Någon som är duktig på att teckna?

Troberg

Sinister eater
Joined
27 Jun 2001
Messages
17,157
Bakgrund:

Vi bor i en gammal skola, en större byggnad (1040 m2), så jag tänkte det skulle vara kul att göra lite eget "prestige-stuff" på kul. Jag har en CNC-laser, så jag kan gravera glas, trä, akryl, kakel, marmor, skiffer, läder med mera, och skära det mesta som brinner/smälter, så jag kan sätta en logga på skärbrädor, glas et cetera.

Skolan ligger i St Skedvi. Urin-vånarna kallar det för "Skäve", de flesta andra för "Stora Skedvi", och om man vill retas så kallar man det för "Sankt Skedvi". Så, planen är att utropa Sankt Skedvi till vårt hems skyddshelgon och logo. Inget som ska säljas, bara att gravera på vårt eget stuff.

Plan:

Så, hur ser Sankt Skedvi ut? Jag tänker mej en "cool dude", tänk Duke Nukem eller Johnny Bravo, tänk solglasögon, fast med en gloria i stil med typiska ikonmålningar av helgon.

Formatet behöver vara cirkulärt. Det behövs inget "pynt" i form av ramar, text och sånt, det har jag färdigt. För att gravera bra behöver den vara svart och vitt, enbart, inga gråskalor (det går att göra gråskalor, men det är en pest att få konsekvent på naturmaterial).

Ersättning:

Jag har inget jobb just nu (jäkla Covid...), så jag kan inte betala. Däremot kan du få en egen "Sankt Skedvi"-produkt skickad till dig, eller, om du föredrar det, någon annan symbol/tex/logga på något.

Någon som vill delta i den inofficiella kanoniseringen av Sankt Skedvi?
 

Björn den gode

Swashbuckler
Joined
5 Jun 2001
Messages
2,762
Location
Göteborg
Jag kan inte teckna för fem öre men vill bara säga att jag tycker det är en väldigt kul idé och ser gärna nån bild av slutresultatet.
 
Top