Tryckt version av Den Svarta Jorden i Västra Götaland

Fludd

Veteran
Joined
23 Jul 2007
Messages
103
Location
Göteborg
Viktigt meddelande till allmänheten:

Samfundet V.I.T.R.I.O.L är idag tvungna att lämna det bekymmersamma beskedet att Josef Miasmas skrivelse om Den Svarta Jorden i Västra Götaland nu finns i tryckt version. Samfundet ångrar ingenting utan kan bara på förhand beklaga det mänskliga lidande som skrivelsen kommer att åsamka.

Skrivelsen är tryckt i liten upplaga och kommer kunna införskaffas endast på följande sätt:
1. Den som stämmer träff med Mogens Krabbe i diket intill parkeringsplatsen vid Backaplan kan komma över ett exemplar i utbyte mot blod, underkastelse och blind lydnad.
2. Genom ritualer och initierat bruk av slagruta och meskalin ska en mölndalsbo ha kommit över ett exemplar i ett grustag intill Högsbo industriområde redan i förmiddags. Det står ännu oklart om det går att återskapa ritualen.
3. Den som offrar två kommuntjänstemän vid sockeln av statyn på Gustav Adolfs torg kommer att bli polisanmäld och därefter såld som "Blood Boy" till kommunstyrelsens ordförande Jonas Attenius. Som Blood Boy kommer man åtnjuta 15% rabatt vid framtida köp av Den Svarta Jorden i Västra Götaland.
4. Den som mot bättre vetande besöker evenemanget GothCon under påskhelgen kommer att ges möjlighet att köpa ett exemplar på plats. Priset per exemplar kommer att uppgå till 250 kronor. Alla pengar som samfundet tjänar in på detta sätt kommer oavkortat gå till Kent Melanders minnesfond.

dsj.jpg
 

terje

xenomorf mystiker
Joined
21 Jan 2001
Messages
1,651
Location
Demokratiska Republiken Latveria
Att detta budskap fyller mig med glädje och förväntan är ett tecken på min bristande självbevarelsedrift och sjukliga dragning till den kosmiska utsläckelsens mörker.
 

Fludd

Veteran
Joined
23 Jul 2007
Messages
103
Location
Göteborg
Om man är specialintresserad men ej vill besöka Göteborg då?
Då upplagan är liten och kvalitén på innehållet är mycket låg ser samfundet just nu ingen poäng i att sprida skrivelsen i större utsträckning. Skulle intresset, mot förmodan, ändå vara relativt högt skulle ytterligare tryck kunna på tal. Hur dessa sedan skulle distribueras till köpare har samfundet idag inga svar på. Samfundet finansieras idag uteslutande av donationer och spillrorna efter ensliga ungkarlars testamenterade dödsbon. Samfundets nyligen utökade samarbete med Frank Mangs Center hoppas bidra till en bättre ekonomi i framtiden, och med det större och fler upplagor av samfundets skrivelser.

Trots svåra tider vill samfundet inte ge upphov till onödig misströstan. Glöm inte att det finns andeväsen som ser och älskar dig som misslyckats med allt. Du bedrövligt gräsliga människa fylld av skamliga och besmittade tankar.
 
Top