 

Franz

Hero
Joined
4 Dec 2010
Messages
1,658
Jag gav rollpersonerna en ännu mer inkorrekt karta med ännu fler vita fläckar på då jag tycker det är rätt lätt att lista ut vart man ska på den lite inkorrekta kartan i spelet. Äventyrets skurk var ganska tråkig så han blev mer en störig rival. De stora skurkarna blev för mig den onda kusten. De lyckades frammana sin onda krokodilgud som blev ett framtida hot för rollpersonerna. Draken besegrades efter att äventyret var avklarat då det hade blivit ett lite för stort sidospår samt att jag var orolig över att rollpersonerna inte skulle ha så stor motivation att klara äventyret om de hittade en drakskatt.
 

Måns

Hipsteranka
Joined
12 Nov 2001
Messages
12,545
Location
Athos
Det finns en tråd på forumet om spelandet av Marsklandet. Nu minns jag inte vem det var som postade den, kan det @Svarte Faraonen ? Borde iaf gå att söka på.
 
Top