Nekromanti Utpost summerat i tre YouTube-videor

Genesis

Ni dés ni maître
Joined
17 Aug 2000
Messages
14,849
Location
Göteborg
Detta är Utpost.

Video ett. Lyssna på allt den fantastiska Carl Sagan säger, och tänk dig att du inte befinner dig på den bleka, blå punkten. Du befinner dig på utkikspunkten vi ser i början, och tittar längtansfullt på den blå pixeln, som är ditt urhem. Känn kosmos oändlighet.
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p86BPM1GV8M"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/p86BPM1GV8M" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>

Video två. Om vi låtsas, en liten stund, att det här är en främmande isplanet långt ute i universum, så skulle detta kunna vara inledningen till Utpost, om det vore en film. Ja, alla fyra minuterna. Utpost skulle vara en långsam film, åtminstone i början.
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JKdXJYEHZEQ"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/JKdXJYEHZEQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>

Video tre. Hon sjunger den första versen tre gånger, eftersom hon inte är riktigt nöjd med hur det låter, eller nå't. Så du kan hoppa till 1:35 utan att missa något av låten. Varför hon behöll det i videon vete katten, men låten är helt rätt, och efter de två första videorna så är den precis vad Utpost handlar om.
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jehd_KXB6WE"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/Jehd_KXB6WE" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>

Tre YouTube-videor som sammanfattar Utposts själ. Det finns mer i spelet, men lyckas jag fånga det där så är jag nöjd. Fan, lyckas jag fånga den där sången i ett spel kan jag dö lycklig. Vilken djävla sång!
 

xpanthom

Veteran
Joined
10 Feb 2007
Messages
58
Location
Vasa, Finland
Åhh. Just den där typen av bilder får mig att drömma om ett ärkespeligt spel där jag och de andra spelarna får vara kaptener på varsitt rymdskepp och utforska universum, sådär ytligt och trevligt som de gör i Star Trek... Finns det något sådant?
 

Simon

Swashbuckler
Joined
10 Oct 2000
Messages
2,602
Location
Malmö/Stockholm
Re: Utposts tre YouTube-videor [ANT]

Skoj! Fler såna presentationer vore kul, ska själv se vad jag kan hitta...
 

Genesis

Ni dés ni maître
Joined
17 Aug 2000
Messages
14,849
Location
Göteborg
Re: Utposts tre YouTube-videor [ANT]

Simon said:
Skoj! Fler såna presentationer vore kul, ska själv se vad jag kan hitta...
Känn dig fri att presentera dem i den här tråden, om du vill. Den tjänar inte mycket till syfte, i alla fall. :gremsmile:

Eller så kanske du vill ha en tråd med ditt eget spel i namnet ...
 
Top