PROMOTION Rollspelsdags

Anthrox

Veteran
Joined
8 Jun 2017
Messages
199
Allt går som planerat. Alla mår bra. Avsnitt 5 till Skrômt: Kvalet finns ute nu!

Exorcismen hade förvandlats till en fullskalig katastrof. Inget verkade stå rätt till. Hela scenen tycktes påverka Frank kraftigt. Sättet han betedde sig på var något Conny och Johanna aldrig hade sett förut. Var deras tilltro till Frank felaktigt grundad? Händelsen som sen följde tvingade Johanna, och i viss mån även Conny, till att ta kontrollen. Men kommer Franks stolthet verkligen tillåta det? Och vem är det egentligen som ligger i sängen? Är det verkligen Franks barndomskärlek? Är det den demon som Frank verkar så säker på att det är? Eller är det något helt annat?


IMG_20210715_113201_370.jpg
 

Anthrox

Veteran
Joined
8 Jun 2017
Messages
199
Kanske börjar det dra ihop sig. Kanske är det bara början. Kanske är kampanjen redan slut och ni lever i en masspsykos, där kampanjen fortsätter i all evighet. Vem vet? Avsnitt 6 är ute nu!

Det stora, svarta hålet in i Kvarnberget hägrade, men både mörkret och tröttheten hindrade dem från att pressa på. Istället tog de tillfället i akt för en stunds välbehövlig vila. Situationen hade gjort att Conny nu började ana oråd och Franks beteende gjorde knappast saken bättre. Men Franks övertygelser om demonernas villfarelser delades inte riktigt av Conny och Johanna. Eller? Johanna var osäker. Hennes tilltro till Frank hade visserligen fått sig en rejäl törn, men det fanns något korn av sanning i vad han sa. Kanske skulle det kännas bättre med en stunds orolig sömn.

 

Anthrox

Veteran
Joined
8 Jun 2017
Messages
199
Det är lagom lugnt nu. Så pass lagom att ett nytt avsnitt kan komma. Skrômt: Kvalet - avsnitt 7 är ute nu!

De närmade sig gruvans hjärta. Djupare och längre in i berget. Ingen visste vad som väntade dem där nere. Den främmande situationen var skrämmande familjär, men ingen av dem kunde förklara varför. Franks nedsänkning i galenskap gjorde Conny och Johanna oroliga. Han verkade lugn nu, men hur länge skulle det hålla i sig? Bevisen började dessutom samlas på hög, allt pekade mot att de varit här förut. Eller så var det någon, eller något, som försökte lura dem. Ingen visste vad.

IMG_20210729_105247_485.jpg
 

Anthrox

Veteran
Joined
8 Jun 2017
Messages
199
Slutet är här, den annalkande domen närmar sig! Avsnitt 8 finns ute nu!
Det går nu även bra att höra av sig till oss med frågor inför ett eventuellt eftersnack. Samuel ska fixa till feedbackformuläret inom kort, så ni kan förmedla era känslor över skrômt.

Vaga, fragmenterade minnen började återvända till Frank. Men det fanns fortfarande platser och händelser som saknades i hans sinne. Pusselbitar som saknade mening och syfte. Han behövde fortsätta anstränga sig, fokusera sitt sinne. Conny och Johanna fortsatte driva på, fortsatte neråt. Djupare in i gruvan. Förhoppningsvis väntade Melina där inne. Men också...
Bergsfrid.

IMG_20210805_103345_267.jpg
 

Anthrox

Veteran
Joined
8 Jun 2017
Messages
199
Välkommen in till oss, där vi diskuterar den gångna kampanjen 'Kvalet' till spelet Skrômt. Vi pratar om vad som skett, vad som kan ske och efter bästa förmåga försöker besvara den stora mängd lyssnarfrågor vi fått in.


IMG_20210902_111324_292.jpg
 
Top