Omröstning 6 - Namn på bok 2 - Finalrunda

Vilka 2 namn är bäst på Pirater! 2-boken med regelfördjupningar och avancerade rollpersonsregler?

 • Banditer & buckanjärer

  Votes: 2 20.0%
 • Blod & guld

  Votes: 4 40.0%
 • Blod & krut

  Votes: 1 10.0%
 • Död mans kista

  Votes: 4 40.0%
 • Äventyrarens handbok

  Votes: 1 10.0%

 • Total voters
  10

Myling

Vandöd pirat
Joined
18 Jul 2010
Messages
147
Location
Ugglebo
Vilket namn är bäst på Pirater! 2/En Garde! IV-boken med regelfördjupningar och avancerade rollpersonsregler? Välj upp till 2.

Detta är finalrundan med de namn som har fått flest röster från sammantaget tre olika omröstning (två här och en på Facebook).

Tanken är att de två grundregelböckerna Pirater! 2 och En Garde! IV bara ska ha det nödvändigaste för att komma igång med spel, med andra ord mallar för rollpersoner, korta färdighetsbeskrivningar, begränsade utrustningslistor, fördelar och nackdelar till nivå II istället för den mer episka nivå III, och dylikt. Bok 2 ska innehålla allt det som har kapats bort i grundreglerna, en slags expertbok för spelledaren och fördjupning för dem som vill göra rollpersoner med extra djup eller som vill göra sina rollpersoner helt och hållet efter eget huvud (i grunden de avancerade reglerna från En Garde! III med karriärval).

Vi har samlat ihop några potentiella namn och vill nu mest ha reda på vad folk tycker passar bäst/tycker bäst om av de som är kvar i leken.

Resultatet kommer att vara rådgörande när vi väl sätter namn på boken.
 

Myling

Vandöd pirat
Joined
18 Jul 2010
Messages
147
Location
Ugglebo
Tack alla som har röstat! Börjar se varthän det lutar. Nästa omröstning blir namn på bok 3, den om pirater, Karibien och sjöfart.
 
Top