Varulv Kungens råd - andra mötet

Xyas

Swashbuckler
Joined
22 Aug 2009
Messages
3,198
Location
Malmö
Xyas varför är du så mån om att stövelkatten ska lägga sin röst på Khan? Okej jag förstår att du tycker att Khan är skyldig, det tycker jag också men jag tror inte det ligger i byns fulla intresse att bestämma oss för att lyncha honom redan nu?

Om en annan stark kandidat dyker upp så är ju den minst lika lynchbar och faktum är att det hjälper en att pressa genom att använda sin röst. Dessutom går vi miste om röstmönsteranalysen om vi låser oss till Khan.

Det sagt så tror jag att det kan vara taktiskt att behålla nån av de första rösterna på Khan.
Eftersom det var supersjälvklart förra rundan att Khan var ulven, men inte fasen blev han hängd för det. Så jag är lite mån om att vi inte gör om det misstaget denna rundan. Men spännande att se att du gärna argumenterar för att någon annan slulöe kunna vara aktuell.
 

LJSLarsson

Hero
Joined
11 Mar 2008
Messages
1,513
En väldigt annorlunda förmåga. Vad var anledningen till att du skrev att det var för byns bästa att din förmåga inte röjdes igår?
Min förmåga antyder att det finns förmågor som ulvarna vill ha dolda så länge som möjligt. Därför ville jag inte de skulle veta om min förmåga redan runda 1, vilket skulle ge dem mer info att välja ’rätt’ nattmord.
Hade jag blivit mål för dreven hade det varit en annan sak, då hade jag behövt berätta så att infon inte dog med mig. Men nu såg folk mig som grön i runda 1, så då valde jag att hålla tyst och stå på mig.
 

Khan

Kondottiär
Joined
23 Apr 2014
Messages
4,271
Jag känner att drevet är för starkt den här omgången, och jag kan i ärlighetens namn inte komma på vad jag kan göra för att inte dö, trots mina många år av lång och trogen tjänst för kung och fosterland.

Men jag vill ändå att folk ska ta mina varningar om LJS på allvar. Att han inte deltar i drevet, till och med röstar på någon annan är lite för att bra. Jag är inte säker på min sak, eftersom jag inte kan vara säker till hundra procent. Men av alla spelare på brädet just nu är det han jag tycker verkar klart ulvigast.

Med tanke på hur han spelade runda ett, med tydligt röra om i grytan-beteende i början och sedan tystnad, i kombination med denna rundas försiktighet då drevet redan går, för mig genuint skeptisk.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,313
Location
Göteborg
Nu är jag kanske sån där 90-talist igen, men jag tycker det spelas väldigt dåligt idag, jag har själv inte varit så himla aktiv då mina helger ofta är mycket mer fulla än vardagarna men att det finns så många som verkar att inte vilja rösta ut Khan tycker jag är bisarrt, och bara en av er kan ju vara ulv.

Men alltså så här, en bra bybo röstar på den man vill ska åka ut, allt annat är bara dåligt. Att hävda att rösta på någon annan för att få ett 'drev' eller för att man måste ha två jämna drev eller så är ju antingen bara spel för galleriet (om alla vet att Khan ska röstas ut så finns det ju absolut ingen anledning av den som blir drevad att vara rädd för att åka ut) eller så är det ett fiskande där man faktiskt hoppas på att kunna få ut någon annan och sen om det inte lyckas så har man en 'safe' ursäkt att byta tillbaka sin röst. Det försvårar dessutom röstanalyser i efterhand om folk har röster som de inte vill stå för.

Jag tänker därför anta att ni som "drevat" mot mig är ärliga och vill att jag ska åka ut men jag kommer ändå inte orka lägga energi på det som hade varit det vanliga att göra och bygga caset mot Khan, för jag tycker det är så fruktansvärt uppenbart. Vem kan vara hans kompis då?

Som jag skrev i mitt förra inlägg så tycker jag det här är fruktansvärt kompromenterande:
Vimes 7:48PM said:
Eftersom jag gillar kaos (sorry Khan!) så:

Är det några som är sugna på att testa om man kan få ut Basse kan jag vara intresserad.
Stövelkatten 7:58PM said:
Hmm, såklart! Jag är så dum. Basenanji har ju utgått från sitt PM men använt fluffet i inledningsmeddelandet från Feuflux.
ARGH... Återgår till min första analys av Khan vs Basenanji.

Röst: Basenanji
Det minskas liksom inte av att han idag försöker skylla över det med att 'oj vi dabbade oss lite' och försöker koppla ihop sig med Vimes som vi ju vet var god.
Stövelkatten said:
Jag tror också att Vimes åkte för att han varit farligt nära mest hela rundan. Det är mest på slutet som han (och jag dabbar oss) med att rösta på Basenanji.
Sen ser vi på hur han spelar idag, han börjar med att uttryckligen säga att han tror att det kan vara jag och Halo som är onda:
Stövelkatten said:
Hade lite hunches tidigt förra rundan mot BDG, som kumpan till Halo77. Borde återgå till de huncharna tror jag.

Så jag föreslår ett drev mot BDG kort och gott. Med passus för att jag blir av annan åsikt efter att ha kikat på förra rundan med resultatet av den vid hand.
notera, inte att det kan vara jag och Khan, inget om att det är självklart att Khan ska röstas ut, det här känns så typiskt att han försöker fiska och se om han inte kan rädda Khan ändå.

Sen har vi det där om siare:
Stövelkatten said:
Nja, mitt PM talar inte om en siare utan skriver att "du blir siad kommer du visas som demokrat". Men ja, det talar väl implicit om att det finns en siare. Hittar inget i förra rundans tråd (förutom Basses PM-inlägg) som egentligen skulle kunna gett Khan den informationen om hur ett bybo-PM ser ut. Så det är antingen en bra gissning eller så har ulvkumpanen (eller Khan) något i sitt PM som nämner ordet "sia" (oavsett böjning) och de därigenom fått nys om terminologin. Som verkar vara skiftande om man ser till vad Basenanji hade i sitt PM.
Det var ju precis det här som Vimes var inne på från början, att om inte terminologin plötsligt var helt annorlunda, så hade vi en som inte pratade om siare i sitt PM (Basse) och en som också hävdar att den är väktare samt en som hävdar att den är 'miller' den bästa rollen att bluffa som ulv någonsin (åh, du siade mig och jag var röd? ja men jag sa ju att jag såg röd ut på sianden så de spelar ju ingen roll) som båda säger sig ha sia med i sitt PM.

Då har vi alltså antingen en god siare som inte har 'sia' i sitt inlägg, en god miller som har fått helt annan terminologi och har 'sia' och en ulv som också har fått något skrivet om siare i sin roll och därför väljer att använda den terminologin när han bluffar.

Eller så har vi två ulvar som båda bluffar, som inte har något skrivet om siare i sina roller och råkar använda samma terminologi när de bluffar, och den terminologin överenstämmer inte med det Basse hade. Jag tycker Occams är rätt uppenbar här vilket alternativ som stämmer och det tyckte Vimes också:
Vimes said:
Ey. Teorin här är alltså att Basse har hittat på sitt PM för att alternativet typ är att både Khan och Stöveln är ulvar tillsammans.
Vilket alltså är varför jag tror att Vimes dog inatt.

Men sen verkar det ju inte som att Stövelkattens stunt lyckas (även om han får förvånansvärt många att tycka det är en bra idé), och då plötsligt heter det att:

Stövelkatten said:
App app app! Jag tycker inte att vi ska inte ska skippa att rösta ut Khan. Det vore idiotiskt att inte rösta ut Khan. Däremot så fick jag frågan om vilka vi borde dreva tillsammans med Khan och där är du och LJSLarsson heta kandidater.
Så nu plötsligt har han aldrig tyckt att vi ska rösta ut någon annan än Khan, fast han faktiskt har röstat på någon annan än Khan, och pratat om att jag och Halo nog är bovarna (och om han faktiskt tror det och är god så skulle ju han förlora om han röstade ut Khan så varför han i så fall plötsligt är så väldigt ok med att rösta ut Khan makear ju inte heller nån sense), och att han till och med i det här pratar om att vi borde dreva mot någon mer (och kastar in LJSLarsson som jag inte vet var det kom ifrån, känns mest som att han vill sprida ännu mer ridåer).

News flash, vi ska inte dreva mot någon annan än Khan! Det enda vi riskerar då är att nånting fuckas upp och Khan inte dör i slutändan och att vi förlorar. Däremot ska vi absolut resonera om vem vi tror är röd och grön, särskilt eftersom ingen av oss kan vara säkra på att leva imorgon, och vi kan vara rätt säkra på att Khan inte är ensam, men att hålla på att rösta på någon annan tycker jag bara är trams, eller en ulv då som känner av vattnen lite, konstigare saker har ju hänt liksom.

Till slut så går han dock motvilligt med på att rösta på Khan, det hade väl varit för uppenbart att dom var kompanjoner annars:
Stövelkatten said:
Jo det kan jag ju såklart. Men det är ju en bit kvar av rundan också.

Röst: Khan
Så ja, min röst ligger bra på Khan och om jag inte lever imorgon så ber jag er att ta en väldigt noggrann koll på Stövlis.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,313
Location
Göteborg
The Case of Björn den Gode
Och om jag ska försvara mig mot det här, så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska försvara mig mot, det är ett extremt långt inlägg som mest berättar vad som har hänt och så lite instickande kommentarer som är menat att bruna mig men utan någon egentligen substans.

Jag gick för hårt på att det var dumt att få ut powerroller? Well jag tycker det är dumt, skitdumt faktiskt.

Jag borde inte gått så hårt på Xyas för att han alltid spelar så? Well om du minns något så vet du att jag också alltid spelat så, att jag försöker gå så hårt jag bara kan på alla inaktiva, och väldigt ofta (särskilt om det inte är xyas) så fungerar det och får folk att börja bli aktiva. Den här gången tyckte jag till och med att det till slut fungerade på Xyas där han kom in och till och med gjorde en lista över vad han tyckte om folk, så jag tycker dels inte att det var fel, dels att det var lyckat.

Jag borde inte ha röstat på Basenanji? Nä så klart jag inte borde ha gjort det, men jag visste inte det då, och du håller till och med själv med om att det fanns en massa skumt med Basses spelare som när han försökte pakta med Khan osv. och du var dessutom den som till slut svängde resultatet från 6-2 till 4-4 genom att hoppa när Vimes frågade, så hur det här brunar mig mer än dig fattar jag inte.

Har du någon mer specifik fråga, ifall du liksom är intresserad av att försöka lista ut om jag är brun eller inte och inte bara är en ulv som har bestämt sig för att genom en superlång "analys" försöka bruna mig så får du gärna ställa den lite mer explicit, jag vet ju tyvärr vilket av alternativen jag tror att du är...
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,313
Location
Göteborg
Och på tal om dumma inlägg:
LJSLarsson said:
Bifalles.

Vill gärna ha dina tankar om varför/varför inte du valde att använda din förmåga den här rundan? Du har ju haft gott tid på dig att fundera om du är bybo och borde inte tycka det är svårt att komma med svar, men är du ulv så sitter du säkert och väntar på ett tillfälle att ge "rätt" fejksvar.

Röst: Björn den gode
Förstår inte hur du tänker här, ska jag sitta och vänta på rätt tillfälle och sen säga att "Jag använde den till att lyncha Stövelkatten?" Jag tror att alla som spelat det här förstår hur jag använde min förmåga och om av någon anledning ulvarna inte fattar detta så finns det ingen anledning att skriva dom på näsan. Dessutom tycker jag att du precis som Stövlis behöver stå för din röst, vill du att jag ska bli utröstad den här rundan så fine ha kvar din röst där du har den, (och då får jag nog ändra mig och säga att det är du och inte Stövlis som är Khans kompanjon) men vill du inte det så tycker jag du ska byta så snart som möjligt. Skärpning liksom.
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,313
Location
Göteborg
Jag är nyfiken på hur BDG ser på sin roll och hur den påverkar spelbalansen.
Och sorry, här var ju faktiskt en fråga också, så det kan jag absolut svara på.
Jag tycker min roll är lite konstig, fick mig att tro att vi hade ett sånt där galet parti där alla hade specialförmågor och om ni minns det så var jag ett tag igår på inne att Vimes kanske hade bluffat vanilla just för att det inte fanns någon vanilla alls i partiet. Nu stämde ju inte det men tja jag tänker lite så här:

'Vigilante' som jag tror den heter när den är ren sån att en bybo får döda en maffia, ofta varje natt? tycker jag är en ganska skräpig roll, jag förstår poängen i jättestora partier men i ett sånt här parti så gör den det bara mer slumpmässigt. Det ger mig liksom chansen att ha ihjäl någon på natten men jag vet ju inte om den är ond eller bara en vanlig bybo, och i det senare fallet så är det jättedumt och kan till och med göra att vi förlorar direkt. Då tycker jag nog det är bättre, trots att jag ibland kan låta lite upprörd över byns spel, att lägga det mordet i byns händer så att säga så att vi tillsammans försöker lista ut vem som är ulv. För inte ens nu så skulle jag vara så säker att jag skulle vilja döda Stövlis inatt snarare än att rösta ut Khan och se vad som händer och om sen inget konstigt händer rösta ut Stövlis.

'Väktargrejen' tycker jag däremot är en rätt bra grej, då det i såna här små partier finns stora incitament till att göra partiet längre, helt enkelt för att det då blir roligare och stoppade nattmord är ju just en sån där grej som kan ge oss en extra dag att leka med.

Och när det gäller balansen så tycker jag ju som sagt att vigilantedelen är rätt meningslös för balansen och kanske till och med är fördel åt ulvarna men bara om jag hade valt att använda den förstås, och på väktardelen är det spännande. Det är ju uppenbarligen en boost för byn, men att ha två väktare i byn hade varit alldeles för tokmäktigt, jag tror till och med att ha en 'riktig' och en engångsväktare hade varit för mycket, men det är ju för att en väktare också kan gröna andra, säg att jag skyddat Vimes inatt och det hade blivit en mordförsök så hade liksom både min roll blivit bekräftad och jag varit grön, och Vimes roll hade blivit i princip bekräftat grön (i nåt irl-meta jag spelade i ledde det till och med till att maffia ibland började skjuta sig själva och hoppas på att det här skulle hända, men det visade sig förstås inte vara värt det).

Men en självväktning kan aldrig ha den effekten, och den kan nästan inte ens ha effekten av att gröna mig själv eftersom det är så uppenbart för ulvarna att inte skjuta på mig så länge jag har den. Så tja, jag tycker det är en liten, men ganska rimlig boost till byn, och jag tror också Feuflux tyckte det var kul att lägga in ett val för att se vilken effekt spelaren tyckte var bäst.
 

LJSLarsson

Hero
Joined
11 Mar 2008
Messages
1,513
Jag känner att drevet är för starkt den här omgången, och jag kan i ärlighetens namn inte komma på vad jag kan göra för att inte dö, trots mina många år av lång och trogen tjänst för kung och fosterland.

Men jag vill ändå att folk ska ta mina varningar om LJS på allvar. Att han inte deltar i drevet, till och med röstar på någon annan är lite för att bra. Jag är inte säker på min sak, eftersom jag inte kan vara säker till hundra procent. Men av alla spelare på brädet just nu är det han jag tycker verkar klart ulvigast.
(Egna retningar)

Så det är både dåligt att drevet är för starkt, och Larsson inte deltar i drevet just nu? ;-)
 

LJSLarsson

Hero
Joined
11 Mar 2008
Messages
1,513
Nu är jag kanske sån där 90-talist igen, men jag tycker det spelas väldigt dåligt idag, jag har själv inte varit så himla aktiv då mina helger ofta är mycket mer fulla än vardagarna men att det finns så många som verkar att inte vilja rösta ut Khan tycker jag är bisarrt, och bara en av er kan ju vara ulv.
Vem är det som inte vill rösta ut Khan? Har vi inte i alla tider använt röster för att sätta press på dem, även om vi inte haft dem som kandidater till hängning i slutet?

Tycker du att den här rundan varit perfekt om alla lagt sina röster på Khan i början, klappat varandra på axlarna och sagt att nu tar vi helg?
 

Halo9000

Swordsman
Joined
9 Jun 2020
Messages
575
Eftersom det var supersjälvklart förra rundan att Khan var ulven, men inte fasen blev han hängd för det. Så jag är lite mån om att vi inte gör om det misstaget denna rundan. Men spännande att se att du gärna argumenterar för att någon annan slulöe kunna vara aktuell.
Ja min tanke var ju den att om vi bara röstar på Khan så blir det inte så mycket diskussion den här rundan
men jag köper att det är Khan som ska ut nu.

Röst: Khan
 

Halo9000

Swordsman
Joined
9 Jun 2020
Messages
575
Ska försöka sammanfatta mina misstankar mot stövelkatten:

Mest för att han använder siad i sitt PM(vilket stämmer överens med Khan PM) men även för att han claimar miller i ett tillfälle där vi just har fått vår andra siar claim. Detta är bra för en ulv på två sett. Dels kan en ulv gömma sig bakom sitt millerclaim men även det att vi vid det läget har två siar roller gör ju att det är vettigt att tro att vi har en miller vilket Stövelkatten också argumenter för. Han tror på riktigt att vi har två siare?
Det skulle han iofs som bybo med miller också kunna tänka men jag tycker ändå att det är en sak att notera och väga mot det andra spåret med hans PM.


En sak till som jag tyckte var intressant är att Stövelkatten i inlägg #162 skriver detta:

"Min tes är att suffixet i "Master of..." har med eventuell roll att göra. Vill minnas att Feuflux beklagade sig lite över att det hade blivit otydligt i förra partiet och därför är det väl rimligt att anta att han tightat kopplingen mellan fluff och hård data i detta."


Sen skriver han i inlägg #193


"Isåfall har det varit oavsiktligt smulande. Det jag smulat lite om är att jag inte tror att det här är ett spel i vaniljuppsättning (dvs två ulvar, väktare och siare). Men jag kanske ska sluta smula om det nu när vi helt plötsligt fick två siare. Jag är nämligen Master of Builders och vet att det här är ett lite annorlunda spel på grund av min specialroll; Jag vet inte vad den brukar kalas på lingot, men jag kommer att pinga demokrat när man siar mig. Och med två siare plus min roll så skulle det här vara ett väldigt märkligt, och experimentellt, parti.

Att han en falskpingare ger ulvarna visst försprång, men att kontra det försprånget med två siare känns... lite väl konstigt.

Vidare, så tror jag att fluffet och rollerna kan vara förledande. Jag vet inte säkert men jag antar att min titeln får den här rollen genom att den kan läsas som borgarklass eller något sånt. Funderade därför lite vad som är rimligast av Master of Spies och Master of Clerics, men kom väl inte riktigt fram till något superkonkret. Ska istället ta och kika lite närmare på Basse och Khan nu."

Så fluffet kan vara vilseledande men hur leder det då till en tes om att våra rollers fluff skulle säga något om våra roller när hans egen roll är så märklig rent tematiskt? Hur menar Stövelkatten att Feuflux har tightat kopplingen mellan fluff och hård data när han inte riktigt ens är säker på sin egen rolls tematiska fluff?
 

Halo9000

Swordsman
Joined
9 Jun 2020
Messages
575
Min förmåga antyder att det finns förmågor som ulvarna vill ha dolda så länge som möjligt. Därför ville jag inte de skulle veta om min förmåga redan runda 1, vilket skulle ge dem mer info att välja ’rätt’ nattmord.
Hade jag blivit mål för dreven hade det varit en annan sak, då hade jag behövt berätta så att infon inte dog med mig. Men nu såg folk mig som grön i runda 1, så då valde jag att hålla tyst och stå på mig.
Bortsett från antydan att ulvar har förmågor så ser jag inte vad din förmåga ska vara bra för särskilt inte nu när vi just outat alla förmågor?

Men förvisso om demokraterna har nån slags martyr förmåga så är det ju bra att känna till dem.
 

LJSLarsson

Hero
Joined
11 Mar 2008
Messages
1,513
Bortsett från antydan att ulvar har förmågor så ser jag inte vad din förmåga ska vara bra för särskilt inte nu när vi just outat alla förmågor?

Men förvisso om demokraterna har nån slags martyr förmåga så är det ju bra att känna till dem.
När Feufleux designade spelet kunde han inte veta att hela byn skulle flippa och skrika ut alla sina förmågor runda 1.

Låt oss säga att vi har en blocker (som vi inte känner till) som lyckas blocka siaren/väktaren. När de sedan nästa runda säger att inget hände kan det verka som att de var ulvar som bluffade. Men om blockern sen dör nästa runda, och jag kan peka ut att hen var blocket, så kan jag verifiera och gröna blockade powerroller.
 

LJSLarsson

Hero
Joined
11 Mar 2008
Messages
1,513
Flyttar min röst till Khan, så jag inte glömmer det inför rundans slut.

Röst: Khan
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
3,313
Location
Göteborg
Vem är det som inte vill rösta ut Khan? Har vi inte i alla tider använt röster för att sätta press på dem, även om vi inte haft dem som kandidater till hängning i slutet?

Tycker du att den här rundan varit perfekt om alla lagt sina röster på Khan i början, klappat varandra på axlarna och sagt att nu tar vi helg?
Well, på min tid så använde man absolut röster för att sätta press, men då ska det vara allvarligt menat, att båda säga att "Klart vi ska rösta ut Khan" och samtidigt påstå att man kan sätta press på någon annan med att rösta på den är liksom inte ärligt i min värld, och jag tror att byn har allt att vinna på att spela ärligt.

Men nej, jag hade inte tyckt rundan varit perfekt om vi alla röstat på Khan, klappat varandra på ryggen och sen tagit helg. Däremot tror jag att det hade varit bra om alla röstat på Khan och sen kunde vi ha redan nu diskuterat vem som ska ut här näst, eftersom ingen av oss (förutom ulvarna då) kan veta att dom finns med i morgon, så finns det ju all anledning att få ur sig vem man tror är röd och grön redan nu.

Istället blev rundan alltså att några röstar på några andra, vi argumenterar för att det är bättre att rösta på Khan, folk gör det, och sen har vi tagit helg? Verkar ju så i vart fall med tanke på hur tyst det har varit idag, sen absolut det är Söndag och strålande sol så jag har ju inte heller direkt varit här, men jag tycker ändå att det är märkligt tyst från Stövelkatten som jag ändå försökte få till någon slags konstruktiv dialog med men nu känns det som att när han insåg att det inte gick att få ut nån annan än Khan så tycker han det är bättre att vara tyst nu, döda mig inatt och sen övertyga folk imorgon när det inte finns någon som säger emot honom, alternativt försöka dreva ut mig imorgon då med det han byggt upp nu.

Jag tänker också leva som jag lär så här är min lista från rödast till grönast:

Rödast
Khan - Behöver kanske inte säga så mycket mer, sjukt uppenbart att han bluffar siare.
Stövelkatten - Se min analys ovan, jag tycker att agerandet idag bara förstärkt min misstanke där
LJSLarsson - Också mycket på grund hur skumt han har spelat idag, jag köper verkligen inte det där om att rösta på nån man inte vill ska åka ut på grund av att 'sätta press', det funkar inte så.
Xyas - Inte för att jag tycker att han har spelat så himla grönt men han har i vart fall inte spela lika rött som alla andra, hade fortfarande gärna sett att han engagerade sig mer men han säger vettiga saker och håller i vart fall inte på att fåna sig med rösterna.
Halo9000 - Mest för att jag tror att det skulle vara så sjukt märkligt att ulvarna skulle få för sig att båda skulle bluffa en powerroll, jag kan liksom inte se hur den diskussionen skulle gå till, "Ah ok, men om du bluffar siare så kan jag bluffa väktare för då blir det eh.. bra?"
Björn den gode - Står i min roll att jag är god så den är den lättaste :)
Grönast
 

Halo9000

Swordsman
Joined
9 Jun 2020
Messages
575
Har någon tagit sig en funderare på varför Khan väljer att bluffa siaren i detta parti?
 

Halo9000

Swordsman
Joined
9 Jun 2020
Messages
575
Kan Basse varit något på spåren och att demokraterna väljer att använda siarbluffen för att lyncha
Basse istället för att döda honom på natten?

Kan det ha varit för att Khan var i drev och de såg detta som den enda möjligheten att rädda honom?

Tveksamt? Anledningen till drevet var ju inaktivitet och det går ju oftast lätt att förklara bort och sen
skaffa sig gröna poäng genom att bli aktiv.

Eller var det en plan att slänga Khan under bussen medans hans ulvkompis plockar gröna poäng,
särskilt om ulvarna har förmågor de kan använda från graven så skulle det definitivt kunna vara en strategi.
 

Xyas

Swashbuckler
Joined
22 Aug 2009
Messages
3,198
Location
Malmö
Har någon tagit sig en funderare på varför Khan väljer att bluffa siaren i detta parti?
Jag har, och jag gillar inte alls vart den tankekedjan leder. För det finns bra argument till varför det vore ganska dumt att bluffa siare i hans situation. Men jag tror han kom in sent och stressade fram något. Kanske bollade han snabbt iden med sin ulvkompis om att bluffa siare men var sen för het på gröten för låta kompisen korr-läsa outningen. Det är den enklaste förklarlingen och rimmar väl med den uppgivna stämningen idag. En bybo hade förmodligen försökt hindra att byn förlorat (vilket ju är ganska troligt om vi röstar ut en bybo idag) något mer.
 

Halo9000

Swordsman
Joined
9 Jun 2020
Messages
575
Jag har, och jag gillar inte alls vart den tankekedjan leder. För det finns bra argument till varför det vore ganska dumt att bluffa siare i hans situation. Men jag tror han kom in sent och stressade fram något. Kanske bollade han snabbt iden med sin ulvkompis om att bluffa siare men var sen för het på gröten för låta kompisen korr-läsa outningen. Det är den enklaste förklarlingen och rimmar väl med den uppgivna stämningen idag. En bybo hade förmodligen försökt hindra att byn förlorat (vilket ju är ganska troligt om vi röstar ut en bybo idag) något mer.
Vart leder tankekedjan och varför gillar du den inte?
 

Stövelkatten

Mästerkatt
Joined
13 May 2005
Messages
802
Location
STHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLMKRTLLSTHLM!!!!!
Och om jag ska försvara mig mot det här, så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska försvara mig mot, det är ett extremt långt inlägg som mest berättar vad som har hänt och så lite instickande kommentarer som är menat att bruna mig men utan någon egentligen substans.
Det var väl i första hand inte ett inlägg som var riktat mot dig utan till byn som helhet i syfte att förklara hur jag ser på BDG i ulvaskrud. :)
 
Top