Nekromanti RUNE?!

Rach

Veteran
Joined
12 Sep 2000
Messages
131
Location
Stockholm
jag har hört att det ska komma ett rollspel som ehter rune.
Jag skulle vilja veta nåt om det (om det är nån som vet)


/De mörka kommer att segra
 

Hjonas

Veteran
Joined
12 Oct 2000
Messages
128
Location
Örebro
Hoppas det inte är ett svenskt spel bara.. :gremsmile:. Kan ju kanske vara intressant att spela en Rune :gremsmile:.. eller kanske en Torsten. Näe, förlåt.. nu är jag bra dryg.

Har du hört nåt mer än att det ska heta Rune?.
Svenskt/Engelskt/Norskt??

/Mvh Jonas Carlsson

[ Excutioner - Slayer of the light. Desecrator, Violator, Devastator - Messenger of Death ]
 

Rach

Veteran
Joined
12 Sep 2000
Messages
131
Location
Stockholm
jag hittade just en gammal tidning med en för titt på rune.
Här står det att det kommer att vara i norden. man spelar sig igenom det med den person: Vikingen Ragnar.
spelet handlar om att det blir typ en invasion av troll dvärgar m.m, det man ska göra är alltså att döda alla onda varelser som kommer i ens väg. det kommer också att finnas massor med coola vapen och olika kombinationer med olika vapen. trollen kommer inte vara som tolkiens troll utan dom kommer vara som i den nordiska mytologin. Dvs dom kommer vara stora håriga och leva på att hålla ¨på med lava.
det finns såklart andra monster än troll och dvärgar, men det är dom som invarderar, så det är dom man ska hacka i första taget. Det står också att gubbarna är välgigt detaljerade. T.ex som jag ser på en bild här. på en ring brunja kommer man att se alla små ringar som är samman svättsade med varandra. då kanske ni fattar att dom är fett deltajerade. det är dock inte bara rustningarna som är såhär detaljerade, utan alla vapen och sköldar med.
det ända som jag tycker att man kan klaga på (genom att titta på bilderna) är att det ser lite fyrkantigt ur, men det är ju aldrig lika snyggt i tidningar som i själva spelet.
Man vet inet så mycket om rune världen, men genom att klla på bilderna så ser det ganska omväxlande ut.
det var det de.

/Rach
 

Vindhand

Myrmidon
Joined
17 May 2000
Messages
5,253
Location
Stockholm
Gratis preview på nätet

Det finns en <a href="http://www.fileplanet.com/index.asp?file=51513">gratis preview</a> att ladda ned från nätet.

mitt första intryck
Det är ett rollspel baserat på ett dataspel (snarare än det omvända), använder modiferade Ars Magica regler, är stolt över att vara ett riktigt hack n slash-spel och lanserar sig som "ett rollspel där man kan vinna" (narturligtvis genom att slakta mest av hela gruppen)...

De misshandlar de nordiska myterna rätt hårt... Oden har b.la lärt sig hur man gör magiska svärd som skjuter (blå, eftersom han är snäll) energistrålar eller genererar försvarssköldar. Loke kedjas fast för att han inte skall hinna mörda Balder osv...

Nåväl, döm själva... jag tror att det är <A HREF="http://www.atlas-games.com" target="_new">http://www.atlas-games.com</A> som hanterar detta. Officiell website på <A HREF="http://www.runegame.com" target="_new">http://www.runegame.com</A>
 

Robban

Hero
Joined
18 May 2000
Messages
946
Location
Växjö
En ringbrynja svetsas aldrig ihop... ringarna nitas ihop...

Robban - håller på med en...
 

Dart

Warrior
Joined
16 Aug 2000
Messages
227
Location
Sandviken
Ligger på slutleveln på rune nu det är riktigt underhållande i singel player. Riktigt kul var det i multi å så roligt att hade hugga av din kompis vapen arm för att sedan jaga efter han med storyxan i högsta hugg.

Walk softly and carry a big stick.
 
Top