Nekromanti ?[Promotion] Trollkungens Pyramid - Ett soloäventyr för blodtörstiga barn

acke

Kobold
Joined
31 Aug 2018
Messages
16
Jag har skrivit ett soloäventyr som nu finns ute i handeln. Jag har alltid gillat de hederliga gamla soloäventyren som Fighting Fantasy och Ensamma vargen. Men de var lite för kluriga för mina egna kids eller så var jag kanske för tidig på bollen om man säger så. Själv är jag en bokmal men jag har märkt att många har svårt med vad jag kallar wall of text (sida efter sida med text som ska läsas). Det finns vissa böcker som fungerar bra, t ex faktaböcker med mycket bilder och rutor med text. Men jag tänkte att ett enkelt soloäventyr med hack'n'slash-tema vore perfekt. Man behöver inte läsa all text i boken! Det finns illustrationer här och där! Och man kan börja om och vara hemma i vissa delar av äventyret (det går fort att läsa, man har ju redan läst det)! Ungarna tappade tyvärr intresset efter några veckor men jag skrev klart det i alla fall och nu är det här.

Var gärna nådig i eventuell feedback, det är gjort med mer kärlek än skicklighet.

Baksidestexten sammanfattar
"Ditt uppdrag är att undersöka den mystiska Trollkungens Pyramid. Där finns förhäxade monster, labyrinter, skelett, grymma fällor och tillsist en stor skatt som väntar på dig.

Trollkungens Pyramid är ett soloäventyr eller ett bokspel. Det betyder att du är hjälten som fattar alla beslut. Du läser inte sida efter sida som i en vanlig bok utan följer din egen väg genom berättelsen. Du har bara ditt svärd, din list och ditt mod till hjälp."

Finns att köpa här:
https://www.sfbok.se/produkt/trollkungens-pyramid-ett-soloaventyr-for-blodtorstiga-barn-188518
https://www.dragonslair.se/product/68020/trollkungens-pyramid-ett-soloaventyr-for-blodtorstiga-barn
https://www.bokus.com/bok/9789177736097/trollkungens-pyramid-ett-soloaventyr-for-blodtorstiga-barn/
https://www.adlibris.com/se/bok/tro...loaventyr-for-blodtorstiga-barn-9789177736097
 

Draugr

Veteran
Joined
3 Sep 2018
Messages
3
Väldigt kul att det skrivs soloäventyr på svenska. Jag har dessvärre inga egna barn, så jag får väl lov att köpa det till mig själv! Jag ser fram emot att spela det. Jag får försöka att komma med lite feedback efter att jag har gjort det.
 

acke

Kobold
Joined
31 Aug 2018
Messages
16
Det passar egentligen för alla åldrar tycker jag - både barn och vuxna. Har man kids som inte är läskunniga kan det med fördel användas som godnattsaga :grin:
 

Björn Wärmedal

Björning Wheel
Joined
29 Dec 2007
Messages
3,556
Location
Umeå
Jag tänkte mer från vilken ålder du tror att de kan spela det själva och hänga med i vad saker är och betyder ????
 

acke

Kobold
Joined
31 Aug 2018
Messages
16
Aha, du tänker så! Från 9 år borde det nog kunna fungera för de flesta. Det finns en ordlista i slutet som förklarar viktiga glosor som Ambidextriös, Järnjungfru, Mantikora och Nekromantiker.
 
Top