NEKROMANTI Starbomb! Ge mig artist-tips.

Sodivra

Champion
Joined
15 Sep 2000
Messages
12,406
Location
Göteborg
Joined
7 Nov 2012
Messages
1,089
Jag hade tänkt lyssna igenom det nu när jag fyllt på mitt spotifykonto men jag kan inte få spotifys webbspelare att fungera och jag kan inte få länkarna att funka i min lokala spotify, så jag kan vet inte vilka låtar det är :gremfrown:.

/Luna Lovegood
 

Max Raven

T12-kultist
Joined
20 Oct 2009
Messages
3,986
Location
Malmö
Starbomb är de här:
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YI8a6BSaGoQ"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/YI8a6BSaGoQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>

Om jag förstått rätt? Inte riktigt säker på vad du är ute efter, men kanske Duane & BrandO:

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FgtIsTSXzvY"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/FgtIsTSXzvY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
?
 

Sodivra

Champion
Joined
15 Sep 2000
Messages
12,406
Location
Göteborg
Nej, det är inte TV-spelsmusik jag är ute efter, utan dat sweet 80's tenor sound som Dan Avidan kan leverera i t. ex refrängerna på (attn Zorbeltuss!) Crasher-Vania och Mega Marital Problems.

Så, liksom, vad är Dan Avidans musikaliska inspiration egentligen? Jag vill höra mer sånt!

Min hjärna går bet, den försöker desperat placera känslan i musik jag hört tidigare, men skjuter bara fel hela tiden med knasiga associationer som Sting, The Police, Abney Park och Depeche Mode.

Ett litet annat exempel på Dannys stil, inte riktigt detsamma men ändå:

http://www.youtube.com/watch?v=H7ZygGugZNA

Kanske... kanske lite som Safety Dance? Den har ett liknande syntetiskt beat som Starbombs låtar. Fast sångaren i Men in Hats låter ganska dämpad och butter där Danny låter överuppriktig. :gremsmile:
 
Top