Nekromanti Smygpremiär på nya Western

Joined
17 May 2000
Messages
1,364
Location
Stockholm
Vi vet att många är nyfikna på vad som händer med nya western. Arbetet går framåt, även om en del återstår ännu. I väntan på de nya grundböckerna till Westerns nya upplaga släpper vi nu en liten smygpremiär på vad som komma skall. Vi har tryckt upp en begränsad upplaga av Sanningens pris, äventyret vi tog fram till årets GothCon. Det handlar om hemligheter och lögner i den djupa södern. Utöver själva äventyret får du som har Westerns nuvarande regelbok allt du behöver för att kunna spela äventyret, som använder de nya reglerna och den nya formgivningen - till exempel får du den nya träffmallen och alla rollpersoner får förklaringar på vad deras fördelar, nackdelar och specialiseringar innebär.

Läs mer här

/Anders & Tove
 

SunBurn

Veteran
Joined
26 Oct 2011
Messages
11
Any chance to see the new edition of Western in other language than sweden ? How to command it in others country ?
 

KnightVision

Veteran
Joined
19 Nov 2001
Messages
140
Location
Uppsala
Your persistance is one way to make Anders and Towe aware of the international demand of their long awaited game. I don't know if they have any plans to make an English version, but my guess is that they wont (unfortunately - there would be some money for them there if they did, I think).
 

Oreh

Warrior
Joined
21 Mar 2005
Messages
222
Location
Lindome (Göteborg)
Tjenare.
Jag och min lilla grupp spelade Sanningens Pris på CothCon å blev genast frälsta. Jag köpte på plats en gammal Western box (från 1988 om jag minns rätt) å bror min fick hem Western III igår :gremsmile:
Kan inte annat än hylla Sanningens Pris som jag tycker var fantastiskt roligt och fick mig att inse varför jag håller på med rollspel överhuvudtaget.

Jag kommer defenetivt inför skaffa äventyret trots att jag redan spelat det.

:gremlaugh:
 
Joined
17 May 2000
Messages
1,364
Location
Stockholm
Ni som har inhandlat Sanningens pris eller spelet det på GothCon får gärna ge feedback på vad ni tycker om det.

/Anders & Tove
 
Top