Recent content by Dimfrost

 1. Dimfrost

  LinCon 2022

  Vad är det för fel på tågen? Banarbeten bara? Det är ju definitivt det bästa sättet.
 2. Dimfrost

  Hur bygger man vanor?

  Tvärtom. Det visar att du är bra. Jag menar, man kan gilla att skriva och vara bra på det trots att man har problem med motivation och slit och ångest, men det är absolut inget krav, snarare tvärtom.
 3. Dimfrost

  Hur bygger man vanor?

  Det är inte det jag menar. Jag förstår att slutprodukten blir densamma, men att det inte är rationellt och hälsosamt att utgå ifrån de upplevda misslyckandena när det gäller att bygga vanor. Men jag är oförmögen att ge några bra råd här. Jag ville bara uppmärksamma en potentiellt destruktiv...
 4. Dimfrost

  Hur bygger man vanor?

  Det här är inte ett tecken på att du är lat utan mer ett tecken på att du är deprimerad, skulle jag säga. (Källa: egen erfarenhet.)
 5. Dimfrost

  halvsnabba resor

  Jag gillar resereglerna i Ultraviolet Grasslands. Det är punktkräl, så mer begränsat än hexkräl men ändå med viss frihet. Premissen är att man reser med en karavan, och tidsenheten är en vecka, så man hanterar en vecka i taget, bockar av proviant, kollar slumpmöten och andra upptäckter. Oftast...
 6. Dimfrost

  [DIY] Printa spelkort

  Plastfickor eller sleeves är vad vi i Magicsvängen använder som beteckning. "Kortkondomer" låter som något som var hö hö-roligt när man var 15 1995. Känner till begreppet men har aldrig använt.
 7. Dimfrost

  Vad gör ett bra fantasyomslag?

  Svart svärd mot en grön stormig himmel.
 8. Dimfrost

  Year Zero regler

  Mest detaljerat: Svärdets Sång, men där är det inte så integrerat i kampanjen eller nödvändigt för spelandet. Bäst integrerat: Mutant: År Noll Bäst regler: Mutant: Hindenburg (med reservation för att det mest handlar om min personliga smak).
 9. Dimfrost

  Sneak peek: Cadillac Crazy Cillerz

  Jag tänkte mer specifikt att det bara finns en (relevant) stad, och att saker och ting blir mer primitiva ju längre ut man kommer.
 10. Dimfrost

  Sneak peek: Cadillac Crazy Cillerz

  Vänta, nu inser jag ju att upplägget med stad och land är typ samma som i EB.
 11. Dimfrost

  Sneak peek: Cadillac Crazy Cillerz

  Det behövs kanske inte flera städer, det räcker med lite omgivande öknar. Det är ju Älvalandet, man kör omkring lite där ute och sen är man tillbaka i Cadillac City fast kanske en annan del av stan.
 12. Dimfrost

  En tråd om namnet på modulen Kaos väktare och andra saker som inte är Fria Ligans DoD

  Vi får väl hoppas på att det kommer en modul vid namn Demoner till Ligans DoD så cirkeln sluts. Eller förlåt, nu är jag kanske OT.
 13. Dimfrost

  Ny det varumärkesintrång?

  Varför skulle du inte få lägga upp en bild på hela omslaget?
 14. Dimfrost

  NYHET Anders Gillbring fortsätter med Fenix

  Väldigt roligt att höra!
 15. Dimfrost

  [Wanderhome] De fyras färd mot världens ände

  Korrekt sammanfattat. Jag känner mig väldigt kluven till spelet, även om jag definitivt har kul. Å ena sidan gillar jag hur listor över vad man kan säga och göra (det som har sin grund i PbtA-moves) ger idéer när man är osäker. Å andra sidan ogillar jag att det blir rätt meckigt att skriva ner...
Top