Nekromanti Öppet svar till Pontus Löf

Baldyr

Hero
Joined
19 May 2000
Messages
1,188
Location
Eskilstuna
Re: Pauli Paananen

"Vem är denne person ?"

Jag är en 25-årig invandrare och fd finsk medborgare som en gång i tiden var väldigt engagerad inom fansin-hobbyn. Rollspel har alltid varit en skapande hobby för min del och jag har också velat få mina alster utgivna i någon form. Det kändes därför naturligt att medverka i olika fansin - Raritet, Glaurung och NisseNytt för att nämna några. Jag medverkade också i ett flertal nummer av Runan, men samarbetet slutade alltså i bråk och därför valde jag att inte längre medverka i fansinet. Jag tänker dock inte gå närmare in på detaljerna eftersom jag inte vill sänka mig till smutskastning och personangrepp. Jag har heller ingen önskan att bråka med någon, och allra minst med Runan-redaktionen. Det har jag fått nog av för länge sedan.

Slutligen vill jag poängtera att jag inte anklagar Runan-redaktionen för att ha startat bråket som slutade med att jag tog offentligt avstånd ifrån fansinet, utan felet är säkert lika mycket mitt. Jag vill hur som helst inte associeras med Runan längre och tycker därför att det är obehagligt att bli omnämd och smutskastad i sådana här sammanhang. Jag tycker inte att jag ska behöva bli indragen i bråk som jag inte har någonting med att göra. (Den här tråden handlar väl om bråk mellan två fansinredaktörer?)

/Pauli Paananen

<A HREF="http://www.hobbyspel.com" target="_new">http://www.hobbyspel.com</A><P ID="edit"><FONT SIZE=-1><EM>Edited by Baldyr on 2001-02-19 15:15.</EM></FONT></P>
 

Mmm

Swordsman
Joined
7 Feb 2000
Messages
623
Location
Månen
Låst tråden

Hejsan!

Vi måste tyvärr återigen hänvisa till våra forumregler och låsa tråden.

Personangrepp är inte något vi vill ha på forumen.



 
Top