[Promotion] Talanrien - ett "by post" fritext forumrollspel i fantasymiljö

Amdir

Veteran
Joined
21 Oct 2015
Messages
3
[h=3]Jag vill presentera forumrollspelet Talanrien, ett fritext rollspelsforum i fantasymiljö perfekt för kampanjer och berättelser!
Världen är skapad för att vara lämpad för rollspel, och i sin form väldigt fri vilket gör det möjligt för spelare att bidra med förslag och tillägg.
[/h] [h=3]”Vad är Talanrien för något?”[/h] Talanrien är en forumrollspel för svenskspråkiga forumrollspelare.
Rollspelen utspelar sig i världen Talanrien, en värld som är skräddarsydd för forumrollspel i fantasytema, fylld av mörka intriger, rasande krig och episka äventyr!

Spelet har just nu kring 20-30 aktiva medlemmar med olika bakgrunder, allt från just textrollspel över internet, penna-papper rollspel så som DnD, lajv och datorspel.

Det finns många intriger och berättelser i världen man kan hoppa in i och ta en aktiv roll i, eller så kan man starta något helt nytt och bara äventyra i världen.

Eller varför inte anpassa någon av dina kampanjer till Talanrien? Det hjälper vi dig gärna med.
Vi har en aktiv Discord där spelarna diskuterar och planerar berättelser och kampanjer, diskuterar världen, eller bara kör igång något spontant improviserande rollspel.

Oavsett om du älskar adelns mörka intriger, magiska äventyr, stora kampanjer eller bara vill utforska världen lämpar sig Talanrien för dig!

För att få en överblick av världen rekommenderar jag att ni tar en titt på vår interaktiva karta, där man kan klicka och läsa lite om de olika platserna i världen - eller fundera ut var dina egna städer och länder skulle kunna passa in!

Känner du dig intresserad?
Kolla då in vår hemsida www.talanrien.com - där hittar du info om världen (men det är planerat som en generell fantasyvärld så det mesta kommer vara relaterbart och lätt att hoppa in i).
Hoppa in i vår Discord så hjälper vi dig komma igång snabbt!
Bakgrund

Talanrien började som ett projekt redan tio år sedan, då de flesta stora communities för svenska forumrollspel stängdes.
Vi ville skapa något nytt med en stadig men rätt generell bas, som lämnade mycket utrymme för spelarnas bidrag och medverkan.
Under åren har världen formats till vad den är idag, mycket på grund av de rollspel och berättelser som Talanriens spelare skapat tillsammans.

 

Attachments

Top