NeoTech [PROMOTION] Reboot av Neotech

Franz

Swashbuckler
Joined
4 Dec 2010
Messages
3,458
En liten uppdatering från teamet och vår producent:

Teamet bakom Neotech har beslutat sig för att satsa alla resurser på ett helt nytt projekt, Neotech Primal. Detta planeras bli en version av Neotech som utspelar sig under stenåldern.

-När man tänker efter är Neotech det perfekta spelet för äventyr i stenåldern, säger producenten Martin Fröjd. Sfärerna kan lätt ändras om till primitiva stammar, och alla augs kan lätt göras om till enklare bodymods i trä och ben.
Martin berättar vidare att det varit viktigt för teamet att vara så historiskt troget epoken som möjligt.

-För oss är det extremt viktigt att få alla historiska detaljer rätt, hur små de än må vara. Jag har därför satt hela teamet på att göra så mycket research om dinosaurier som möjligt, hur de såg ut och på vilket sätt de fungerade som nyttodjur för stenåldersmänniskorna.

Neotech Primal förväntas ha en regelbok på 700 sidor. Än är inget releasedatum bestämt men Martin Fröjd berättar att han håller teamet i strama tyglar och att han hoppas att teamet ska kunna leverera en färdig produkt innan sommaren.

—Vi har inte hittat någon illustratör än, men jag hade G+ i Bild och kommer att rycka in om det behövs, säger han.821033EB-3A3D-4025-B28D-863925887663.jpeg
 
Top