Nekromanti Oneshot PDFs

Mattis

Swordsman
Joined
23 Feb 2002
Messages
508
Location
Uppsala
Yo.

Letar efter PDFer med äventyr. Helst oneshots. Helst för låglevel (1-5). Helst kompatibelt med DnD 5. Helst bra! Har ni några tips? Det spelar ingen roll om tyngden ligger på story eller fight, det viktiga är att äventyret är ... bra.
 

Mattis

Swordsman
Joined
23 Feb 2002
Messages
508
Location
Uppsala
Tack för tipset. Ja, man hittar en hel del om man googlar - men jag är nyfiken på om det finns äventyr i PDF-format som mina kära medforumiter spelat och uppskattat.
 

Übereil

Swashbuckler
Joined
10 Jun 2010
Messages
1,877
Location
Örebro
Adventure League-äventyren är väl lämpade för one-shots annars. Vet inte riktigt var man kan hitta dem bara, men det kanske någon annan vet?

Übereil
 

Rob

Veteran
Joined
14 Feb 2014
Messages
93
Jag tycker att "Tales of the scarecrow" till Lamentations of the flame princess är en bra one shot som tar någon timme att spela och borde också vara enkel att konvertera till Dungeons & Dragons 5.
 

chrull

Stockholm Kartell
Joined
17 May 2000
Messages
8,418
Massor av One Page Dungeon-grottorna borde passa som one shots. Hur mycket som behövs konverteras beror väldigt mycket på äventyret, ibland är de helt statlösa och monstren som nämns borde kunna ersättas direkt med deras motsvarigheter från Monster Manual, andra kanske kräver lite arbete.

A Rough Night at the Dog & Bastard är en av mina favoriter som bara behöver lite NPC-stats vid behov, The Revenge of Xarr-Zuul borde inte kräva allt för mycket arbete och ska vara bra och samma sak gäller The Burial Mound of Gilliard Wolfclan.
 

Eksem

Champion
Joined
19 Feb 2001
Messages
7,615
Location
Stockholm
DnD5 har jag inte sett något till (har för all del inte heller letat), men om definitionen av one-shot är "ett kort spelmöte" så gillar jag bland annat följande som jag kört på ett spelmöte:

Folk of Osmon: I ett bortglömt träsk finns märkligt muterat kult-folk:
http://lpjdesign.rpgnow.com/product/...-Folk-of-Osmon

Tempus Gelidum: En väldig maskinbest härskar över ett bortglömt klocktorn:
https://docs.google.com/a/vinnovera....BudjU0dms/edit

Missa inte heller alla äventyr som kom som bidrag till SåS-tävlingen!
http://www.svartkonst.nu/2015/04/och-vinnaren-av-svard-svartkonsts.html
 
Top