Nekromanti Teknisk redaktör och medhjälpare sökes

G

Guest

Guest
Kommentarer till artikeln Teknisk redaktör och medhjälpare sökes
Just nu saknar www.rollspel.nu teknisk ansvarig. Det gör att webbplatsen står still vad det gäller den tekniska utvecklingen, något som inte alls är bra.
Därför söker vi Dig som har omfattande kunskaper inom PHP och MySQL för utveckling och nykodning av funktioner på webbplatsen. Att vara teknisk ansvarig innebär även arbetsfördelning och design av de nya funktionerna. Du ska vara trevlig och ha tid över att lägga på kodande för www.rollspel.nu. Ett stort plus är om Du är insatt i hur Mambo och... (767 fler tecken)

Gå till artikeln
 

Ackerfors

Alas, your rapids!
Joined
21 Jan 2001
Messages
7,442
Tja, det är väl bäst att man kommenterar det här så att de som bara besöker forumet ser det också.

En sak som är värd att tillägga är ju att rollspelsintresse inte är något krav, egentligen, så om ni har några kompisar som kan tänkas vara intresserade, men som inte lirar rollspel så kanske det är värt att peta dem hit. Man kan nog bli rik både på kunskap och erfarenhet av att jobba här.
 

Alexander B

Veteran
Joined
7 Apr 2001
Messages
95
Location
Hällingsjö, Västergötlands län
Yassilus, jag vill inte verka nerväderande eller förolämpa dig på något sätt men uttrycket "bli rik på erfarnhet och kunskap" börjar bli lite väl slitet... (Kanske inte från specifikt Rollspel.nu men rent allmänt från arbetgivare...)
 
Top