PK, Brexit, Media, Politik, Samhälle, Rant

Status
Not open for further replies.

Magnamund

Warrior
Joined
29 Jan 2015
Messages
398
Ond bråd död;n186912 said:
Är det en bild på armbandet?
Det är i vart fall en väldigt typisk PK-Sverige-lösning. Själva kampanjandet är mer viktigt än verkliga lösningar. "Titta på oss som är så politiska och korrekta. Klickar gillar på senaste twitterkampanjen från media och nu kan vi ha ett armband att visa upp också." Det hade varit ok om det var fjortistjejer, men när vi har ett sånt stolpskott till rikspolischef, tillsatt av de lika odugliga politikerna, då blir det sorgligt.

Det är som om våra politiker är barn, och den äckligaste sortens barn; den där lillgamla klassrådsordförande sorten som lärt sig säga rätt saker. "miljö är viktigt, vi gillar olika, ingen är illegal, inte min talman, mitt Europa bygger inte murar,alla lika alla olika,". Hellre slagord än handling. Enbart banala och infantila tankar utan hänsyn till verkligheten.

Vi har alltså sett en enorm ökning av sexuella övergrepp. Istället för att göra något åt, eller ens diskutera, att ökningen beror på de invandrare som kommit i mängder senaste åren, så väljer vi ängsligt att göra en kampanjgrej av det. Armband och antagligen ett twitterord att sprida för SJW.

Visst, det finns säkert en poäng att "lyfta frågan" bland ungdomar om gränser, men det ständiga PK-kampanjandet syftar bara till att fejka engagemang utan att behöva beröra jobbiga ämnen som invandringsproblem.

Om man verkligen ville göra något åt problem med tafsande på t.ex. konserter, dela upp publiken efter kön då som man måste göra på vissa badhus tydligen. Eller släpp inte in invandrarmän/pojkar. Problemet försvinner kanske inte helt, men det blir en rejäl förbättring.Visst, att inte släppa in invandrare bryter antagligen mot någon lag, men det är nog nödvändigt att se över lagstiftningen kring diskriminering efter den senaste tidens anstormning. Att inte genomföra något av de konkreta förslagen är att acceptera sexuella övergrepp mer eller mindre.Sexuella övergrepp ses i så fall inte som tillräckligt allvarliga för riktiga åtgärder. Vad sänder det för signal till ungdomar?

Nu har det alltså skett en våldtäkt i publiken på en Zara Larsson-spelning. Är det tillräckligt allvarligt för att faktiskt sätta in konkreta åtgärder?

Zara Larssons reaktioner på twitter är intressant. Om man lägger till [invandrar] hur låter det då? Man får läsa nerifrån och upp för att det ska bli förståeligt.
Nu är det inte säkert att det var en invandrare, så det här ska inte ses som ett sånt angrepp. Inte heller som kritik mot Zara som är både ung och i affekt och "barn av sin tid". Det ska ses som ett exempel på vilken makt PK:ismen har och hur det är ok att generalisera och hata mot vissa grupper och inte andra. Hade Zara skrivit som min justering så hade hennes karriär varit slut, att skriva detta om gruppen "killar" är däremot helt ok, och antagligen uppmuntrat av den sorts feminister som Zara troligen tillhör. Detta är fullständigt absurt, men jag räknar inte med att forumet håller med mig om det.
En fråga gällande att inte släppa in "invandrarmän/pojkar" på samma konsertområde som kvinnor/flickor. Var går gränsen? En mörkhårig grek ska nekas liksom italienare, jugoslaver, spanjorer, latinamerikaner, fransmän eller andra som kan vara såpass mörka att de misstas för araber vilket jag tror är gruppen du syftar på med "invandrare".

Skitstövlarna ska förstås rensas ut men att per automatik ses som en skitstövel pga utseendet, inte pga beteendet känns ju inte rätt någonstans.

Jag är inte heller särskilt förtjust i den här pk-mentaliteten men det finns förstås grader i helvetet. Det går bara inte att döma ut stora grupper människor på det där sättet.

Jag vill t.e.x inte ses som nån jäkla Anders Eklund, Tommy Zethreaus eller för den delen Hagamannen bara för att jag är svensk och man (det finns mängder av exempel på svenskar som begått överjävligt vidriga brott och jag känner ett par av dem, däribland ett par mördare och en vidrig pedofil som våldtagit manliga skolelever). De representerar inte mig för fem öre. Lika lite kan mina manliga kollegor av persiskt eller arabiskt ursprung kopplas samman med några galna jihadister eller självmordsbombare i MÖ bara för att de kommer från "samma region".

Jag håller sällan med krank men när det gäller nationalism har han åtminstone delvis rätt. Man kan såklart älska sitt land och vara stolt men den nationalismen du talar om känns mer besläktad med nationalsocialism och det är något som jag aldrig kan backa upp. En riktigt vidrig ideologi baserad på hat.
????

Gällande ökningen av sexbrotten
Kopierat från BRÅ
"För kvinnor låg sexualbrotten under perioden 2005–2011 på en relativt stabil nivå, men de senaste två årens resultat visar på en högre nivå. Nedgången i den allra senaste mätningen gör dock att utvecklingen är svårtolkad."

Det hävdas oupphörligen (bla här på forumet) att kvinnor ständigt känner sig otrygga eftersom "alla män är potentiella våldtäktsmän", något jag inte alls håller med om. Med den logiken är alla män potentiella mördare, barnaskändare etc. Verkar det rimligt eller bara otroligt fördomsfullt? Man kan ju även fråga sig om den här känslan av otrygghet har varit konstant eller om den har ökat de senaste åren. Mängder med kvinnor misshandlar och plågar även sina barn psykologiskt men ingen skulle komma på tanken att säga "alla mödrar är potentiella barnmisshandlare" för det är för svepande och korkat.

Den grupp som utsätts för mest våld i Sverige är män, ändå finns det ingen undersökning som kommit fram till att den mest rädda och otrygga gruppen i Sverige är män. Beror det på att män inte erkänner att de är rädda eller beror det på något annat?
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,530
Location
Mölndal, Sverige
Moderering:

Äh, vet ni vad? Jag låser tråden. Jag har semester, och jag tänker göra roligare saker än att lusläsa en tråd och banna folk. För det kommer jag få göra om den är fortsatt öppen. Den råkar nämligen innehålla ALLA ämnen som ni upprepade gånger har visat att ni inte kan diskutera ALLS, så det kommer inte komma NÅGOT gott ur den, ÖVER HUVUD TAGET! I synnerhet inte med den trådstarten.

Vill ni gnälla på, typ, allt vad tråden innehåller och de dumma censurmoderatorerna så har ni Facebook att göra det på.

Ha en trevlig sommar.
 
Status
Not open for further replies.
Top