Soloäventyret: Utgivningsschema för sommar/höst

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,330
Location
Örebro
Solo2020.jpg

Under sommaren kickade Soloäventyrets sitt sommar och höstschema. Först ut var Tau 223: Säsong 1, där introduktionsscenariot från Leviathans grundregler spelas. Häng med Moa Frithiofsson från Svartviken Rollspelspodd och hennes karaktär Berhanu då han utforskar en övergiven (?) bas samtidigt som han tampas med minnen från sitt förflutna. Hela säsongen går att sträcklyssna på nu!

Just nu håller Post Mortem-avsnitten från förra årets julkalender Bremsviks hemligheter på att publiceras. Jag går där in på det bakomliggande detaljerna i arbetet med julkalendern i stor detalj tillsammans med Gustav Ruthgård från Smygpodden. Det ger inte bara en insikt till hur storyn skapats och vävts ihop från både publicerade och opublicerade verk till Bortom från dess start år 2000., utan även en hel del bakomliggande tänk till scenariokonstruktion går också att finna där.

Vad som kommer därefter är en oneshooten Requiem till Leviathan. Den är inspelad med David Gårsjö och handlar om tekniker som kommer till en bas för att bistå med reparationerna. Men namnet på berättelsen är också det namn som Mozarts sista verk hade och Mozart kommer även ha en stor roll i själva scenariot.

Slutligen kommer Maskinblod med Christofer Schenström som är under inspelning nu. I denna Leviathan-berättelse så kommer vi få följa Silapiraten Demjan i hans jakt på ära, framgång och rikedom, men även stöta på det mystiska maskinblodet som kommer att förändra Demjans liv rejält.
 
Top