Nekromanti Resident evil vs Metal gear Skype one-shot onsdag!

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,662
Jag kommer köra en skype one-shot av Resident evil vs Metal gear solid nu på onsdagen den 11e kl.18. Vi kommer använda regelsystemet Wushu Rpg så karaktärsskapandet kommer ta 5 minuter och göras över skype. Vill du vara med? Skriv att du är intresserad av att spela i tråden bara så har du en plats :gremsmile:

Resident evil vs Metal gear solid vs Prototype vs Army of two



Året är 2020, 24 år efter Raccon city incidenten, 11 år efter Blacklight incidenten i New York
Umbrelas arv till världen var en ny världsordning fylld av bioterrorism. Den globala dödssiffran orsakad av Biomorphiska vapen är nu över två miljoner människoliv.

Som ett svar på detta har flera regeringar, till och med vissa privata legoknekts företag, i allt större utsträckning inriktat sig på små grupper av nästa generations specialstyrkor. Dessa mindre grupperna med speciallister har haft betydligt större framgångar vid bioterrorism incidenter än konventionella militära grupper.

Utveckling av nya biovapen har förbjudits på internationell nivå, vilket bara har tjänat till att driva forskningen under jorden och till de mest hemliga företagsprojekten. Som ett svar på utvecklandet av biovapen har forskning rörande genterapi, genetiskt minne, nanoteknologi, artificiell intelligens, ESP och besläktade områden så väll som konventionell vapen utveckling tagit ett snabbt steg framåt för att kunna skapa motmedel mot biovapnen.

Skillnaden mellan liv och död för miljoner hänger på ett litet fåtal människors färdigheter och vilja.




Linjer

When we hunt, we kill!
No one is safe!
Nothing is sacred!
We are Blackwatch!
We are the last line of defense!
We will burn our own to hold the red line; it is the last line to ever hold!

Spelarna är medlemmar i RedLine. En nästa generationens specialstyrka som är en undergrupp till den bortom topphemliga grenen av militären kallad Blackwatch. Blackwatch är specialiserade på att kontra biovapen attacker på bebodda områden och RedLine är deras förtrupp som går in, bedömer situationen och evakuerar eventuella VIP:s innan Blackwatch trupperna och den stridsfokuserade nästa generationens specialstyrkan, BlackLine går in i området. RedLine består både av militär personal och legoknäktar som hyrs in på årslånga kontrakt.



Genomgång för spelare

Spelarna karaktärer kommer vara medlemmar av RedLine, en grupp som påminner starkt om boss grupperna från Metal Gear Solid spelen så som Fox Hound eller Cobra Unit. Detta innebär att de kan spela allt från militära specieallister inom områden som spionage eller krypskytte till användare av högteknologiska eller okonventionella vapen eller till och karaktärer med övernaturliga krafter så som telepati. Gruppen bör ha en inbördes struktur där de olika karaktärerna har olika mycket att säga till om, detta inte bara för att simulera att de är militär personal men också för att skapa intriger.




Krafter, gener och supermänniskor

Spelets värld är på ytan vår värld. Ungefär samma kändisar och politiker, länder och krig samt affärskedjor och företag finns och vardagen ser ungefär ut som den gör i verkligheten. De stora skillnaderna är i att hotet från biovapen är konstant vilket har lett till att fler människor bunkrar vatten och förnödenheter och att fler äger skjutvapen.

Gräver man lite djupare är teknologin lite mer avancerad. Bättre datorer och mobiltelerfoner är den enda skillnaden för mannen på gatan men militären använder allting från ljudkanoner som mindre än dödliga vapen till radiotelepati genom codec nanomaskiner. Vissa individer har fått förbättringar genom implant eller nano-technologi men sådan tech är fortfarande inte helt pålitlig.

Gräver man riktigt djupt upptäcker man att telepati och psykiska krafter finns naturligt hos vissa människor. Det förklaras av vissa som magi eller mystik men de flesta forskare innom området är överens om att det beror på hjärnans uppbyggnad och att krafterna formas av personens undermedvetna.

Sedan finns det supermänniskorna och de är lite svårar att förklara... Låt mig ge ett exempel. Det här är The Boss:



Hon är bara bättre än nästan alla andra på Jorden. Hon är smartare, starkare, snabbare, läker snabbare är mer psykologiskt stabil och hon överlever saker som ingen borde kunna öveleva.

Varför? Ingen vet. Det enda som är känt är att ungefär en person per hundra miljoner människor bara är bättre och att det är genetiskt. De gener som identiferats hos individer som The Boss är kallade "Soldat gener" och gör individer som har de överlägsna individer utan dem. Genterapi som splicar in generna hos vuxna individer har viss effekt medan kloner av eller barn till människor med soldat gener får oftare ut den fulla potentialen från dem.

Hur upptäcks då människor med "soldat gener"? Vissa söker sig till militären eller polisen där de får träning och till fullo kan utnyttja sin potential. Andra övelever situationer så som zombie katastrofer trots alla odds på grund av sin egna överlägsenhet över de runt dem, dessa snappas ofta snabbt up av NGS:er och tränas upp.

Ett annat gemensammt drag för dessa individer är en viss motståndskraft mot infektioner av både T-virus, Blacklight virus och liknande. De klarar ofta av att bli bitna flera gånger utan att dra på sig en infektion trots att normala individer blir infekterade av en enda skråma.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,662
Tanken är att köra det här väldigt Cyberpunkigt, nästan Shadowrunigt med spelarkaraktärerna som en liten fristående elit grupp. Så är ni sugna på den vinklen blir ni nog mer nöjda än om ni är ute efter ett "super" spel :gremsmile:
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,828
Jag kan tänka mig att vara med :gremsmile:

Jag har dock tvättid mellan 17-19 på Onsdag så jag behöver springa iväg typ 18.45 och hämta den.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,662
Anchorman said:
Jag kan tänka mig att vara med :gremsmile:

Jag har dock tvättid mellan 17-19 på Onsdag så jag behöver springa iväg typ 18.45 och hämta den.
Nice :gremsmile: Inga problem om du springer iväg en liten stund.
 

yjoben

Veteran
Joined
5 Jan 2012
Messages
48
Location
trollhättan
Jag ställer gärna upp! Kan nada om gällande regler och har heller aldrig lirat "framtidsrollspel". Men jag provar gärna. Jobbar dock till klockan sju.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,662
yjoben said:
Jag ställer gärna upp! Kan nada om gällande regler och har heller aldrig lirat "framtidsrollspel". Men jag provar gärna. Jobbar dock till klockan sju.
Du behöver inte kunna reglerna, de är superlätta och jag tar det när vi börjar :gremsmile:

Då börjar vi kl.19 tycker jag så hinner Anchorman hämta tvätt också :gremsmile:
 
Top