Nekromanti Nya utförliga formulär med plats för allt

P|uT0NiUm

Swashbuckler
Joined
19 May 2000
Messages
2,145
Location
Inaktiv
Har snott grejer från två olika formulär, lagt till en massa nytt och sammanställt allt i ett nytt svincoolt megaformulär på 11 sidor.
Ah! Inte bli avskräckta för det! Låt mig förklara först.

Första sidan behandlar vapen och skador, typ. Det är ganska basic och jag kör efter de avancerade blödningsreglerna som finns här -> <A HREF="http://w1.920.telia.com/~u92002249/eonbleeding.html" target="_new">http://w1.920.telia.com/~u92002249/eonbleeding.html</A> (jag har till och med tagit med Krilles avancerade regel om utmattningsåterhämtning!).

Första baksidan är rustningar, och det finns plats för att skriva in tre lager rustningar samt en ruta för alla rustningar (totalt skydd och så). Det hela tar en sida och det är ganska detaljerat.

Andra sidan behandlar färdigheter, syrebrist (eftersom att den nya blodförlustkolumnen blev längre måste en separat syrebristruta finnas), pengar (valuta, antal samt vad de är värda i silver) och detaljerade blödningar. Det vill säga, man bokför var man blöder, vad man gör åt det och hur mycket man blöder.

Andra baksidan: Utrustning, karaktärsbeskrivning, liten ruta för infektioner och organskador, ruta för bakgrund, detaljerad belastningsruta, förvaringsrutor som fungerar ungefär som vanliga utrustningsrutor (har kommit på ett smidigt system för det) samt en detaljerad ruta över hur mycket föda man har och hur mycket det väger.

Tredje sidan: Stridskonster. Finns inte mycket att säga förutom att man kan skriva in sina stridskonster med beskrvining till varje teknik samt en beskrivning till stridskonsten... och en separat övrigtruta till varje stridksonst (man får plats med två). Den separata övrigtrutan är till för att man ska kunna kopiera fler sidor om man har fler stridskonster (kobolder där).

Tredje baksidan: Är man magiker så kommer man finna denna ganska nödvändig. Det finns plats för 9 artefakter, 8 besvärjelser (detaljerad beskrivning så man slipper bläddra i bokfan hela tiden /images/icons/wink.gif), labb, labbmodifikation, assistener (deras antal, FC och lön), järtecken och lagringskapacitet.

Tredje utfyllningssidan: Tycker man att plats för 8 besvärjelser är för lite har jag gjort en helsida men plats för 12 stycken. Observera att samtliga besvärjelserutor fungerar bra för ritualer, ceremonier och vad man nu vill använda dem till. De fungerar bra till effekter också.

Fjärde sidan: SLPn. Plats för fyra spelledarpersoner, detaljerat beskrivna med plats för vapen och rustningar och hela köret. Den kan kopieras upp om man vill beskriva fler kontakter så detaljerat.

Fjärde baksidan: Djur. Plats för två djur, riddjur kanske? Detaljerat beskrivna med utrustningslista, färdighetsruta och till och med plats för rustningar! Samt separata övrigtrutor.

Femte fram- och baksidan har jag snott rakt av utan att ändra ett skit. Visst suger jag? /images/icons/wink.gif
De behandlar fältslag och borgar... tror jag... /images/icons/smile.gif

Om någon är intresserad får jag väl fixa så att jag får stoppa upp de halvt snodda formulären på sidan. Om jag nu får det... /images/icons/smile.gif



...[color:red]*börjar sjunga "You are what I eat"*</font color=red>...

[color:red]/P|uT0NiUm</font color=red> | <A HREF="http://home.bip.net/ananas/Index.html" target="_new">http://home.bip.net/ananas/Index.html</A>
 

RavenLord

Veteran
Joined
13 Aug 2000
Messages
42
Location
Gävle
har du lust så kan du väll skicka det där joxet till mig /images/icons/smile.gif
Skulle vara mycket användbart, slipper man sitta med massa fula A4 papper med effekt listor och info om riddjur /images/icons/smile.gif

etg_raven@hotmail.com

- Death is more universal then life; everyone dies, but not everyone lives. -
 

P|uT0NiUm

Swashbuckler
Joined
19 May 2000
Messages
2,145
Location
Inaktiv
Hur funkar copyright?

Det ska jag göra så snart jag kan. Men...

Jag ska bara höra med James Blomqvist (som jag snodde formulärets rustningsdel från) och Johan Karldén. Jag utgick från hans formulär på 8 sidor och gjorde delvis om det och lade till och tog bort vissa saker.

Hur funkar det här med copyright egentligen? Får jag bara nalla de där delarna från formuläret och lägga upp skiten på sidan för nedladdning, eller krävs godkännande?

[color:red]/P|uT0NiUm</font color=red> | <A HREF="http://home.bip.net/ananas/Index.html" target="_new">http://home.bip.net/ananas/Index.html</A>
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,539
Location
Mölndal, Sverige
Re: Hur funkar copyright?

"Hur funkar det här med copyright egentligen? Får jag bara nalla de där delarna från formuläret och lägga upp skiten på sidan för nedladdning, eller krävs godkännande?"

Om ingenting annat sägs av upphovsmannen, utgå ifrån att du behöver godkännande. Dvs du bör fråga.

- Krille

"Shout with glee and jump with joy;
I was here before Kilroy"
 

Zaiber

Veteran
Joined
17 May 2000
Messages
100
Location
Boden, Sverige
Kan du inte ta och lägga upp en länk så att det blir lättare för de som vill ta sig en titt att se hurvida formuläret är något att ha eller inte.

Zaiber - Religion är coolt.
 
Top