Nekromanti Utsidan med morötter fötter och annat LSD

Lord Renisis

Warrior
Joined
26 Jul 2003
Messages
376
Location
Linköping
Hej.

Jag å nåra polare håller förnärvarande på och bygger upp ett fint stort rollspel som kan(Om ni borstar tänderna varje kväll och äter upp er spenat varje dag)kan det komma upp till gratisrollspel här på sidan.

Hursomhelst så kommer hela världsstoryn gå ut på att två krafter (Chaos och Statis) för krig mot varandra i jordens inre.Det det krigar om är kärnan.
Kärnan är källan för all energi och är det mest centrala som finns i världen.Hursomhelst(för andra gången)så är världen platt som en pankaka och världen runtomkringden är en högmagisk rymd.Det finns vissa religoner som tror att man blir evigt lycklig om man sjuts ut i rymden.Det är dock mycket få som klarar detta eftersom det verkar vara en magisk osynlig mur runt värden.Men i byn Stellaobsus(HIHI)finns en gigantisk katapullt som kan sjuta en hel familj över muren.Många har tyvärr inte råd.Hursomhelst(3 :gremgrin: :gremgrin:) så där ute så händer massor med saker hända.När man kommit ut en bit börjar man falla neråt neråt o neråt.Det är de högmagiska stormarna leka sin lek med en.Vad ska hända då?
Tack på förhand :gremwink:
 

Mothie

Veteran
Joined
22 May 2001
Messages
179
Location
Jönköping
Så jorden är platt som en pannkaka? Med ett inre? Hur får det plats en kärna i en pannkaka?

Bortsett från den förvirring. Vad är tanken med spelet? Finns det något sammanhang? Varför finns det en osynlig mur? Är tanken att det ska vara komiskt? Det verkar så på ditt inlägg...

Vad är det egentligen du vill ha hjälp med?
 
Joined
15 Mar 2001
Messages
158
Location
Örebro
Låter som en Terry Pratchett-värld, fast i framtiden...

Om man faller ner för kanten stöter man väl i så fall på den enorma rymdsköldpaddan?
 

Lord Renisis

Warrior
Joined
26 Jul 2003
Messages
376
Location
Linköping
Vad folk tycker att det ska hända när man Faaalllleeerrr.

Platt som en pannkaka ja.Men sa jag att den var lika tjock som en?
 
Top