Marvel Faserip skurkar

Gamiel

Swashbuckler
Joined
22 Dec 2013
Messages
3,142
Location
Stockholm
Men när hans hjärna placerades i maskinen fick doktorn plötsligt telepatiska krafter
Verkar vara en vanlig följd av att bli en hjärna i en maskin, hände även Brain Drain

Plot hook: Donald Pierce hatar hjältarna eftersom han hatar supermänniskor. Han hittar folk som de har skadat eller råkat skada. Slogs hjältarna mot en Sentinel mitt i stan och någon civilist blev skadad och hatar hjältarna? Pierce kommer erbjuda den personen chansen att hämnas och cyborgkroppsdelarna eller pengarna som krävs.

Så vad som händer här är en koordinerad PR, juridisk och fysisk attack. Civilister med supercyborg delar och superskurkar uppdaterade med cybernetik kommer anfalla fysiskt men mer än det kommer hjältarna svartmålas i pressen och stämmas i ett class action mål. Målet här är inte att knäcka hjältarna utan att få dem att vara pressade, få folk att distansera sig från dem och kanske till och med kosta dem pengar. Och sedan kommer Pierce själv och hans riktigt tunga cyborg minions rocka in för att försöka döda dem.
Föreslår använda Deathlock reglerna för underhuggarna.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Dormammu är någonting värre än en demon och annorlunda än en gud. Han är åtminstone hundratals miljoner år gammal, härskare över sitt eget universum (the dark dimension) och en av de mäktigaste mystiska varelserna i multiversum.

Han ser också ofattbar häftig ut! Steve Ditko på sitt mest knarkiga. Dormammu ser ut som blandingen av något man ser när man drabbats av sömnparalys och något som ketamin får en att hallucinera med ett malignt eldklot istället för ett ansikte.

Bara för att etablera hur mäktig Dormammu är. Vid ett tillfälle slåss han på jämn fot mot Eternity. Eternity är den fysiska personifikationen av allting som existerar. Men Dormammu är samtidigt en arrogant jävel som går att lura. Han är absolut killen som får stryk i en fiolduel i Georgia

Plot hook: Dormammu är ännu mäktigare i sitt eget universum där dyrkan från hans kultister stärker honom. Men han är inte från det universumet, han erövrade det. Hans plan är att etablera ett ankarhuvud i vårt universum i form av kultister i hjältarnas dtad. Men att hitta folk i kåpor med dolkar i källaren är så 1980. Varför inte crowdfunda? Så Dormammu sätter upp en hemsida där om du anmäler dig så kommer Dormammu mörda en av dina fiender i utbyte mot din eviga dyrkan när hemsidan når 1 miljon backare och Dormammu materialiseras på Jorden. Hemsidan går bara att nå för invånare i hjältarnas stad. Folk som försöker skämta med hemsidan genom att skriva in fejkade eller skämtnamn avlider omedelbart och fruktansvärt på uppenbart magiska sätt. Deras blod blir huggormsgift och liknande dåliga saker.

Att myndigheterna försökte varna bort allmänheten från hemsidan visade sig vara kontraproduktivt och fick bara fler att anmäla sig. Kan hjältarna stoppa Dormammus plan innan han manifesteras och dödar en miljon människor?
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Dracula! Den mest kända litterära public domain karaktären med undantag kanske bara för Sherlock Holmes. I Marvel universumet är han precis vad du tror han är. Han har Dracula krafterna och gör Dracula grejerna. Ibland är han Christopher Lee Dracula, ibland Gary Oldman Dracula och ibland badass krigsherre Dracula. Han kan användas till allting du kan använda Dracula till. Ibland är han en tragisk hjälte, ibland försöker han förvandla Storm till en av sina vampyriska brudar, ibland sluter han pakter med Dr. Doom på månen, ibland är han ett läskig skräckfilm monster som Blade bara precis driver tillbaka, ibland invaderar han England med en flotta av vampyriska rymdpirater och ibland hanterar han vampyrisk internpolitik från sitt magiska slott.

Plot hook: Dracula har erövrat den lilla afrikanska nationen Akima. Eller, erövrat och erövrat, han är nu den demokratiskt valda ledaren. Hur har han gjort det? Enkelt, han förvandlade 90% av befolkningen till vampyrer. Med hjälp av en vädermaskin har Dracula kastat hela landet i evig natt. Dracula har rekryterat eller kallat till sig flera mäktiga vampyrer och andra monster från runtomkring hela världen för att träna hans armeer och hjälpa honom behålla makten i den lilla nationen. Landet är uppenbart på väg att börjar starta krig mot sina grannar för att kunna dricka deras blod.

FN och USA gör ingenting. Flera mäktiga nationer såsom Latveria, Kina och Attilan har öppnat handel med Draculas Akima regim och det är politiskt jobbigt att gå mot dem ens med sanktioner mot Akima. Wakanda är djupt missnöjda men vill inte öppet agera militärt ännu. Istället vill de skicka in förnekningsbara legosoldater för att slå ut Draculas vädermaskin och om möjligt lönnmörda Dracula själv. De har hyrt in Blade, vampyrjägaren, och gett honom en budget till att sätta ihop sitt eget team. Blade kommer till spelarkarsktärerna och vill rekrytera dem.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
En vetenskapsman skapade ett monstruös drakmonster men kunde inte få det att leva. Då kom Diablo och gav monstret liv med hjälp av en alkemisk dryck. Dragon man var född! Men det var en luring för Diablo började sedan använda monstret som sin underhuggare. Dragon man har sedan varit underhuggare för en lång rad bovar. Han är stor, stark, dum och gör sakerna en drake gör.

Nyligen har han blivit smart och kan prata varpå han blivit god och hänger med fantastiska fyrans barn. Men det är inte versionen i rollspelet så vi kommer strunta i det.

Plot hook: Jag vill ha en långtgående grej genom kampanjen där Dragon man snor blanka och gyllene saker. För han bygger en drakhord någonstans under marken (övergivna spårvagnstunnlar, grottor eller var som helst). Det är menat att vara mer jobb än det är värt att jaga ner honom. Tills han stjäl en jätteviktig MacGuffin varpå både spelarkaraktärerna och en grupp skurkar måste försöka jaga ner honom och ta tillbaka MacGuffinen först. Kan hjältarna hinna före skurkarna? Kan någon hantera Dragon man som skyddar sin hord?
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Så… folkmord, alltså?
Blade och Wakanda kommer hävda att Vampyrer redan är döda. Men min tanke är att... Ja, det är absolut folkmord! Det är därför att jag lagt in att Dracula är demokratiskt vald. Anledningen till att Blade kommer till spelarkaraktärerna är att dra in dem i situationen på ett sätt som känns angeläget och som att de inte bara kan två sina händer från hela grejen. Samtidigt som Dracula absolut planerar att invadera granländer och mörda folk för att skaffa mat till sitt folk. Så något måste göras!

Optimalt hittar spelarkaraktärerna en lösning som hindrar både det planerade folkmordet och vampyrkrigen. Men det är komplicerat och kanske ställer de sig på Draculas sida här. Eller så slår de ut den där vädermaskinen och blodar ner sina händer. Men bara något som att slå ut den på natten gör ju att det inte direkt är folkmord.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Vill du ha en ikonisk Marvel robot för att döda dina fiender men en Sentinel är för stor? Köp en Dreadnought! De är humanoida flygande bepansrade robotar med en hög vapen. De har eldkastare, de har gammalaserögon, de har isandedräkt, de kan skjuta knogspikar och de kan zappa folk som är dumma nog att försöka ta tag i dem med elektricitet. Men de är bara stora som en person. De har en ganska primitiv A.I. men kom igen, det är en mördarrobot du ska inte samtala med den över en kopp kaffe. Originaldesignen är av Hydra (Hail Hydra!) men de sålde ritningarna till maggian så nu har alla på svarta marknaden tillgång till dem om de har pengar nog.

Regelmässigt i FASERIP är Dreadnoughts extremt OP. Typ, alla robotar är för mäktiga, men Dreadnoughtsen presenteras som minions men använder du lika många Dreadnoughts som hjältar kommer de hjältarna dö om de inte är Avengers nivåer mäktiga. Det här är farliga jävla robotar!

Plot hook: Superskurken Arcade får en superkul ide! Twitch plays Dreadnought! Han placerar ut 10 av robotarna runtomkring hjältarnas stad och låter internet styra dem. En av dem styrs med nästa kommando, en av dem styrs via demokrati, en tar ett slumpvis kommando, en av dem styrs av en användare en minut i taget innan nästa användare tar över och så vidare. Och sedan löper de flesta robotarna amok medan en hjälper folk och en gör något helt oväntat som att bygga en enorm staty av Hello Kitty.
 

krank

Går ondskans ärenden
Joined
28 Dec 2002
Messages
35,621
Location
Rissne
Blade och Wakanda kommer hävda att Vampyrer redan är döda. Men min tanke är att... Ja, det är absolut folkmord! Det är därför att jag lagt in att Dracula är demokratiskt vald. Anledningen till att Blade kommer till spelarkaraktärerna är att dra in dem i situationen på ett sätt som känns angeläget och som att de inte bara kan två sina händer från hela grejen. Samtidigt som Dracula absolut planerar att invadera grannländer och mörda folk för att skaffa mat till sitt folk. Så något måste göras!
Alright, nu är det här en tråd om äventyrsfrön och inte om lösningar till äventyr, men det här är mitt förslag för min hjärna kan inte släppa sånt här när jag väl börjat fundera: Vampyrer har krafter. Jag är inte 100% säker på vilka krafter just de här vampyrerna har, men de krafterna bör kunna användas till annat än att mörda folk, tänker jag. Kan de användas till något som andra människor finner nytta i? Som är värdefullt? Är de superstarka, och kan hjälpa till med typ tunga arbeten eller byggen eller så? Jag vet inte, men nåt kan man säkert komma på.

Bra – och nu tar vi betalt i blod. Inte så mycket att folk dör, utan bara typ som en vanlig blodbuss. Hur mycket blod behöver en vampyr per dag för att överleva? Kan man dryga ut blodet på något sätt?

Alright, kanske kan vi lösa det omedelbara problemet på det viset. Nästa steg: plöja ner en massa kosing i forskning om artificiellt blod som kan tas fram i en labb, lite som de där burgarna som man fått fram i labb utifrån små bitar protein.


Also: Det finns ingen rimlig definition av "död" där personen rör på sig och tänker.
 

Gamiel

Swashbuckler
Joined
22 Dec 2013
Messages
3,142
Location
Stockholm
Så… folkmord, alltså?
Jag är väldigt säker på att du inte räknas sol folk om du är död, speciellt inte om du är död och äter människor.

Also: Det finns ingen rimlig definition av "död" där personen rör på sig och tänker.
Marvel jorden har nog den definitionen p.g.a. att vampyr invasioner och zombi attacker har hänt flera gånger.
 

krank

Går ondskans ärenden
Joined
28 Dec 2002
Messages
35,621
Location
Rissne
Marvel jorden har nog den definitionen p.g.a. att vampyr invasioner och zombi attacker har hänt flera gånger.
Nja, det är ju mer så att folk på Marvel-jorden har fel när de påstår att zombies och vampyrer är döda. Det är som sagt inte rimligt att definiera någon som "död" om hen, likt Fingal Olsson, rör på sig. Och tänker och så vidare.

Zombies kanske inte tänker som människor, men de är i vart fall mer som levande djur än de är som t.ex. döda stenar.
 

Gamiel

Swashbuckler
Joined
22 Dec 2013
Messages
3,142
Location
Stockholm
Nja, det är ju mer så att folk på Marvel-jorden har fel när de påstår att zombies och vampyrer är döda. Det är som sagt inte rimligt att definiera någon som "död" om hen, likt Fingal Olsson, rör på sig. Och tänker och så vidare.
Hjärtstillestånd o rent teologiskt själlöst, det är något som är etablerat i Marvel att bara fåtalet vampyrer behåller sin själ. De senare är de som kan kämpa emot hungern, o förklarar varför så många normala personer/godingar blir onda så fort de blir vampyrer.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Alright, nu är det här en tråd om äventyrsfrön och inte om lösningar till äventyr, men det här är mitt förslag för min hjärna kan inte släppa sånt här när jag väl börjat fundera: Vampyrer har krafter. Jag är inte 100% säker på vilka krafter just de här vampyrerna har, men de krafterna bör kunna användas till annat än att mörda folk, tänker jag. Kan de användas till något som andra människor finner nytta i? Som är värdefullt? Är de superstarka, och kan hjälpa till med typ tunga arbeten eller byggen eller så? Jag vet inte, men nåt kan man säkert komma på.

Bra – och nu tar vi betalt i blod. Inte så mycket att folk dör, utan bara typ som en vanlig blodbuss. Hur mycket blod behöver en vampyr per dag för att överleva? Kan man dryga ut blodet på något sätt?

Alright, kanske kan vi lösa det omedelbara problemet på det viset. Nästa steg: plöja ner en massa kosing i forskning om artificiellt blod som kan tas fram i en labb, lite som de där burgarna som man fått fram i labb utifrån små bitar protein.


Also: Det finns ingen rimlig definition av "död" där personen rör på sig och tänker.
Jag tycker det är en superbra lösning! :D Vampyrer är superstarka och kan göra en massa annat också som att tex laga undervattens grejer riskfritt för tryck påverkar dem inte och de behöver inte andas. Lätt att bara betala dem i bloddonation tills man kan få igång konstgjort blod. Och det finns en massa supervetenskap så det kan inte vara omöjligt.

Så nu handlar scenariot om att stoppa attacker från superterrorister inhyrda av Wakanda och Vatikanen. Se till att Dracula inte invaderar folk ändå (han är ganska krigsherrerig) och sedan har man en stabil nation av folk som lever för alltid vilket är supercoolt!
 

krank

Går ondskans ärenden
Joined
28 Dec 2002
Messages
35,621
Location
Rissne
Hjärtstillestånd o rent teologiskt själlöst, det är något som är etablerat i Marvel att bara fåtalet vampyrer behåller sin själ. De senare är de som kan kämpa emot hungern, o förklarar varför så många normala personer/godingar blir onda så fort de blir vampyrer.
Som sagt, jag vet att folk i Marvel-världen säkert tycker att det är så. Men de har helt enkelt fel. Det finns inga goda anledningar att betrakta "själlös" eller "hjärtstillestånd" som likvärdigt med "död". Det är att göra det otroligt enkelt för sig. Varför skulle någon som tänker, känner, och går och runt och agerar plötsligt bli ett dött ting som man får hindra från att göra dessa saker bara för att de saknar "själ" eller fungerande hjärta?

Det finns väldigt många stolligheter i superhjältevärlden, och jag ser inga problem i att vara medveten om dem och samtidigt avnjuta serierna. Ganska många superhjältar är ju såklart hycklande bastarder, och nästan alla har extremt fel om väldigt många saker (som t.ex. det här med "fri vilja". Eller, uppenbarligen, det här med vad "död" betyder).
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Jag tycker det blir jobbigt att definiera vampyrer som inte levande för att de inte har en själ när det uppenbart finns en massa snälla robotar som det också är fel att döda.

Jag hade absolut låtit mina spelare begå folkmord mot vampyrerna. Men läcker den grejen kommer det vara svårt för dem att bli sedda som hjältar av stora delar av allmänheten sedan. Vissa kommer tycka att de gjorde en okej grej, men det handlar om att de dödade en nation full med tänkande varelser. Jag kan inte tänka mig att The X-men hade varit okej med det.

Sedan dödade Doctor Strange alla vampyrer i världen vid något tillfälle och alla var okej med det (de kom tillbaka). Men det fick mig att gå ”Öhhh... Han gjorde vad?” när det hände.
 

Gamiel

Swashbuckler
Joined
22 Dec 2013
Messages
3,142
Location
Stockholm
Sedan dödade Doctor Strange alla vampyrer i världen vid något tillfälle och alla var okej med det (de kom tillbaka). Men det fick mig att gå ”Öhhh... Han gjorde vad?” när det hände.
Alla (1, 2 eller 3 stycken) som inte var genomonda blev människor igen. Hannibal Drake var bland dem.


Jag tycker det blir jobbigt att definiera vampyrer som inte levande för att de inte har en själ när det uppenbart finns en massa snälla robotar som det också är fel att döda.
Det värkar vara något system i Marvel som gör att när du blir en vis nivå av AI o inte är "kall logik" typen, så får du en själ på något sätt. Har ingen ide hur, men ex. Vision har etablerats som besjälad.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Kom igen! Dreamkiller var bara med i ett par serier någonsin. Varför har han stats? Jag vill inte behöva läsa den serien... Den har Darkhawk som huvudperson!

Jag läste en av serierna med Dreamkiller. Jag orkar inte researcha bortom det. Darkhawks närvaro sög min energi ur mig med sin 90-talighet.

Det finns en shady snubbe, han har en magisk pryl som gör att ett stort grönt monster manifesteras med hans medvetande och så ligger han och sover under tiden. Så han lever ut grejerna han vill göra med monstret konsekvensfritt. Och mördar folk som är i vägen för honom. Dreamkiller verkar ha sin egen personlighet men snubben upplever allting som Dreamkiller gör. Dreamkiller är också en astralprojektion så den kan gå genom väggar och på luften som ett spöke.

Plot hook: En person som jobbar på en kvinnojour har fått tag på den magiska prylen som frammanar Dreamkiller. Hon använder den till att mörda folk som slår sina fruar och barn i formen av ett enorm grönt rymdmonster. Men hjältarna ser bara ett grönt rymdmonster som mördar folk slumpvis.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
D'spayre är en skräckdemon. Notera att hans namn uttalas ”Despair”. Killen blir starkare av rädsla och lidande. Han kan till och med dricka folks psyken för att göra sig själv starkare. Han är verkligen en sådan där ”Jag är ond för att vara ond!” snubbe som folk tänker på när de tänker på serietidningsskurkar. Han ser ut som om han är klädd som en stiliserad nattfjäril vilket ser sjukt coolt ut. Han har en hög olika demonkrafter så han kan göra det mesta du behöver från en skurk.

Plot hook: D’spayre bestämde sig för att läsa Harry Potter nu när det visade sig att Rowling är transfob. Han är en demon, det är sådant han gör. Och han hittade några karaktärer han verkligen identifierade sig med! Dementorerna! De är också demoniska varelser som lever på lidande. Men de har det här coola fängelset… Varför kan inte D’spayre också skaffa ett?

Så han förklär sig till människa och startar ett for profit fängelse utanför hjältarnas stad. Han gör det materiellt bättre än något annat fängelse i delstaten för han bryr sig inte om att maximera pengar. Och sedan fyller han det med skräck, ångest och lidande andar som torterar fångarna dag och natt. Vissa bara flyger runt och orsakae lidande med magi men vakterna är också besatta av demoner. Sedan torterar han fångarna tills de blir vansinniga. Amerikanska fängelser är så dåliga att få ens märker det och ingen som kan ändra på något bryr sig om de astronomiska självmords siffrorna. Fängelset har till och med en avdelning för superbrottslingar, där folk hjältarna griper hamnar! Och sedan torteras så att när de lyckas fly eller släpps så är de inte bankrånare längre utan istället seriemördare.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,560
Egghead är den mest standard onda vetenskapsmannen någonsin. Hans huvud är lite spetsigt men det är mest att han ser lite märklig ut, det är inte en mutation eller något sådant. Ge killen en break! Han slogs mot Ant-Man för i tiden när ”Kunde tala med myrar” var höjden av superkrafter. Så han byggde sin egen maskin för att tala med myror och försökte muta dem med socker vilket inte fungerade. Men det var ett bra försök.

Grejen som gör att Egghead står ur ur mängden är att han är sjukt elak och har noll hämningar. Han använder sina egna familjemedlemmar som omedvetna självmordsbombare för att skada Ant-Man… MER ÄN EN GÅNG!

Han hade inte behövt stats. Han kan inte slåss men är en snubbe som gör en ond plan och har en specifikt ond teknologi varje gång han dyker upp.

Plot hook: Han krymper hjältarnas högkvarter! Och sedan försöker han trampa på dem! Hjältarna är små som myror och Egghead har kontrollerade insekter och andra smådjur som jagar dem. Hjältarna kommer (med en vetenskaplig analys) kunna få reda på att de kommer bli stora igen efter exakt 24 timmar. Men varenda en av de timmarna kommer de vara jagade av diverse djur som nu är enorma!
 

Gamiel

Swashbuckler
Joined
22 Dec 2013
Messages
3,142
Location
Stockholm
Plot hook: Dracula har erövrat den lilla afrikanska nationen Akima. Eller, erövrat och erövrat, han är nu den demokratiskt valda ledaren. Hur har han gjort det? Enkelt, han förvandlade 90% av befolkningen till vampyrer. Med hjälp av en vädermaskin har Dracula kastat hela landet i evig natt. Dracula har rekryterat eller kallat till sig flera mäktiga vampyrer och andra monster från runtomkring hela världen för att träna hans armeer och hjälpa honom behålla makten i den lilla nationen. Landet är uppenbart på väg att börjar starta krig mot sina grannar för att kunna dricka deras blod.

FN och USA gör ingenting. Flera mäktiga nationer såsom Latveria, Kina och Attilan har öppnat handel med Draculas Akima regim och det är politiskt jobbigt att gå mot dem ens med sanktioner mot Akima. Wakanda är djupt missnöjda men vill inte öppet agera militärt ännu. Istället vill de skicka in förnekningsbara legosoldater för att slå ut Draculas vädermaskin och om möjligt lönnmörda Dracula själv. De har hyrt in Blade, vampyrjägaren, och gett honom en budget till att sätta ihop sitt eget team. Blade kommer till spelarkarsktärerna och vill rekrytera dem.
Det stora problemet med det här är att Marvel vampyrer, med få undantag (sabla författare som inte läser handboken eller bara måsta ha sina vampyrer speciella), är klassiska vampyrer som skyr religiösa symboler och uttryck, ett kors om halsen o de väser ilsket o kan inte komma nära, Fatimas hand vid dörren o de kan inte komma in, glöm att gå in i en ej avhelgad kyrka, etc., o detta gäller alla stora religioners symboler o nog flertalet av de små.

O i Akima, som alla vet ( :p) , är religion stort med flera kyrkor representerade, muslimsk minoritet o representationer av de gamla folkreligionerna. Sedan har vi de där missionären från Wakanda (som inte ska ha statsstöd o anses vara något kufiska, men man vet ju inte). Så det skulle vara alldeles för besvärligt för Dracula att ta över. Speciellt nu för tiden då både anglikanska o katolska präster har vampyrförstörelse som en del av träningen.

Så stället föreslår jag att vi kör på att Dracula övertar Atheististan, ni vet den där högteknologiska önationen i atlanten skapade av en grupp stenrika ateister med följare, där en av kraven för att få medborgarskap är att man är ateist (agnostiker räkans inte). Det var ett experiment i att försöka skapa ett högteknologiskt paradis utan religiös idioti eller splittringar. Tyvärr upptäcker de att ateism inte har några skydd mot odöda när Dracula tog över. Han har mördat alla höjdare o gjort dem till vampyrer under hans kontroll (tror han i alla fall), hypnotiserat alla utryckningspersonal, o tillfälligt hypnotiserat hela befolkningen att rösta in honom (det tar på krafterna att kontrollera folk så han har släppt på kontrollen men de är fortfarande lätt kontrollerade för honom). Dracula har inga planer på att göra ett erövringståg (än) utan försöker nu skapa en maktbas. Först så aktiveras förstås vädermaskinen för att stänga ute solen (mäktiga vampyrer som han kan överleva korta tider i indirekt solljus), sedan börjar man modifiera Atheististans exorustningar (Iron-Man light, o mandroid kopior), som man exporterar till folk som inte har råd med Stark inc. tek (eller är för omoraliska/fientliga mot USA för att Tony ska göra affärer med dem), görs helt ljustäta så de kan användas i dagsljus. O forskarna börjar arbeta på saker som kraftfält som helt stänger ute solljuset, helst portabla sådana så man kan ha vampyrer springande omkring i dagsljus, i e sfär av mörker; energibarriärer o vapen som skadar de levande men lämnar de odöda ifred; växtsjukdomar som ska utrota vitlök o vildrosor; o liknande. Han har även bjudit in alla mäktiga vampyrer som han tror kan komma till användning.

För att behålla kontrollen på alla sina underhuggare behöver Dracula stora mängder blod, mer än han vanligen kräver, o underhuggarna behöver också blod, detta är varför han inte har gjort om hela nationen till vampyrer: inget att äta. Men den mänskliga befolkningen är inte många nog för att både föda Atheististans nya president o hans oligarker, o göra arbetet som krävs för att hålla samhället igång eller forska. Så Dracula har öppnats nationens gränser för alla vampyrgroupies o liknande att bli medborgare, deprimerande många av dem tycks fatta att de kommer bli lamm på slaktbandet men bryr sig inte. Han har även gjort det känt på svarta marknaden att han är intresserad av att ta emot insmugglat folk, må så vara flyktingar som kidnappningsoffer, o han är villig att betala för det, så länge varorna är vid liv.

Dracula måste bli stoppad!

Hur kommer hjältarna in? Fler möjligheter: en/några av de ditlurade vampyrgroupierna är vänner/släktingar/vänners släktingar till RP:na; deras krafter gör att de är perfekta för strike teamet där att stoppa Dracula, eller fungera som avledande manöver för det egentliga strike teamet; de har vänner/släktingar/vänners släktingar som är medborgare i Atheististan, eller är medborgare själva; de är från fastland Europa, eller ättade därifrån, o Draculas plan att utrota vitlök är ett bokstavligt ett omänskligt hot mot deras traditionella kök!
 
Top