Nordiska väsen: regelfråga

McKatla

Utan titel
Joined
2 Aug 2010
Messages
701
Vid extra 6:or är en möjlig effekt att finta motståndaren varpå initiativkorten byts med varandra.

Antag att jag har initiativ 3, motståndaren 5 när detta sker. Betyder det att jag får handla igen när vi når initiativ 5 och att motståndaren alltså inte får handla alls i rundan? Känns konstigt om det vore så!
 

Nässe

Swashbuckler
Joined
3 Jan 2006
Messages
3,466
Location
Malmö
Vid extra 6:or är en möjlig effekt att finta motståndaren varpå initiativkorten byts med varandra.

Antag att jag har initiativ 3, motståndaren 5 när detta sker. Betyder det att jag får handla igen när vi når initiativ 5 och att motståndaren alltså inte får handla alls i rundan? Känns konstigt om det vore så!
Nä så är det inte tänkt :) Byter till nästa runda.
 
Top