Nekromanti Spelpaketsboken

mokon

Veteran
Joined
23 Oct 2018
Messages
2
Hej alla,

Har spelat Eon i över 20år nu men helt missat helmgasts crowdfunding de sensaste åren. Har mest varit inne i diverse rollspelsbutiker med jämna mellanrum och kollat efter nyheter. Har nu hittat denna sidan och läst om spelpaketsboken (aka Codex Mundana) som kom som en bonus i crowdfundingen. Har läst att moduler kan komma med i framtida utgivningar men det verkar ha gått 4 år nu så min fråga är, går det att få tag på boken någonstans?

Helst vill man ju köpa den direkt av helmgast men har inte hittat den i butiken. Kan man få tag i den begagnat på annat håll om den inte finns att köpa?

Vill göra en ny häxjägare med koppling till skugglandet så den modulen är ju verkligen intressant!

Tack på förhand,
Joel
 

LordTengel

Swordsman
Joined
26 Jan 2003
Messages
526
Location
Linköping
Hej och välkommen till forumet och den nya utgåvan!

Codex Mundana finns tyvärr inte till salu från Helmgast, så du får hoppas att någon vill skiljas från sitt exemplar.

I nuläget finns en av artiklarna från CM, om asklandet Tarkas och dess härdade invånare, återpublicerad i Äventyrets väg som kan köpas från https://webshop.helmgast.se/sv/eon/aventyrets-vag.html.

Hoppas att du kommer att uppskatta Eon IV! :)
 

mokon

Veteran
Joined
23 Oct 2018
Messages
2
Tack för svaret! Får hoppas på det eller att Helmgast lägger upp pdf:erna i webshoppen.

Upskattar absolut eon IV även om vi fortfarande kör på gamla regelsystemet fortfarande. Vi har så många husregler vi det här laget (nästan en hel modul i sig själv) som är skräddarsydda efter vårt spelande så ingen direkt behov att byta regelsystem. Men såklart skaffar vi dom nya böckerna ändå för lore och allt annat gott!
 
Top