Nekromanti tävling?

LukeFagwalker

Veteran
Joined
8 Nov 2005
Messages
175
Location
Hjärtum
vore det inte kul med någon tävling här? typ man skickar in sitt häftigaste rollspelsminne och den som en jury tycker har häftigast vinner en T6 eller liknande eller kanske bara äran.

man kan ju tävla i bästa hemmagjorda äventyr eller rollspel. det vore ju ett kul sätt att kunna dela med sig av sina arbeten och ta del av andras.
rollspel.nu kommer ju isåfall få in massor av nya äventyr och rollspel och liknande och på så sätt bli ännu bättre.

nån som har nån bra ide på hur det kan gå till. (de hårt arbetande redaktörerna måste ju få säga sitt)


jag berömmer de hårt arbetande redatörerna.
 

Herr Brownswick

Veteran
Joined
28 Aug 2001
Messages
59
Location
Onorrland
vore det inte kul med någon tävling här? typ man skickar in sitt häftigaste rollspelsminne och den som en jury tycker har häftigast vinner en T6 eller liknande eller kanske bara äran.
Påverkar återberättningstekniken och meningsbyggnadsfel juryns bedömning? Hur motverkar du eventuell nepotism vid tillsättandet av själva juryn? Och minnen är väl rätt personliga? Din häftiga upplevda situation där en röd drake sprutar eld på din riddare kanske inte kväker lika kul för andra. Och är "äran" och/eller en T6:a verkligen värd ansträngningen? Sådan ära förpassas snabbt. Vem minns The Rollspelssmedjan Stamp of Approval? Och vad betydde den äran för rollspelen?

man kan ju tävla i bästa hemmagjorda äventyr eller rollspel.
Du har ju dogmatävlingen. Äventyrstävlingar har det funnits flera under de senaste tjugo åren. Annars har väl Omnimodus-författaren en pågående tävling om du söker en. Eller läs reglerna kring initiativ.
 

LukeFagwalker

Veteran
Joined
8 Nov 2005
Messages
175
Location
Hjärtum
men säg att några ur redaktionen är jury om dom har tid eller om man kollar om det finns några frivilliga som kan vara jury

sen gäller det ju att återbrätta sina minnen på ett sådant sätt att man övertygar juryn att det är jätte kul. fast du har rätt i att det är svårt att bedömma andras rollspelsminnen.

dogmarollspel är ju ofta väldigt otillräckliga och svårspelade eftersom de är storleksbegränsade kan man ju inte ha med särskillt många kul regler. och eftersom det redan finns en tävlling för det kan man ju ha en tävling för andra hemmagjorda rollspel.

tävlingen kan ju gälla bästa/roligaste/tråkigaste osv äventyr från spelen på rollspel.nu eller nåt

söker och söker tävling det vore la kul om vi på rollspel.nu arrangerar en och gällande priserna var mina förslag bara lite lamt påkommna förslag på att det behöver ju inte vara världens dyraste priser osv.

jag tänkte angående ansträngningen att det behöver ju inte vara nyskrivet material. man kanske har nått äventyr man skrev för två år sen eller nåt. meningen med en tävling är att man ska få in massa nya äventyr och rollspel så att alla kan ha glädje av dom
 
Top