Nekromanti Spelgrupp sökes!!!

Asert

Veteran
Joined
25 Apr 2002
Messages
4
Location
GBG
Hej allesamans. Att jag gör ett sådant inläg visar att jag verkligen är illa ute. Jag är totalt ensam! Hjälp! Jag bor i göteborg och har spelat med ett antal smålösa rollspelsgruppen, varit spelledare för två av de, men nu har jag totalt tappat greppet om grupperna, sista gången vi spelade var nog tre eller fyra månader sedan. Och jag är sannerligen trött på att ständigt vara den som tar ansvaret att sammankalla gruppen etc. Så nu söker jag er en rollspelsgrupp som har plats nog för en till spelare, i göteborg, helst centralt eller mot frölunda. För vidare info kontakta mig privat: tartiom@hotmail.com
 

Sodivra

Champion
Joined
15 Sep 2000
Messages
12,406
Location
Göteborg
Rollspel som är på G i Göteborg:

Mitt eget spelande går lite sporadiskt, ungefär tre av mina spelkompisar håller på att förbereda sig inför spelledande, och jag ska själv leda en mindre kampanj när den är klar. Vi spelar lite spritt, sådär..

Iallafall, minikampanjen kommer inte att bli klar på ett tag, men då kommer jag att spelleda den på den lokala spelföreningen, öppet för alla. (Fast kanske i omgångar så att alla får spela.) -Den är du gärna välkommen att medverka i. Den utspelar sig i "generisk fantasy" med alver och orcher och allt det där.. Det är både en hyllning till fantasyklicheerna, och samtidigt en liten omskakning om dom.. Hehe.

Scenariot är en stad, "Staden vid berget", och jag ska försöka erbjuda både action åt dom D&D-uppfödda unga spelarna, och samtidigt mycket möjligheter till egna iniativ -Staden är full av faktioner som bråkar om makten..

Och innan dess så ska jag spelleda ett stort "Nya Mutant-rollspels-strategi-spel.." Vet inte hur bra det kommer funka, men jag hoppas att det kommer funka bra.. <img src="/images/icons/smile.gif" border=0 width=15 height=15> Det är klart, jag ska bara få koll på vilka som vill medverka, och sedan sätter jag ett datum att spela på.. Intresserad? Jag kan berätta mer om du vill.
 

Asert

Veteran
Joined
25 Apr 2002
Messages
4
Location
GBG
Re: Rollspel som är på G i Göteborg:

Keep going, keep going!
 

Sodivra

Champion
Joined
15 Sep 2000
Messages
12,406
Location
Göteborg
Re: Rollspel som är på G i Göteborg:

Mutantäventyret innehåller två äventyrsgrupper som ger sig in i en ruinstad, och sex spelare som alla spelar varsin fraktion av mutanter. Det går att välja mellan den despotiske The Duke, de ädla Hökarna, det flummiga Kollektivet, den mäktige Kråköga, de slemmiga Kloakfolket eller de mystiska Vetenskapsmännen..

De två spelgrupperna är ute på allmänt äventyr, och grupperna vill nå sina egna mål med diplomati, list och våld..

"Lilla staden vid berget" skrevs först för att jag ville ge en minikampanj med "hemtrevligt fantasyvåld" åt alla små medlemmar på klubben, som är vana vid dungeoncrawling, och samtidigt skulle det finnas stora möjligheter till egna iniativ, moralfrågor dom inte tänkt på, osv.. Nu är det mest en hybrid. <img src="/images/icons/smile.gif" border=0 width=15 height=15> Jag har stora förhoppningar på den, jag hoppas att alla kan gilla den. Vad kan man säga om handlingen? En liten stad vid ett berg, multietnisk med orcher, alver och människor.. Och sedan börjar det hända grejer.. <img src="/images/icons/smile.gif" border=0 width=15 height=15>

Om du vill kolla in vår spelförening så är ligger den på S:t Pauligatan 27, i Örgryte/Lunden (Källarlokal, ingången ligger egentligen inte riktigt på S:t Pauligatan, utan vid den korsande gatan.)

Öppet Lördag 11-17 (Eller längre) och Söndag 12-18 (Eller längre) Telefon: 031-198310.


-[color:008080]Arvidos,</font color=008080>
som nu är övertygad om att det behövs något för att knyta ihop Göteborgs rollspelare och rollspelsföreningar.. Ett forum kanske?
 

Rev

Warrior
Joined
17 May 2000
Messages
326
Location
Göteborg
Re: Rollspel som är på G i Göteborg:

Låter högeligen intressant, det där. Ni har möjligtvis inte plats för ännu en grupplös (relativt nyinflyttad) spelare?

-Rev (som inte spelat på ett halvår och har enorm abstinens)
 

Sodivra

Champion
Joined
15 Sep 2000
Messages
12,406
Location
Göteborg
Hehe.

Göta Lejon är du alltid välkommen till. För våra rollspelsgrupper kommer det kanske ta ett tag att få tummen ur.. Dags att kolla intresset för Mutant-scenariot antar jag.. Rev, Asert? Hur intresserade är ni av att spela Mutantscenariot, förslagsvis på lördag om två veckor? Eftersom det är så många grupper, och bara två åt gången kan "agera" (resten får spela andra små spel mellan passen hade jag tänkt mig) så kommer det nog gå på en hel dag.


Japp, det behövs VERKLIGEN en knutpunkt för Göteborgs rollspelare och föreningar..
 

Asert

Veteran
Joined
25 Apr 2002
Messages
4
Location
GBG
Re: Hehe.

Tack... dock så vet jag inte... vad jag främst söker är en fast rollspelsgrupp med en pågående/nystartad kampang eller äventyr... jag vet som sagt inte men skall tänka på det - tack på förhand!//asert
 

Sodivra

Champion
Joined
15 Sep 2000
Messages
12,406
Location
Göteborg
Olägenhet..

..Dock så är det ett spelläger den helgen, som några av föreningens medlemmar kommer att närvara på.. En av spelarna kommer saknas, och även Kena, som var intresserad, kan inte komma.

Funkar helgen efter den, alltså om två veckor, lika bra?
 
Top