Recent content by tupelo

 1. tupelo

  Om du gjorde Drakar och Demoner...

  Jag skulle ta dod 84, slopa motståndstabellen, införa pendragonslag och traumatröskel, rätta stavfel samt andra oklarheter (tex köpmän kan inte värdesätta)samt ta bort att parering och anfall är olika färdigheter. Sedan skulle jag sattsa på mkt äventyr
 2. tupelo

  Nya idéer.

  Det gör det ju även om det inte var så jag tänkte :)
 3. tupelo

  Nya idéer.

  Hej Jag skissar på en idé där människor lever som livegna under en härskande folk ("sci-fi" rommare) i en postapocalyptisk framtid. Känslan ska vara planetary romance möter postapocalyps. Vad har ni för spelidéer?
 4. tupelo

  Superhjälterollspel

  Stort tack alla jag måste kolla upp detta
 5. tupelo

  Superhjälterollspel

  Hej Har fått önskemål om att spela ett superhjälte rollspel. Men har inte gjort det förut någon som har tips på äventyr eller settings som är kul?
 6. tupelo

  Bästa kampanjpitcharna?

  Portal fantasy 1910. Ni är människor från vår tid som vaknar upp i ett slag fantasy landskap ca år 1910 med magiska krafter. John Carter möter fantasy i the old west
 7. tupelo

  Mutant UA husregler?

  Det här var rent guld. :smile:
 8. tupelo

  tankar kring Western (alternativa regler)

  Jag har funderat på något liknande du har inget matrial du känner att du kan dela med dig?
 9. tupelo

  Husregler

  Låter som bra idéer. Vilka är riktlinjerna för att färdigheter som tenderar att vara marginaliserade ska bli mer aktuella?
 10. tupelo

  7th sea

  snyggt jag gillar det
 11. tupelo

  7th sea

  Lätt är inte ett krav men att dö/eller misslyckas vilk jag nog ändå ha med som potentiell risk. Så swashbuckling kanske var slarvigt använt.
 12. tupelo

  7th sea

  Tjock plot-armour är nog inte min kopp av te vill nog ha mer gritty regler. vilka regler körde ni med?
 13. tupelo

  7th sea

  Hej är lite lockad av att spela i en swashbuckler pirat setting. Är nya 7th sea något som någon rekommenderar? Hur är reglerna vad liknar de? finns det bra äventyr någon som provat?
 14. tupelo

  Husregler

  Kul att läsa mkt användbart. Har någon tankar om rustningar och hjälmar. funderar på att utan hjälm så skyddar rustning t.ex. 2t6-2 (beror på rustningen som nu) med hjälm 2t6 men har inte testat i spel.
Top