Nekromanti Spelare vill börja spela (Örebro)

Vahls

Veteran
Joined
25 Sep 2013
Messages
6
Location
Göteborg
Hej! Jag heter Victor och kommer ifrån västkusten, pga jobb så flyttade jag upp till Örebro för några år sedan och då blev det att man slutade upp med rollspel, men går ju inte att hålla sig ifrån det i längden och är verkligen översugen på att ta upp denna underbara hobby igen. Har spelat väldigt mycket eon, men även drakar och demoner, D&D, neotech och lite annat smått och gott. Tycker det är lika kul att spelleda som att spela. Så om någon har några tips på vad som finns här i Mellansverige tas det tacksamt emot, online eller inte spelar ingen roll. Är i 30-års åldern samt hel och ren ifall det spelar någon roll :)

Mvh Victor
 

Genesis

Ni dés ni maître
Joined
17 Aug 2000
Messages
14,715
Location
Göteborg
Är du intresserad av drama/indiespel? Jag har en god vän i Örebro som letar efter folk att spela med, men han är inte så intresserad av traditionella spel som Eon eller D&D. Om du är intresserad av spel fokuserade mer på drama, relationer, med specialiserade system och kortare kampanjer så är han helt rätt person att snacka med, dock.

Och är du det inte så kan han säkert förmedla kontakten till folk som spelar Eon. Har för mig att det finns en förening i Örebro som sysslar med det, men minns inte namnet.
 

Vahls

Veteran
Joined
25 Sep 2013
Messages
6
Location
Göteborg
Ja absolut! Har ju som sagt gått ett tag så jag är helt öppen för förslag och testa lite nya grejer :)
 

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,259
Location
Örebro
Vi har en Facebook-grupp (Rollspel i Örebro) där folk hela tiden letar efter nya spelare, så det kan vara ett bra sätt att träffa nya spelare. Förr höll jag i en Rollspelscirkel på ABF där vi spelade en hel del också, men den ligger tvärr i träda nu. Sedan finns det en förening som håller till i ABF:s lokaler om jag minns rätt. Mysteriens Samfund tror jag dem heter. Det kan också vara en lösning.

Mitt tips är att antingen hoppa på Genesis förslag ovan eller gå med i FB-gruppen och se om du inte kan få napp där.
 

Dubbelyxa

Warrior
Joined
1 Mar 2019
Messages
205
Jag bor en timme norr om Örebro och spelar gärna Drakar och Demoner. Jag kör just nu en kampanj på Roll20 men det vore kul att spela "live" också i mån av tid.
 

Vahls

Veteran
Joined
25 Sep 2013
Messages
6
Location
Göteborg
Tack för all hjälp! Robert Jonsson Ska kolla upp det där, tyvärr använde jag ej Facebook, men ska definitivt snoka runt på mysteriets samfund. Och är mer än hemskt gärna sugen på Genesis förslag.
Dubbelyxa jag har inga problem med att ta en tur upp till ställdalen för lite rollspel då jag också oftast föredrar live men annars är jag gärna med på i roll20 också :)
 
Top