Nekromanti Slott för f*n!!

Dilandau

Myrmidon
Joined
27 Sep 2000
Messages
4,595
Location
Stockholm
Hej!

Jag behöver en bra, fin och detaljerad karta över ett hyffsat stort slott. Har ni någon koll på var jag kan hitta en sådan online? Innehåller något av gratisnedladdningarna på WotC-hemsidan bra slotskartor?

Tack,

- d -

dilandau@another.com
"Do Gnomes Dream of Subterranean Sheep?"<P ID="edit"><FONT SIZE=-1><EM>Edited by Dilandau on 2001-07-03 22:21.</EM></FONT></P>
 

Tamshan

Warrior
Joined
23 May 2001
Messages
256
Location
Caves of Grolambat
Jag är själv på jakt efter någon sorts castle generator som kan rita upp slotts kartor efter mina givna specifikationer. Antar att jag får drömma vidare ..

WotC har inga vettiga kartor för just slott tycker jag men du kan ju se efter själv:
<A HREF="http://www.wizards.com/dnd/article.asp?x=dnd/mw/archive" target="_new">http://www.wizards.com/dnd/article.asp?x=dnd/mw/archive</A> <P ID="edit"><FONT SIZE=-1><EM>Edited by Tamshan on 2001-07-04 06:45.</EM></FONT></P>
 

Dougald MacD

Veteran
Joined
5 Jul 2000
Messages
104
Location
Stockholm
Kolla om du kan hitta något hos Paladium Games dom gav ut en serie av böcker på 80talet som hette Weapons & Castles, European Castles och Orental Castles. Dom är riktigt bra att ha när man snabbt behöver en borg, det finns även en bok som dom släppte på 90talet med vapen, rustningar, borgar och belägringsvapen kommer tyvärr inte ihåg vad den heter.

Dougald
 

Kauris

Veteran
Joined
13 May 2001
Messages
153
Location
Göteborg
Zipp från WotC. Jag hittade bara denna.
Jag drömmer också om mitt eget slott, eller
i brist på "The Real Thing" en bra generator.


Kauris

"The greatest harm can result from the best intentions" The Wizard's second rule
 

DonTomaso

Veteran
Joined
22 Oct 2001
Messages
22
Location
london tva veckor till
Hallå....

är inte riktigt säker på om det är vad ni är ute efter men pröva interactive dungeon. Har inte hunnit pröva det själv än men har kollat lite på det och det verkar ballt.

Det är ett kartritarprogram där man kan lägga inte alla möjliga saker.encounter,fällor,statyer å till å med en massa häftiga ljud när spelarna går igenom en speciell dörr eller vad som helst!
programmet finns gratis på:
http://www.geocities.com/trainz_ca/ID/

W
 
Top