Nekromanti Var bor misslor och annat

alucard

Veteran
Joined
15 May 2003
Messages
8
(1) Var bor misslor
(2) Finns det någon missla som kan gå emot religonen och vara krigare
vill tacka till alla som svarat på mina tidigare inlägg
 

DarkRaven_UBBT

Veteran
Joined
9 Sep 2002
Messages
123
Location
tredje klotet från solen
1. Många bor på ett ställe som heter daggbacken (kommer inte ihåg vart det ligger, har inte böckerna i närheten), men man kan hitta misslor på lite andra ställen också.

2. Jo då, det finns misslor som är krigare
 

Xzarjo

Warrior
Joined
24 Sep 2002
Messages
204
Location
Göteborg
(1) Misslepopulationen är konsentrerad runt kraggbergen samt söderut i drunok/asharihalvön och i de östligaste delarna av jargien, men man kan finna misslor i princip över hela världen.
T.ex finns det säkert en eller 2 misslafamiljer i muhads huvudstad som inehåller ett par tusen invånare, dvs dom finns men du ser dom knappast.

(2) Att en missla är krigare är ungefär lika ovanligt som en alv som ler vänskapligt mot en dvärg. Vist finns det undantag som i allt annat, men misslor är dock de absolut fredligaste och vänskapligaste folk som finns i mundana. Om en missla vill lära sig att slåss lever den antagligen långt från kraggbergen (där alla som muckar med en missla också muckar med 15 kraggbarbarer) och varit med om något drastiskt (t.ex en baron som kramar ut folkets sista pluringar och sänder knektarna efter alla som inte kan betala) eller helt enkelt inte är av den gulliga sorten utan känner för att mucka gräl med alla som tycker att misslor kan behandlas hur som hällst bara för att dom är små och klena. Om misslornas religion har något emot krigare vet jag inte, och betvivlar, men det är nog snarare misslornas mentalitet som sätter käppar i hjulet.

Men som alltid kan man skita i det om man nu vill ha en misslisk krigare, utan helt enkels säga : Denna missla hatar monster av alla dess slag och bestämt sig för att ta vapen i hand och ränsa världen från dessa och annat patrask, eller något sånt. Hoppas det varit till någe hjälp.

Mvh Vätten.

PS. Glass e gött, ät glass, mer glass till folket!
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,539
Location
Mölndal, Sverige
"Var bor misslor"

Lite överallt.

"Finns det någon missla som kan gå emot religonen och vara krigare"

Det handlar inte om att gå emot religionen som att gå emot sin egen kropp. Misslor är för små och för lätta och har för liten muskelmassa för att fungera som krigare. Fram till dess att kalasjnikoven uppfinns så har misslor helt enkelt inte på ett slagfält att göra.
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,539
Location
Mölndal, Sverige
Re: Smultron då?

  • Undantaget som bekräftar regeln.
  • Totalt osannolik.
  • Mundanas motsvarighet till jämställdhetsnegern i amerikanska filmer.
  • Dan Hörnings påhitt.
 

Xzarjo

Warrior
Joined
24 Sep 2002
Messages
204
Location
Göteborg
Men med armborts är dom lika farliga som alla andra, det enda regeltekniska problemen blir väll styrkakraven. När det gäller kropsproportioner och vikt finns det inga rena regler (förutom husregler) som gör det svårare. Om man därrimot börjar man med husregler så flyger misslor iväg när dom får stryk, liksom kragg och truker nästan alldrig blir tillbakaknuffade (inte när dom väger över 150 kg). När det gäller kalasjnikoven kan dom nog brassa på, men träffsäkerheten ska vi inte tala om, inte när rekylen är som den är. :gremwink:

Mvh Vätten
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,539
Location
Mölndal, Sverige
"När det gäller kalasjnikoven kan dom nog brassa på, men träffsäkerheten ska vi inte tala om, inte när rekylen är som den är."

Träffsäkerheten hos en kalasjnikov beror mer på vapnet än på skytten, om man säger så. :gremwink:

Annars är det väl bevisat att misslestora personer med kalasjnikov är farliga på slagfält. Kambodja, Nicaragua, Kongo-Kinshasa, Rwanda, Sudan, Irak, Iran med flera är alla tämligen tragiska exempel.
 

lyfalitrorjag

Veteran
Joined
24 Feb 2002
Messages
121
Location
lund
jag har en cool liten missla som är prisjägare, inte så bra men kul när han inte fattar ironi inom gruppen. störtskön kille
 
Top