Nekromanti Nya figurer

Joined
17 May 2000
Messages
1,364
Location
Stockholm
Nu har vi fyllt på figurförrådet på www.rollspel.com - rejält! Utöver att fylla upp alla figurer som tagit slut har vi även utökat sortimentet med 56 helt nya figurer. Nu hittar du fler apacher, och dessutom två helt nya grupper: blårockar och prärieindianer. Och inte behöver du köpa grisen i säcken: på www.rollspel.com hittar du bilder på alla figurer vi säljer.

/a & t

<A HREF="http://www.rollspel.com" target="_new">http://www.rollspel.com</A>
 

Power-Fredrik

Veteran
Joined
22 Jan 2001
Messages
17
Location
Göteborg
Inga nya revlovermän <:*(

Jag måste faktisgt säga att jag är lite besviken på det nya sortimentet. Jag hade hoppats på fler revolvermän. Eftersom att jag inte skall spela med figurernan utan jag hade tänkt att bygga upp ett litet samhälle istället, men då vill jag ha en figur som liknar i min karaktär till western lite men det finns ingen. Så nästa gang ni tar in nya får ni lova att ta in revolvermän, snälla! har företaget som ni beställer av en hemsida, kanske man kan kolla där?


I've got the POWER!!!
 

Stranger

Veteran
Joined
31 Jul 2000
Messages
115
Location
Uppsala, Schweden
Skulle vilja se lite mexikanska bandidos, prisjägare och inte bara soldater och indianer till häst utan även vanligt folk (och ovanligt). Inget måste men ni kan ju hålla det i bakhuvudet när ni beställer in flera.

It's strange to be a Stranger
 
Top