Nekromanti Vad är en kille! Behandlas han alltid rätt?

djuse

Veteran
Joined
16 Feb 2006
Messages
1
Hej

Studerande vid Malmö Högskola har fått det briljanta rycket att klämma ihop en bok. Det blir en komisk och annorlunda citatbok som baseras på orättvisor samt fördomar.

Vad tycker du?
Hur blir män orättvist behandlade på grund av sitt kön?

Berätta om dina tankar och/eller anekdoter...
... uppge förnamn och ålder som godkännande för publicering. Om du inte vill dela med dig här på detta forum kan du maila din berättelse till citatbok@yahoo.se.

Exempel:
Man hör nu att Gudrun och Fi ska tvinga män att betala manskatt! Det är sjukt och obegripligt. Ännu ett exempel på att vi män blir orättvist behandlade.
/Sebastian, 22 år

Tjejer får dyrare presenter när de fyller år eller på julafton.
/Jakob, 21

På killtoaletter finns nästan alltid bara pissoarer, killar som vill sitta ner och kissa blir stämplade som fjantar, det är orättvist
/Robert, 24
 
G

Guest

Guest
Barnmisshandel är fel, kvinnomisshandel är fel, misshandel är fel, alla dessa är också olagliga, men det är bara män som får stå utanför gemenskapen.

/Evert 21

BTW välkommen till forumet.
 

Foggmock

Myrmidon
Joined
26 Aug 2000
Messages
4,596
Location
Malmö
Kvinnor använder smink och parfym för att de är fula och luktar illa?
/Christoffer, 20 och ett halvt

Foggmock - snälla ta inte på mig där Mark!
 

walium

Ganska töntig, faktiskt
Joined
8 Apr 2001
Messages
8,460
Location
Linköping
Endast en galen kvinna skulle bråka om hur man bäst budgeterar toalettartiklar. /Bogislav, 86
 

Blippe

Warrior
Joined
7 Jan 2001
Messages
393
Location
"Rojala" hufvudsta'n
Är det här genomsnittscitat tycker jag de bör låta bli... Visst är det ett intressant område att diskutera, vad som accepteras som manligt och hur en man ska vara för att hålla sig till och inom normen, men om Robert har komplex, Jakob har problem att sätta gränser och Sebastian har övernaturlig tro på Fis makt (vilket är milsvidda mindre än vad de hade för möjligheter att hamna på löpet) är snarare rent löjeväckande, och inte bara för dem personligen.

Om det nu inte är själva idén: att kasta ett löjeväckande sken över vad mans/kvinnorollen har för negativa effekter för männen, då är dessa citat extremt bra!
 
Top