Så med tanke på Orlando...

Vimes

Champion
Joined
15 Jun 2000
Messages
7,238
Men kom igen, på vilket sätt är vapendiskussionen OT? Vad är inom topic enligt er? Att man säger om man tycker att Orlandodådet är bra eller dåligt? Vad är det för diskussion ni tänker er ska föras i den här tråden?
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,530
Location
Mölndal, Sverige
Den här tråden är en avreageringstråd. Titta på trådstarten:Ni pratar inte om Orlandodådet. Ni pratar om vapenrättigheter, och Orlandodådet används bara som exempel.

Ni får hemskt gärna prata vapenrättigheter, men starta en ny tråd för det.
 

Evokee

Hero
Joined
15 Aug 2000
Messages
1,045
Vimes;n185424 said:
Men kom igen, på vilket sätt är vapendiskussionen OT? Vad är inom topic enligt er? Att man säger om man tycker att Orlandodådet är bra eller dåligt? Vad är det för diskussion ni tänker er ska föras i den här tråden?

Ingen diskussion all förstås. Inte heller sådana som är helt on-topic och dessutom produktiva, intressanta och förs på ett respektfullt sätt. Alla diskussioner på det här forumet anses nämligen vara inherent off-topic och leda till dålig stämning. Följaktligen belönas alla diskussioner ganska omgående med hot och avstängning. Det var nån som nån gång förklara det här forumet som en virtuell spegelbild av hur det är att vara i någons vardagsrum. Så om du inte känner igen dig vid att bli tystad eller utslängd så fort du yttrar en åsikt, så är det nog du (och jag) som har konstiga vänner som ger efter för sådant rättshaveristiskt beteende. Ses igen om 48 timmar! :)
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,530
Location
Mölndal, Sverige
Moderering:

Evokee;n185439 said:
Ses igen om 48 timmar! :)
Jag ökar på det till 7 dagar. Du har fått en förklaring och en pekpinne om hur du kan pladdra på om ditt favvo-ämne på ett sätt som inte leder till moderatoringripande, och väljer istället att älta tillsägandet här.

Reglerna said:
Regel 8: Respektera moderatorernas arbete. Om du tycker att ett inlägg bryter mot någon av dessa regler – meddela moderatorerna så avgör de lämplig åtgärd. Posta inte ett eget svar och påpeka regelöverträdelsen. Att tolka reglerna är moderatorernas uppgift.

Regel 9: Respektera våra beslut. Moderatorerna har rätt att dela ut tillsägelser, och tillfälligt eller permanent stänga av användare som bedöms agera i strid med dessa reglers mening; till och med användare som följer deras bokstav. Alla moderatorbeslut kan överklagas till redaktionen. En överklagan ska skickas som privat meddelande till en av redaktörerna eller som epost till redaktion@rollspel.nu. Svara inte på moderationen i tråden där den postades.

3. Kapa inte trådar. Att få en tråd att glida iväg från ursprungsämnet kan lätt irritera trådstartaren och övriga som är inblandade i diskussionen. Om du absolut måste diskutera ett annat ämne, hitta en lämplig tråd eller starta en egen.

4. Skräpa inte ner trådar. Om du vill korrigera eller peka ut vad du anser vara ett misstag eller felslut i ett inlägg så är det förstås helt okej; men om du har problem med diskussionens grundläggande förutsättningar och hellre såg att ämnet inte diskuterades alls – strunta i den. Påpeka inte för alla inblandade att det är slöseri med tid att diskutera ämnet, för om de höll med dig skulle de inte diskutera saken till att börja med.
Reglerna

Don't be a dick!

Ses efter midsommar.
 
Top