TrollCon 2023!

Lightshy

Hero
Joined
3 May 2014
Messages
1,067
30 september är det åter dags för TrollCon i Trollhättan. Detta väldigt upplevelseinriktade konvent bjuder i år rollspelare på inget mindre än:

Vad är Drakar och Demoner?
– en genomgång av Sveriges största rollspel

Drakar och Demoner är Sveriges största rollspel, och nu har Fria Ligan gett ut en helt ny version som tagit världen med storm. Men vad är rollspel för slags spel egentligen? Och vad får du i den tjocka lådan när du skaffar Drakar och Demoner? Och kanske viktigast av allt, hur kommer du igång?

Lyssna på tre veteraner inom den svenska rollspelshobbyn som tar en närmare titt på nya Drakar och Demoner. Moa Frithiofsson, rollspelsförfattare till nya Drakar och Demoner och en av Sverige mest aktiva poddare, Robert Jonsson, legendarisk poddskapare och rollspelsförfattare och Magnus Seter, rollspelare sedan 1982, går igenom vad som finns i lådan och vad du kan göra med spelet för att få hundratals, kanske tusentals, timmar av äventyr och spänning. Passa på att ställa dina frågor om Drakar och Demoner! Oavsett som du är ny rollspelare, vill bli rollspelare eller har spelat sedan 80-talet, kommer de tre att försöka svara.

Föreläsningen äger rum i Kreativa Boxen (tidigare White Box) på våning 1, klockan 14:30. Begränsat antal platser. Biljett hämtas ut i infodisken i entrén.
IMG_6223.jpeg
 

Lightshy

Hero
Joined
3 May 2014
Messages
1,067
Och för er som vill lyssna på panelsamtalet hittar det här:
 
Top